معرفی کتاب ایلیا اثر امین توکلی

خواندهام
کتاب ایلیا، تصویرگر امین عباسی فرد.
بریدۀ کتابهای مرتبط به ایلیا
لیستهای مرتبط به ایلیا
نمایش همهیادداشتها
1402/4/13
1401/12/6
1403/7/7
در جلد 3، امیرعلی کماکان درگیر دوراهی مرد خانواده بودن یا قهرمان شدن است. او برای کشف رازهای انفجار کارخانه، سری به آنجا میزند و مجددا در یک درگیری گیر میافتد که قابلیتهای جدیدش بیش از پیش نمایان میشود. سپس وقتی برای تصمیمگیری به خلوت خود رفته بود، با کمک یک پیر دانا و راهنمایی، بیشتر از پدرش و فداکاریهایش میشوند و تصمیم به فداکاری برای مردم میگیرد. در جلد 4، دکتر اصلان با یک هیبت متفاوت و به قصد ایجاد وحشت و کشتار بزرگی به شهر میآید. امیرعلی که از طرف راهنمایش به نام ایلیا خطاب شده، با رویی پوشیده از مردم، به مبارزه با او میپردازد و موفق به شکست دادن او میشود. مردم قهرمان شهرشان را به شدت تشویق میکنند و با او با نام ایلیا آشنا میشوند بدون آنکه حتی دوستان نزدیکش از شخصیت اصلی او خبردار شوند.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/3/26
وقتی در کتابخانهٔ مدرسه کنار دوستانم نشسته بودم و داشتم جلدهای ۳ و ۴ ایلیا را میخواندم، بچهها به عکسهای کتاب زُل زده بودند و با ترس و لرز میپرسیدند: محمدرضا واقعاً داری این کتاب را میخوانی؟ :) این جلد راجع به دکتر اصلان است. البته جلد قبلی هم یک جورهایی راجع به دکتر اصلان بود! دکتر اصلان یک شخصیت خیلی بدذات در این داستان است که خوشبختانه در همین جلد نابود میشود. وای خدایا! چقدر لو ندادن داستانها سخت است!
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/9/24