معرفی کتاب یک دنیا دایره اثر برد مانتاگیو مترجم فرشته عبدلی

3.2

ناشر
مهرسا
1400/1/2

کتاب یک دنیا دایره، نویسنده برد مانتاگیو.

لیست‌های مرتبط به یک دنیا دایره

📌 عنوان کتاب : یک دنیا دایره
📌نویسنده : برد مانتگیو

🌱«اگر قرار باشد دنیا را با یک شکل بسازیم چرا دایره مناسب است؟آیا این شکل می‌تونه ما رو به همدیگه نزدیک‌تر کنه؟  »

داستان حول روابط اجتماعی می‌گذرد. پسربچه‌ای که در حال گسترش دادن روابط اجتماعی خودش هست و زندگی خود را از بعد اجتماعی پرورش می دهد.

🟢 نقاط قوت :
ـ کتاب بر اساس نظریه‌های دلبستگی و روابط اجتماعی نوشته شده است.
ـ برای درک هرچه بهتر از مثال دایره برای معرفی زمینه های روابط استفاده شده است.
💥چرا دایره ؟ دایره گوشه نداره و گویای انعطاف پذیری و پذیرش است. میتوان آن را بزرگ تر کرد و افراد بیشتری در آن جای داد .
ـ تصویرگری ساده‌ای دارد اما با تکیه بر متن پیش میرود.
ـ از رنگ‌های ملایم و پاستیلی استفاده شده که احساس صمیمیت را منعکس می کند.
ـ به مفاهیمی همچون مهربانی و پذیرش اشاره می‌کنه که در گسترش روابط موثر است.
ـ به تفاوت‌های آدم‌های هر یک از دایره‌ها توجه شده است. به عبارتی در کنار توضیح دادن روابط اجتماعی کودک را راهنمایی می‌کند که در هر یک از دایره‌ها چه قوانین و حالاتی را باید رعایت کند.
ـ در آخر از اهمیت روابط اجتماعی صحبت می‌کند و پاسخ سوالات احتمالی کودک را می‌دهد.

🔴 نقاط منفی :
ـ صرفاً به ابعاد مثبت گسترش ارتباطات اشاره شده و به اختلافات ، سوءتفاهم ها و ... پرداخته نشده است.
ـ بر ایده مثبت اندیشی تاکید می‌کنه و همین موضوع شاید باعث بشه که کودک نتونه ارتباط خیلی خوبی بگیرد.

📌مخاطب : در پشت جلد کتاب ذکر شده است که رده سنی  +۵ سال است. به نظر من هر یک دایره ها و سطوح این کتاب باید در یک سنی برای کودک روایت شود ، زیرا درک همه سطوح برای سنین پایین سخت است.

امتیاز من به کتاب :
۴.۵ از ۵