تیم مارشال و 2 نفر دیگر
4.4
9 یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.
• تصویری استادانه از روان شناسی ملت ها• این کتاب یکی از بهترین آثار ژئوپلیتیک است... گمان نمی کنم کتاب دیگری بتوان یافت که اوضاع جهان را به این خوبی توصیف کند.-نیکولاس لزارد، ایونینگ استاندارد- - - - - - - - - تنها چند خبرنگار برجسته در رسانه های فعلی بریتانیا هستند که مانند تیم مارشال می توانند شمه ای از وضعیت سیاسی امروز جهان ارائه دهند... او در زندانیان جغرافیا چشمان ما را به تغییرات ژئوپلیتیکی و جبر حاکم بر جغرافیای جهان می گشاید.نویسنده با طرح پرسش های سخت و ارائ? پاسخ های دقیق، به ما می کوشد که نه فقط تاریخ، بلکه جغرافیا هم سرنوشت را شکل می دهد. در جهان پیچیده، آشوب زده و به هم وابست? امروز، زندانیان جغرافیا کتابی روشنگر و مفید در حوز? ژئوپلیتیک است.-آدام لُبُر، نیوزویکاثری استثنایی، محققانه، مستدل و مستند... گنجینه ای از اطلاعات برای پژوهشگران حوز? ژئوپلیتیک و همچنین خوانندگان عادی و دانشجویان... در این کتاب همه چیز دربار? نقش? سیاسی جهان به شکلی عالی توضیح داده شده است.-نیهاد اسماعیل، نویسنده و خبرنگار
بریدۀ کتابهای مرتبط به زندانیان جغرافیا: مروری بر ده نقشه گوناگون که آنچه برای درک سیاست جهانی نیاز داریم
یادداشتها