جوجو مویز و 2 نفر دیگر
3.2

1399/6/1

لوئیزا کلارک به نیویورک آمده است تا زندگی جدیدی را آغاز کند. در این میان او باید با این اتفاق جدید کنار بیاید و بتواند رابطه                  اش را با سم که در آمبولانس کار می                  کند و حالا هزاران مایل دورتر از او زندگی می                  کند، حفظ کند. او به استخدام یک فرد بسیار پولدار به نام لئونارد گوپنیک و همسر افسرده و چندین سال جوانترش اگنس درآمده است و درگیر مسائل فراوان خانگی و کاری می                  شود. اما لو آمده تا بیشترین تجربیات را از این شغل به دست آورد و از زندگی در نیویورک لذت ببرد.درحالی که لو تلاش می                  کند زندگی دوگانه                  اش را کنار هم نگاه دارد، خود را محرم اسراری می                  داند که هیچ ارتباطی به او ندارد و آگاهی از این اسرار باعث می                  شود اتفاق بسیار بدی برایش رخ دهد و موجب بروز تغییراتی در زندگی                  اش می                  شود؛ و وقتی مشکلات به اوج خود می                  رسد، کم کم به این نتیجه می                  رسد که باید جوابی برای سوال                  هایی پیدا کند: لوئیزا کلارک کیه؟ و چطور باید قلبی را که در دو نقطه متفاوت از دنیا زندگی می                  کند، مدیریت کند؟

یادداشت ها