معرفی کتاب آبنبات هل دار اثر undefined آبنبات هل دار 4.5 10 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 4 خواندهام 21 خواهم خواند 8 ناشر شابک 9782141755162 تعداد صفحات 411 تاریخ انتشار _ توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. لیستهای مرتبط به آبنبات هل دار mahla دیروز آبنبات ها🙂🍭 5 کتاب همیشه برام سوال بوده که مجموعه کتاب های آبنبات نوشته مهرداد صدقی باید به ترتیب خونده بشه یا اینکه هر کدومشون یه داستان جداست ، تا اینکه متوجه شدم این فقط سوال من نیست پس یه سر به کتابفروشی زدم و ترتیب درستشون رو فهمیدم و حالا میخوام به اشتراک بزارمش که اگه سوال شما هم هست به جوابتون برسید. 0 7 ♡dely 1403/6/10 بهترین کتاب های ایرانی 42 کتاب به نظرم هر کتابخونی ایرانی حداقل باید یک دونه کتاب ایرانی هم خونده باشه برخلاف تصور خیلیهامون که فکر میکنیم کتابهای ایرانی چرتن اگر واقعاً خوب بگردیم و کتابهای خوبو پیدا کنیم شاید حتی عاشق کتابهای ایرانی بشیم من میخوام چند تا اگر میخوای کتاب ایرانی خوندنو شروع کنید کتابهای خوبی بخونید و علاقمند بشید بهشون. و این و داخل این لیست هم کتابهای ایرانی فانتزی که قشنگن خیلی و هم عاشقانه و ادبی رو براتون معرفی میکنم و امیدوارم از خوندنم تک تکشون لذت ببرید و مطمئن باشید که ارزش خوندن رو دارند مثل دیگر کتابهای خارجی و.. البته که بسیاری از کتابهای ایرانی هستند که خیلی زیبا و واقعاً ارزش خرید و خوندن رو ۱۰۰ درصد دارند حتی بیشتر از کتابهای خارجی و ما باید بخواهیم و بریم دنبالشون تا بتونیم اون خوباشونو پیدا کنیم هرچند که خوباشون تعدادشون انقدر زیاده که واقعاً چند مدت طول میکشه که من بخوام همه رو وارد اینجا کنم و باز نمیشه گفت همشون هست و کامله چون خیلی هستند کتابهای ایرانی که واقعاً ارزشمندند و من تا جایی که میتونم تو این لیست میزارم و روز به روز اگر با کتاب ایرانی جدید و خوبی آشنا شدم حتماً به این لیست اضافه میکنم ((: 1 66 مهرآوه^^ 1403/6/13 آبنباتیها! 5 کتاب همون طنزهای معروف همیشگی :))) 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ریحانه نیلفروشان 1403/10/21 مثل همیشه طنز و خنده دار.......... واقعا قلم آقای مهرداد صدقی رو دوست دارم!!!! 0 2 مُغنية³¹³ دیروز نویسنده با قلم خودش تونسته فضای قدیمی رو بازگو کنه و وقتی درحال خواندن این کتاب هستین انگار تو اون فضا پا گذاشتین و با شخصیت ها زندگی میکنید خیلی وقت پیش این کتاب رو خوندم ولی دلم میخواد دوباره بخونمش بس که قشنگه محتوا طنز و حالت داستانی داره پیشنهاد میکنم بخونید:) 0 5 مهدی امانی 1403/11/26 خیلی خوب بود یه داستان طنز کوتاه و زیبا که کتابو دستت میگیری دلت نمیاد زمین بزاری 0 1 زهرا قماشی 1403/5/12 «به نام خدا» آبنبات هل دار کتابی کاملا مناسب تابستان ، وقتی که بعد از ناهار رو به روی کولر دراز می کشی خواندن این مجموعه کتاب بهترین کار است. حتی اگر مدت هاست نخندیده اید یا سخت می خندید بهتر است این کتاب را بخوانید چون با نسخه ای متفاوت از خودتان روبه رو میشود که از قهقهه چشمانش به اشک آمده . این کتاب با حال و هوای قدیم و همینطور ایرانی بودنش باعث شده با محسن و دیگر شخصیت ها همزاد پنداری کنیم و خودمان را در آنها بیابیم . شروع جلد اول هم از بچگی و زمان ابتدایی محسن در موازات جنگ تحمیلی آغاز می شود ، محسن ساکن بجنورد است. 2 3 Fateme Hassanzade 1403/7/27 سراسر کتاب لذت بود برام از ته دل خندیدم به شدت میشه با کاراکترهای کتاب ارتباط گرفت و تصویر سازی کرد . 0 1