معرفی کتاب سرگشته راه حق اثر نیکوس کازانتزاکیس مترجم منیر جزنی
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.
«برادر لئون» تمام سرمایة خود را خرج کرده و خورجین خود را برمی دارد، به صورت گدایی زشت و حقیر درمی آید و دربه در، روستا به روستا، به جست وجوی خدا می پردازد. دوازده سال به مشورت با قدیسین، فرزانگان، دیوانه ها، شاعران دوره گرد و... می پردازد و هیچ ردی از خدا پیدا نمی کند. تا این که وارد شهر اسیز می شود و چند جوان ضمن مسخره کردن او، برای رفع گرسنگی او را نزد فرانسوآ که به ولخرجه معروف بود، می فرستند. او فرانسوآ را می بیند که کنار پنجرة محبوبه اش نشسته است و آواز می خواند. فرانسوآ او را به خانه اش می برد و سیرش می کند. لئون با دیدن او منقلب می شود. فرانسوآ زمانی که لئون در بستر آرمیده است، شبی که قرص ماه کامل است، از تنهایی وحشت می کند و می خواهد روان خود را به خدا یا شیطان تسلیم کند که صدایی می شوند.
بریدۀ کتابهای مرتبط به سرگشته راه حق
نمایش همهیادداشتها
1403/3/3
فقر، صلح، عشق یک پیام بزرگ برای انسانها. پیام فرانسوا یا پیام کازانتزاکیس؟ مهم نیست خود پیام مهمه... این کتاب سرگذشت فرانسوا آسیزی، بنیانگذار فرقه فرانسیسکن ها است به قلم کازانتزاکیس یونانی. قبل از زندگی نامه بودن به شکل یک رمان این کتاب برای انسانهایی ست که در راه رسیدن به چیزهای بی ارزش مثل ثروت، صلح و عشق را فدا کرده اند. این مهم که چه چیزی یا چه انگیزه ای پشت خدمت به صلح و عشق وجود داره بلکه برقراری آنها مهم است. فرانسوای جوان را چه به این کارها. او که فقط پی خوشگذرانی. جرقه ای او را تبدیل به یک قدیس میکند که خود و پیروانش خدمت ها به عالم انسانی کردند. ما چه چیز کم داریم که ثروت، جنگ و نفرت بر ما چیره شده؟ لابد همان فقر، صلح و عشق. کتاب داستان و روایت جذابی داره.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/8/23