معرفی کتاب بیشعوری اثر خاویر کرمنت مترجم فردین احمدی بیشعوری خاویر کرمنت و 1 نفر دیگر 3.0 33 نفر | 8 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 10 خواندهام 116 خواهم خواند 11 ناشر حوزه مشق شابک 9786223052972 تعداد صفحات 252 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب بیشعوری، مترجم فردین احمدی. بریدۀ کتابهای مرتبط به بیشعوری clara 1403/9/28 بیشعوری خاویر کرمنت 3.0 8 صفحۀ 55 بزرگ ترین راز خلقت این نیست که خدا چرا جهان را خلق کرده است، بلکه این است که چرا بیشعور ها را این قدر گستاخ و منفور آفریده است. 0 3 clara 1403/9/27 بیشعوری خاویر کرمنت 3.0 8 صفحۀ 31 اگر بیشعور ها عاشق میشوند فقط به یک دلیل است:میخواهند در هیچ چیز کم نیاورند، از جمله عشق. 0 5 رآیلی 1402/7/4 بیشعوری خاویر کرمنت 3.0 8 صفحۀ 1 زمانی پی بردم عشق از زندگیمان رخت بربسته است که هنگام بوسیدنم سیگارش را از لبهایش برنمیداشت. 0 2 Alireza Balouei 1403/7/9 بیشعوری خاویر کرمنت 3.0 8 صفحۀ 127 0 2 لیستهای مرتبط به بیشعوری Sarina🧚♀️✨️ 1403/8/25 کتاب هایی که از خوندنشون پشیمونم 6 کتاب از نظر من اصلا کتابای جذب کننده ای نبودن و واقعا از خوندنشون پشیمونم توصیه میکنم نخونین✨️ 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سارا کاظم زاده عطار 1403/12/2 به نظرم این کتاب بیشتر طنز بوده تا روانشناسی _ اجتماعی متاسفانه در کتاب راهکار های مفیدی ارائه نمیشه 0 4 هلنا 1403/10/25 ( وقتی دیدم او هنگام بوسیدنم ، سیگارش را از روی لب هایش بر نمیدارد ، فهمیدم عشق از زندگی ما بیرون رفته است ) 0 1 Coral 4 روز پیش در طول خوندن کتاب با خودم اینجوری بودم که « خب که چی؟ یه سری جمله بی سرو ته میخونی که چی مثلا؟» 0 0 mahyr 🇮🇷🎭 1402/8/29 مناسب برای افرادی که بیشعور نیستند اما میخواهند درباره ی افراد بیشعور چیزی بدانند. درکل کتابی است که راه زندگی و نباید ها را به ما می آموزد 0 2 آزاده قرباننژاد 1403/9/12 اصلا دوست نداشتم. تکرار های آزاردهندهای داشت. 0 0 reyhane panahi 1403/3/29 محتوای کلی کتاب در مورد عادات رفتاری هست که ما آدما در طول زندگی انجام میدیم و شاید هیچ وقت به اشتباه بودنش پی نبریم. که این اشتباه در واقع بیشعوریست... اوایل کتاب برایم جذابیت بیشتری داشت و بعد از تقریبا خواندن نیمی از آن حوصله ام سر رفت. 0 4 Alireza Balouei 1403/6/22 به نظرم نیاز به دوبار خوندن داره. ترجمهی سختی شده که گاهی مجبوری دوباره بخونی. در کل شاید زیاد «بیشعوری» محسوس نباشه؛ چون به قول کتاب ممکنه خودت بیشعور باشی و خبر نداشته باشی😂 شاید ۶۰ درصد کتاب قابل استفاده باشه؛ برای حداقل یکبار خوندن بد نیست. بیشعوری چیه؟ بیشعور کیه؟ علائم بیشعوری؛ انواع بیشعور؛ تجاری، اداری، آزادیخواه، اجتماعی ، درمانده ، شاکی و.. در کل بیشعوری یعنی ندیدن و نشنیدن و بحساب نیاوردن و.. دیگرانه. 0 1 محمدجواد 1403/3/29 چرت و پوچ🙂👌 0 1