معرفی کتاب مقصد: انهدام اثر جان مارس مترجم علی مجتهدزاده
خواندهام
کتاب مقصد: انهدام، نویسنده جان مارس.
بریدۀ کتابهای مرتبط به مقصد: انهدام
لیستهای مرتبط به مقصد: انهدام
یادداشتها
1401/6/25
16 ساعت پیش
عجب کتابی! اعتراف میکنم جزو اثر هایی بود که اصلا فکر نمیکردم بهش جذب بشم، ولی شدم و یک شبه تمامش کردم ۴۵ ص اول که بخش ابتدایی کتاب بود کند شروع شد و من رو جذب نکرد، اما بعد از چند روز تصمیم گرفتم بهش یه شانس دوباره بدم و اینبار کل کتاب رو بدون زمین گزاشتن از شب تا صبح تموم کردم و عجب که تجربه دلچسبی بود! برخلاف خیلی نظرات از فلش بک ها و زندگی شخصی شخصیت ها لذت میبرم *اسپویل شدید* و اصلا به ذهنم نمیرسید که جود عزیزم همون هکر باشه! و نه تنها هکر بلکه اونقدر هویتش پنهان بره جلو و به الکس تبدیل بشه *بازم اسپویل* و با اینکه رابطه لیبی و جود رو خیلی خیلی دوست داشتم، نمیشد چشم روی سمی بودنشون بست شیمی بین متیو و لیبی عالی بود ازدواجشون بهترین پایانی بود که میتونستم تصور کنم و بشدت راضی بودم! پلات توییست های واقعا قوی داشت تا آخرین خط از خوندن کتاب لذت بردم و جوری نبود که بخواد به زور خواننده رو شوکه کنه موضوع کلی هم دوست داشتم و ابعاد اجتماعی سیاسی مختلف رو واقعا به خوبی منعکس کرد فقط بزرگترین مشکل بنظرم محدودیت سنی بود کتاب موضوعاتی رو عنوان میکرد که حداقل تا قبل ۱۸ واقعا بهتره مخاطب سمتشون نره و اون صراحت و شفاف گویی نویسنده واقعا منو متعجب کرده بود آخر از همه هم نشر خوب که طبق معمول توی همه چیز گل کاشت! پ.ن: شخصیت های مورد علاقم جود(الکس)، متیو و یکهزن بودن آخ که چقدر این شخصیت دوست داشتنی و رو مخ بقیه بود :))) عاشقش بودم!
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.