4.0

ناشر
_

نسخه‌های دیگر

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

الساندرا از نادیده گرفته شدن خسته شده است، اما نقشه ای برای به دست آوردن قدرت دارد:1) اظهار علاقه کردن به پادشاه سایه ها2) با او ازدواج کردن3) او را کشتن و پادشاهی او را برای خود گرفتنهیچ کس میزان قدرت پادشاه سایه تازه تاجگذاری شده را نمی داند. برخی می گویند که او می تواند به سایه هایی که در اطراف او می چرخند دستور دهد تا دستور او را انجام دهند. برخی دیگر می گویند با او صحبت می کنند و افکار دشمنانش را زمزمه می کنند. صرف نظر از این، الساندرا می داند که چه چیزی لیاقتش را دارد، و او تمام تلاش خود را برای به دست آوردن آن انجام می دهد.اما الساندرا تنها کسی نیست که سعی دارد پادشاه را بکشد. در حالی که تلاش هایی برای زندگی او انجام می شود، او متوجه می شود که سعی می کند او را به اندازه کافی زنده نگه دارد تا او را ملکه خود کند - در حالی که تلاش می کند قلبش را از دست ندهد. بالاخره چه کسی برای یک پادشاه سایه بهتر از یک ملکه حیله گر و شرور است؟"آخرین اثر تریشا لوونسلر، سایههای میان ما، یک فانتزی افولآمیز و اعتیاد آور است، مملو از نقشهها و دسیسهها ، و توصیفهای لذتبخش از غذا، که من همیشه طرفدار آن هستم. "—کندر بلیک، نویسنده شماره 1 نیویورک تایمز پرفروشترین مجموعه سه تاج تاریک

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

aram

aram

1403/6/26

یکی از چیزایی که توی این کتاب برام عجیب و در عین حال آزاردهنده بود، این بود که شخصیت‌های اصلی داستان منفی بودن. راستش اولش خیلی اذیتم می‌کرد چون معمولاً عادت داریم با شخصیت‌های مثبت و قهرمان‌های داستان همراه بشیم. ولی هرچی جلوتر رفتم، این منفی بودنشون یه جورایی برام جالب شد. فکر می‌کنم همین متفاوت بودنشون باعث شد داستان از کلیشه‌های رایج فاصله بگیره و خاص‌تر بشه. شاید همه خوششون نیاد، ولی این تفاوت یه جذابیت خاصی به کتاب داده بود.

داستان یه حالت معمایی هم داشت که خیلی دوست داشتم. حس کنجکاوی‌ام رو به شدت تحریک می‌کرد و نمی‌تونستم کتاب رو زمین بذارم. هی دوست داشتم بدونم آخرش چی می‌شه و همین حس معماگونه باعث شد تا آخرش رو دنبال کنم.

البته که باید بگم پایانش یه کم قابل پیش‌بینی بود و انتظار داشتم یه پایان قوی‌تر و هیجان‌انگیزتر داشته باشه. ولی با این حال جذابیت خودش رو داشت و نمی‌تونم بگم ازش ناامید شدم. شاید اون پایانی که دلم می‌خواست رو نداشت، ولی سبک روایت و تعلیق‌هایی که تو داستان بود به قدری جالب بود که ارزش خوندن داشت. در کل، شاید همه‌ی توقعاتم رو برآورده نکرد، ولی واقعاً کتاب خوبی بود و ارزشش رو داشت که وقت بذارم و بخونمش.

ابتداش: فو
          ابتداش: فوق‌العاده، اواسطش: معمولی، آخرش: کلیشه‌ای
معماگونه و راز آلود بودنش برام جالب نبود و از همون اول شخصیت های بد داستان رو حدس زده بودم.
ایده‌ی این کتاب فوق العاده است و در نوع خودش کم نظیر در حقیقت شرارت شخصیت های اصلی داستان دقیقا همون چیزی بود که من از یک کتاب میخواستم( که خوشبختانه و شایدم بدبختانه کتابای این شکلی جدیدا زیادی دارن ترند میشن) ولی خب نویسنده نتونست اون شرارتی که من دوست دارم رو حفظ کنه و کم کم رو به افول رفت؛
آخرای داستان این شکلی بود که انگار داشتی یک رمان از سایت ۹۸ ایا میخوندی البته اولای داستان هم چند جا حس کردم یک جورایی یک سری اتفاقا از مجموعه‌ی انتخاب کپی برداری شده ...
کتاب کوتاهی بود و توی یک روز تمومش کردم و اگه بخوام بگم به کسی پیشنهادش میکنم یا نه میگم که اصلا قرار نیست توی لیست معرفیم باشه ولی اگه خودم نویسنده بودم قطعا یک چیزایی در مورد این که شخصیت اصلی داستان شروره مینوشتم 😒🥲
در یک جمله اگه بخوام بگم کتاب سعی داشت بگه داستان من یک داستان گوتیک و خفنه ولی در حقیقت این طور نیست، البته این نظر من بود و خیلی هارو دیدم که دوسش داشتن ...

yoru

yoru

1403/6/30

کتاب واقعن خفنی بود...دوسش داشتم...
وسطاش یذره روند داستانی کندی داشت...اما به نظرم باعث نمیشه که از خوندنش زده بشی...
و آخرش سر اینکه فکر میکردم الساندرا و کالیاس از هم جدا میشن مث چی گریه کردم و در آخر...فهمیدم نه بابا اینا از اول مال هم بودن:))))
در هر صورت اگه کتابی میخواید که هم عاشقانه باشه هم فانتزی این کتابو پیشنهادمیکنم:))))

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

کتاب سانسو
        کتاب سانسور داری نبود هرچند من با این قضیه مشکل چندانی نداشتم. ترجمه روان بود و به قول نویسنده داستان رابطه عاشقانه یک زوج اسلیترینی رو به تصویر می‌کشد.
اوایل چندان با علاقه جلو نمیرفتم اما در اواسط داستان قطعا شور و هیجانی بیشتری به پایان رساندن کتاب داشتم و خب ازونجایی که من کتاب‌ و فیلم‌های رمانتیک و درام علاقه دارم این کتاب جایی بین موردعلاقه‌هام باز کرد.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.