قیام حسین (ع) قیام حسین (ع) سیدجعفر شهیدی 4.9 8 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 19 خواهم خواند 11 ناشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی شابک 0000000027502 تعداد صفحات 216 تاریخ انتشار 1374/7/2 نسخههای دیگر نشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی نشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی نشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی نشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی نشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی نشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی توضیحات کتاب قیام حسین (ع)، نویسنده سیدجعفر شهیدی. لیستهای مرتبط به قیام حسین (ع) حــدیث کریمی محرم به روایت کتاب..! 62 کتاب فهرستی از کتابهایی متناسب با حال و هوای محرم...🖤 ۱. بعضی از کتابها را خودم نخواندم، ان شاءالله خواهم خواند. ۲. اگر کتابی در نظرتان هست بنویسید تا به لیست اضافه شود. ۳. مرتب شده بر اساس امتیاز بهخوان. 21 56 یادداشتها محبوبترین جدید ترین رضا یحیی پور 1401/6/10 خوندن این کتاب رو به همه عزیزانی که در جغرافیایی زندگی میکنند که یک بار اسم حسین علیهالسلام رو شنیدند توصیه میکنم، علیالخصوص برادران اهل سنت. کتاب از نگاه بیطرفانه به ماجرای سال ۶۱ میپردازه و کلامش تیزی نداره ولی شما رو میبره به اون سالها و حوادث رو بشکل تحلیل توصیف میکنه، شاهد مثال هایی هم میاره که بعضا تکان دهنده ست. 0 12 شراره 1402/5/11 خوب بود از خوندنش لذت بردم مشقت های کتاب قبلیو شست برد 😊...یک کتاب تاریخی تحلیلی خوب ، واضح و بدون حاشیه های اضافه...و کلیت داستان درباره اینه که چی شد که واقعه کربلا رخ داد...چه اتفاقاتی باعث شد که ماجرا به کربلا کشیده بشه...البته بخش هایی با حدث و گمان همراهه اما نویسنده تلاش کرده منطقی ترین روایات را در نظر بگیره و خودش برخی روایات را رد میکنه...همین که ماجرا رو احساسی نکرد خیلی خوب بود...من از خواندنش لذت بردم... 2 31 فاطمه باقریان 1402/7/6 الحمدالله الذی خلق الحسین این کتاب کاملا ناگهانی به دستم رسید از اون موردهایی که اصطلاحا میگن آب نطلبیده مراده ، و مراد بود . قلبا، روحا و طبیعتا جسما دنبالش بودم که بفهمم چرا؟؟؟؟؟؟ چرا آنها آن کردند و او این چنین کرد ؟ توصیه میکنم اگر بدنبال حقایق تاریخی بدون طفره رفتن هستین از اون موردایی که میزنه تو خال این کتاب جوابه البته برای فهم حسین ماورای این جهان را باید دید (ندیدنی ها را ) 2 6 صبا کاظمی 1401/2/14 کتابی کم حجم اما پرمغز! حدود ۱۵۰ صفحه است اما دیدگاه تحلیل تاریخی و فرهنگیای که از دوران صدر اسلام تا عاشورا میدهد ریشهای است که برگرفته از بصیرت عمیق استاد شهیدی است. 0 13 حامد صاحبی 1402/2/5 بسم الحق؛ بیتردید، بهترین کتابی که در زمینهی قیام کربلا خواندم، این کتاب بوده. چون تاریخ را نه تنها با توجه به منابع مکتوب که با در نظر گرفتن شرایط جغرافیایی و فرهنگی آن دوره نیز بررسی کرده است. روانت شاد استاد شهیدی عزیز.❤️ 0 9 توکلی 1403/5/6 فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ (۲حشر) زیاد شنیدهام : از تاریخ باید عبرت گرفت. اما اساساً از چه تاریخی میتوان عبرت گرفت؟! گاهی تاریخ صرفا شبیه روایت یک داستان یا خاطره، تمرکز اصلیاش روی چگونگی وقوع حوادث است. اینجاست که با تاریخ روایی روبهروییم. اما گاهی از این فراتر میرود و حادثه را چون مسئلهای میداند که برای فهم چرایی وقوع آن باید از جوانب مختلف نگریستهشود، یعنی همان تاریخ تحلیلی. این دسته با ارائهی دلایل و چراییها به مخاطب، مواد لازم برای عبرتآموزی را در اختیارش میگذارد. این کتاب را میتوان تاریخ تحلیلی در زمینهی حادثهی عاشورا دانست. بدون این نگاه شاید فهم این حادثه به طور کلی ممکن نباشد و حاصلش بشود استبعادی برخورد کردن. در حالیکه در دل "قیام حسین(ع)" اتفاقا باید بتوانیم خیلی جدی فکر کنیم به اینکه اگر ما بودیم... پ.ن : با تشکر از دوستانی که من رو به مطالعهی این اثر واداشتند. 0 1