معرفی کتاب جاودانگان اثر رضا جولایی کتابعمومیداستانایران جاودانگان رضا جولایی 3.2 11 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 15 خواهم خواند 13 خرید از کتابفروشیها ناشر نشرچشمه شابک 9786220110415 تعداد صفحات 130 تاریخ انتشار 1401/10/30 توضیحات کتاب جاودانگان، نویسنده رضا جولایی. لیستهای مرتبط به جاودانگان ♡dely 1403/6/10 بهترین کتاب های ایرانی 42 کتاب به نظرم هر کتابخونی ایرانی حداقل باید یک دونه کتاب ایرانی هم خونده باشه برخلاف تصور خیلیهامون که فکر میکنیم کتابهای ایرانی چرتن اگر واقعاً خوب بگردیم و کتابهای خوبو پیدا کنیم شاید حتی عاشق کتابهای ایرانی بشیم من میخوام چند تا اگر میخوای کتاب ایرانی خوندنو شروع کنید کتابهای خوبی بخونید و علاقمند بشید بهشون. و این و داخل این لیست هم کتابهای ایرانی فانتزی که قشنگن خیلی و هم عاشقانه و ادبی رو براتون معرفی میکنم و امیدوارم از خوندنم تک تکشون لذت ببرید و مطمئن باشید که ارزش خوندن رو دارند مثل دیگر کتابهای خارجی و.. البته که بسیاری از کتابهای ایرانی هستند که خیلی زیبا و واقعاً ارزش خرید و خوندن رو ۱۰۰ درصد دارند حتی بیشتر از کتابهای خارجی و ما باید بخواهیم و بریم دنبالشون تا بتونیم اون خوباشونو پیدا کنیم هرچند که خوباشون تعدادشون انقدر زیاده که واقعاً چند مدت طول میکشه که من بخوام همه رو وارد اینجا کنم و باز نمیشه گفت همشون هست و کامله چون خیلی هستند کتابهای ایرانی که واقعاً ارزشمندند و من تا جایی که میتونم تو این لیست میزارم و روز به روز اگر با کتاب ایرانی جدید و خوبی آشنا شدم حتماً به این لیست اضافه میکنم ((: 1 66 نشرچشمه 1403/11/6 نظرسنجی چشمهخوان - داستان فارسی (داستان و رمان) 61 کتاب کتابهای منتشر شده در ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ 1 30 محمدجواد واحدی 1403/1/13 ۱۴۰۳ 18 کتاب کتاب هایی که ۱۴۰۳ خوانده ام. 0 5 Fatima 1403/5/3 کتاب هایی به قلم نویسندگان ایرانی 66 کتاب همه ژانر<📚> 1 31 شهر کتاب مرکزی 1401/11/12 کتابهای خواندنیِ دیماه 1401 9 کتاب از اين ماه تلاش میكنيم ده كتاب مهم و خواندنیِ تازه منتشر شدهی هر ماه را در انتهای ماه فهرست كنيم. معيار انتخابمان توجه مخاطبان، اهميت كتاب، و ذوق كتابفروشها خواهد بود. فهرست ده كتاب ديماه 1401 : 1 33 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه امیری پری 1402/5/6 برخلاف نظر برخی از دوستان تاریخی رمان خوانم، سبک رضا جولایی را دوست دارم. اگرچه هیچ یک از مطالب رمان های وی کاملا با واقعیت تاریخی مطابقت ندارد، اما خواننده را ترغیب به دنبال کردن داستان خود و حتی در مرحله ای بالاتر، وی را علاقه مند به کنکاش در بررسی رخداد و شخصیت های تاریخی اشاره شده در کتابهایش، بیرون از فضای داستان و در متون تاریخی می نماید. بدین جهت سبک خاص وی مورد پسند کسانی است که به دنیای داستان نویسی تاریخی علاقه دارند. جاودانگان اما قصه دیگری است. در این رمان نیز اگر چه جولایی تلاش دارد، تم تاریخی قصه را همچنان حفظ نماید اما از ویژگی دیگری نیز در کنار آن بهره برده و ژانر ترسناک و فانتزی را به کار خویش اضافه کرده و فضایی رازآلود و جذاب را در کتاب خود ایجاد کرده است. نکته قابل توجه در ارتباط با سخن اولم در این رمان این است که جولایی با استفاده از این ژانر، می کوشد خواننده را به گونه ای غیر مستقیم، با یکی از موضوعات مهم تاریخ اجتماعی مردمان دوران گذشته (خصوصا از دوره صفویه تا دوره قاجار ) یعنی بهره گیری از جادو، طلسمات و رمالی در زندگی روزمره ایرانیان آشنا نموده و وی را ترغیب نماید که برای مطالعه بیشتر در خصوص این واقعیت اجتماعی، به مقالات و کتاب هایی که به این موضوع پرداخته اند، روی آورد. 3 41 دخترک قصهها 1403/8/27 این کتاب معمایی در حین داستان به موضوعاتی مثل شیطان پرستی،قتل،تجاوز،ترس و ... اشاره میکنه. اما از همه چی عجیب تر ایرانی بودن این کتاب است کتاب های ایرانی زیادی نخوندم اما فضای داستان و نوع داستان پردازی، متفاوت تر از کلیشه های داستان های ایرانی بود قلم نویسنده زیبا و در عین حال قابل فهم بود هر چند اوایل کتاب کمی خسته کننده بود و من به شخصه دوست داشتم زودتر داستان جلو بره اما تقریبا از اواسط کتاب جذابیت داستان برام دوچندان شد و با رغبت بیشتری ماجرای کتاب رو دنبال کردم پایان داستان تا حدودی کلیشه ای و قابل حدس بود اما موضوع جدید و خلاقانه در نهایت آیا از خوندن کتاب پشیمونم؟ خیر این کتاب رو پیشنهاد میکنم؟ شاید از کتاب لذت بردم؟ بله 0 6 غزل، دختر خوانده حافظ✨:) 1403/7/27 این کتاب معمایی که در حین داستان در مورد تجاوز، شیطان پرستی، قتل و.... گفته شده بود، کتابی مخوف بود و چیزی که بیشتر از همه تعجب آور بود ایرانی بودن این کتاب است... این کتاب موضوعاتی از وقایعی که در زمان سقوط حکومت صفوی رخ داده است را نیز شرح داده است... این کتاب برای کسانی که ادعا دارند کتاب های ایرانی اصلا داستان های خوبی ندارند می تواند جواب خوبی باشد.. 0 3 محمدجواد واحدی 1403/1/16 داستانی خوف انگیر و اسرار آمیز، ممزوج با تاریخ ایران عزیز. قلم استاد جولایی گیرا، جذاب و دوست داشتنی است. در میان نویسندگان موفق ایرانی، نام استاد رضا جولایی کمی محجور مانده است! داستان های ایشان مشتری خاص خود را دارد و این بار مجددا با خواندن داستان بلند #جاودانگان ، با لذت کتاب را بستم و قلم ایشان را بیش از پیش تحسین کردم. داستان از زبان اول شخص روایت میشود و تا اواسط آن فکر میکردم فضا و شخصیت ها همگی خارجی اند، و اثری از تاریخ ایران در اثر ایشان ندیدم. این باعث تعجب بود، ولی نیمه دوم کتاب به موقع به سراغ اتفاقات تاریخی رفته و تصوراتم را برهم زد. تصویرسازی های خود را تخریب نکردم و در همان فضا ماجرا را دنبال کردم و لذتش را بردم. پیشنهاد میکنم حتما این کتاب را دست بگیرید، زیاد وقتتان را نمیگیرد. 0 6