معرفی کتاب زندانبان یهودی اثر سیدسعید هاشمی زندانبان یهودی سیدسعید هاشمی 3.6 10 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 16 خواهم خواند 14 ناشر جمکران شابک 9789649737614 تعداد صفحات 268 تاریخ انتشار 1401/6/1 توضیحات کتاب زندانبان یهودی، نویسنده سیدسعید هاشمی. لیستهای مرتبط به زندانبان یهودی مهرآوه^^ 1403/6/24 تاریخ اسلام برای نوجوانان 17 کتاب • رمانهایی داستانی از تاریخ صدر اسلام برای نوجوانان • 0 5 علی راد 1402/11/21 🌼باب الحوائج 8 کتاب کتاب هایی درمورد موسی بن جعفر (ع): این دل ما، سینهٔ ما، تو بگو اصلا بهشت هرکجا موسی بن جعفر نیست زندان میشود 1 26 کتاب خوب 1403/2/8 شکوه غربت 9 کتاب بستهٔ پیشنهادی کتاب داستان امام سجاد، امام باقر، امام صادق، و امام کاظم علیهمالسلام زندگی امامان شیعه همواره مملو از درس برای شیعان ایشان است؛ از مناجات و دعا و افشاگری چهرهٔ امویان توسط امام سجاد(ع) گرفته تا برگزاری کرسی درس و بحث علمی امام صادق(ع). در دوران پس از حکومت یزید، به تدریج در دستگاه خلافت اموی شکاف و اختلاف ایجاد شد و این مسئله سبب شد تا فضای کار المی و تبلیغ اسلامی برای ائمه شیعه از دوران زندگی امام باقر(ع) ایجاد شود. این مسئله سببب شد تا فضای کار علمی و تبلیغ اسلامی برای ائمه شیعه از دوران زندگی امام باقر(ع) ایجاد شود. این مسئله در زمان زندگی امام صادق(ع) به اوج خود رسید و ایشان توانستند با استفاده از این شرایط، مکتب شیعه را حفظ و توسعه بخشند. این پنجرهٔ تبلیغ اسلام شیعی در دوران زندگی امام موسی کاظم(ع) به تدریج بسته شد. در این بستهٔ مطالعاتی، کتابهای داستان و رمانی معرفی شدهاند که زندگی این ائمه بزرگوار را به عنوان محور اصلی خود قرار دادهاند. 1 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین آزاده رمضان نژاد 1402/8/18 موضوع کتاب برام جذاب بود ولی قلم کتاب رو خیلی قوی نمیدونم.بنظرم خیلی از واگویه های ذهنی سندی اضافه بود و کمکی به شناختن این شخصیت نمیکرد.اما باز هم برای قشر نوجوان بد نیست. 0 0 فاطمه بابامرادی 1403/2/3 این کتاب در باب سال های اسارت امام موسی کاظم علیه السلام بود که از زبان سندی ابن شاهک ،آخرین زندانبان امام کاظم که فرمان هارون لعنت الله علیه مبنی بر کشتن امام کاظم را اجرا کرد روایت میشود در خلال کتاب به یک سری از داستان های مربوط به زندگانی حضرت اشاره شده بود در کل فارغ از بحث محتوایی کتاب که بسیار عالی و دوست داشتنی بود، با قلم نویسنده چندان ارتباط نگرفتم همچنین به نظرم به نظرم جای اشاره به زندگانی علی ابن یقطین در این کتاب خالی بود 0 0 زینب عقیلی 1402/5/27 کتاب زندانبان یهودی به قلم توانمند #سیدسعیدهاشمی نویسنده توانای کشورمون یکی از بهترین کتابها با موضوع تاریخ اسلامه. کتاب درباره زندگی سندی بن شاهک، رئیس شرطه های بغداد که فردی یهودی بود هست که به دستور خلیفه وقت، هارون الرشید، مسئول زندانی کردن امام موسی بن جعفر(ع) میشه و در نهایت ایشان رو به شهادت میرسونه. البته که سزای عمل خودش رو خیلی زودتر از حد تصور میبینه... قلم زیبای آقای هاشمی باعث شده تا داستان کتاب جذاب و روان باشه و مخاطب در قالب داستان با بخشی از زندگانی امام هفتم شیعیان آشنا بشید. 6 10 مهرآوه^^ دیروز نویسنده در بیان احساسات خوب بود. راوی بودنِ شخصیت منفی هم جدید بود. اما داستان (مثل باقیِ رمانهای مذهبی) خیلی کشش نداشت و خواننده و به هیجان وادار نمیکرد. در کل خوب بود 0 0 علی راد 1402/9/30 رمان های آئینی،تاریخی را بسیار میپسندم. شاید از هر سبکی بیشتر. بسیار تر خوشحالم که درمورد امام موسی بن جعفر(ع) چندین کتاب خوب نوشته شده.در مقایسه باکتاب هایی با محوریت ائمه دیگر ؛ هم از نظر تعداد ،هم محتوا درمورد امام کاظم علیه السلام خوب کار شده. زاویه دید این کتاب بسیار خوبه. خوب تر از این تسلط نویسنده به منابعه! به طور مثال ما توی این کتاب هیچ صحبتی از علی بن یقطین نمیبینیم با اینکه وزیر بوده اما دقت که کنیم میفهمیم که ایشون یک سال زودتر از امام کاظم علیه السلام از دنیا رفتند و دقیقا شروع این داستان حدود یکسال قبل از شهادت امام هست. درصورتیکه در یک کتاب مشهور توی زمینه امام کاظم علیه السلام میبینیم که در زمان شهادت امام ،علی بن یقطین کنار امامه😐( این اشکال که توی کتاب های مختلف ممکنه سال درگذشت متفاوت باشه هم رد شده) کتاب ،خوب بود و روایات در بطن داستان به خوبی گنجونده شده بود.👌🏻 0 6 کتاب خوب 1403/2/9 «زندانبان یهودی» روایت داستانی از امام کاظم (ع) را برای مخاطبین تعریف میکند؛ در این کتاب مقابله دستگاه خلافت عباسی با علویان و پیروان ائمه شیعه به زیبایی نشان داده شده است. در این داستان، خلیفه به یک یهودی دستور میدهد تا در قامت یک مسلمان به دنبال یاران امام موسی کاظم (ع) باشد و آنها را دستگیر کرده و روانۀ زندان نماید. پس از چندی، خلیفه این یهودی را به کاخ خود دعوت میکند و از او میخواهد تا امام را زیر نظر گرفته و ایشان را زندانی نماید. او نیز امام را بهصورت مخفیانه به خانه خود برده و ایشان را در آنجا زندانی میکند. مواجهۀ این یهودی با امام یکی از جالبترین توصیفات کتاب است و رفتار ایشان با این گماشتۀ خلیفه، سبب میشود تا او از کردۀ خود پشیمان شود. 0 0