معرفی کتاب همه، پسران من اثر آرتور میلر مترجم حسن ملکیان

همه، پسران من

همه، پسران من

آرتور میلر و 1 نفر دیگر
4.3
17 نفر |
5 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

33

خواهم خواند

11

ناشر
بیدگل
شابک
9786226401159
تعداد صفحات
133
تاریخ انتشار
1398/11/14

توضیحات

        جو کلر و استیو دیور، شرکای یک ماشین‌فروشی در طول جنگ جهانی دوم، قطعات هواپیما معیوب را روانه‌ی صنعت کردند که باعث مرگ بسیاری از مردان شد. دیور به زندان فرستاده شد در حالی که کلر از مجازات فرار کرد و به تجارت بازگشت و در سال های بعد خود را بسیار ثروتمند کرد. در اثر قدرت فوق العاده میلر، یک رابطه عاشقانه بین پسر کلر، کریس، و آن دیور، دختر استیو، تلخی جورج کلر که از جنگ باز می گردد تا پدرش را در زندان و شریک پدرش را آزاد می یابد و واکنش یک پسر به گناه پدرش به سمت اوج شدت برق می رود.

برنده جایزه منتقدان درام برای بهترین نمایشنامه جدید در سال 1947
همه پسران من آرتور میلر را به عنوان صدای پیشرو در تئاتر آمریکا معرفی کرد. همه پسران من مضامینی را معرفی کرد که در کل کار میلر را در بر می گرفت: روابط بین پدران و پسران و تضاد بین اخلاق تجاری و شخصی.
      

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

محاکات

محاکات

1402/9/24

تعداد صفحه

10 صفحه در روز

لیست‌های مرتبط به همه، پسران من

یادداشت‌ها

          نمایشنامه‌‌ای درخشان که با تقابل دیدگاه‌های اخلاقی پدر و پسری در سال‌های پس از جنگ جهانی دوم، مخاطب را با پرسش‌های مهمی  درباره‌ی مرزهای درستی، صداقت و حقیقت روبرو می‌کند.

یک دیدگاه مربوط به پدر خانواده است که نهایت کرانه‌ی اخلاقی‌اش آن است که لطمه‌ای به خانواده، کسب و کار و ثروتش وارد نشود. حتی اگر به بهای به زندان افتادن دیگران، ظلم به آنها و مرگ انسان‌های دیگر باشد. در این دیدگاه، فرد موقعیت بحرانی جنگ را بهانه می‌کند تا عمل غیر اخلاقی خود را توجیه کند.

سوی دیگر پسر قرار دارد. نگاه او انسانی است. خودش در جنگ بوده اما معتقد است که حاصل آن دوران باید اهمیت یافتن بیشتر انسانیت باشد.

اوج کشمکش این دو نگاه زمانی است که تصویر پدر درستکار نزد پسر فرو می‌ریزد و پسر در بزنگاه اخلاقی تصمیم درست در مواجهه با پدر قرار می‌گیرد. 

من ساختار، شخصیت پردازی و دیالوگ‌های این نمایشنامه را دوست داشتم و از آرتور میلر برای آنکه مرا برای ساعاتی همپای شخصیت‌های نمایشنامه در یک موقعیت اخلاقی دشوار و تفکر راجع به آن قرار داد، ممنونم. 
        

31