معرفی کتاب دختری که ماه را نوشید اثر کلی ریگن بارنهیل مترجم مهسا سپاسیان

دختری که ماه را نوشید

دختری که ماه را نوشید

3.5

1402/1/2

کتاب دختری که ماه را نوشید، مترجم مهسا سپاسیان.

لیست‌های مرتبط به دختری که ماه را نوشید

نمایش همه

ایده ای که به ذهن نویسنده رسیده بسیار بسیار جالبه و تکراری نیست و این یکی از نقاط قوت این کتابه،داستان پرکششی هست و شما رو با خودش همراه می کنه،داستان پردازی نویسنده نسبتا خوب بوده و فضا رو خیلی خوب توصیف کرده،در کل پیشنهاد می کنم بخونیدش،برای من که جالب بود و به یکبار خوندن می ارزه.
پ.ن: من این کتاب رو با ترجمه ی خانم فروغ منصورقناعی خوندم و راضی بودم، درباره ی این ترجمه نظری ندارم.
امکان اسپویل🚫
تا اخرین لحظه هم ذره ای امید و ارزو داشتم که زان نمیره:')

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

sin_alef

sin_alef

1403/12/29

🔶قلب از نور ستاره درست شده و زمان. رنجشِ دوری و از دست دادن در تاریکی ریسمانی ناگسستنی است که بی‌نهایت را به بی‌نهایت وصل می‌کند. قلب من برای قلبت آرزو می‌کند و آن آرزو حتمی است. وقتی دنیا می‌چرخد وقتی جهان بزرگ می‌شود و وقتی راز عشق، دوباره و دوباره در رازِ تو برملا می‌شود من رفته‌ام. ولی برخواهم گشت

🔷«شاعر می‌گه بی‌صبری مال موجوداتِ کوچیکه. مال کَک و قورباغه و کرمِ میوه. عزیز دلم، تو خیلی خیلی از کرمِ میوه بزرگ‌تری.»

🔶بیشتر چیزای خارق‌العادهٔ دنیا نامرئی‌ان. اعتماد کردن به چیزای نامرئی تو رو قوی‌تر و شجاع‌تر می‌کنه

پ.ن: بهترین کتاب نوجوان هفته‌نامه سرگرمی در سال 2016 ، خب طبیعتا من به خاطر شاگردام، باید می خوندمش، خصوصا اینکه تقریبا زیاد اسمش رو شنیده بودم.

پ.ن۲: داستان درباره ی شهری هست که هر سال کوچک ترین عضو آن باید قربانی بشه. واگرنه توسط جادوگر به مردم شهر آسیب میرسه، خیلی ویژگی ها و شخصیت های داستان، من رو یاد داستان «ضحاک» می انداخت.
داستان تقابل اندوه و امید، خیرخواهی و بدخواهی، تسلیم شدن و جنگیدن هست.
به نظرم برای نوجوان ها مناسب بود.
حتی بزرگ ترهایی که داستان فانتزی و تخیلی دوست دارند.

#دختری_که_ماه_را_نوشید
#نشر_پرتغال