من و عجیب و غریب من و عجیب و غریب فروزنده خداجو و 1 نفر دیگر 4.0 15 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 31 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789643919863 تعداد صفحات 124 تاریخ انتشار 1397/10/3 توضیحات کتاب من و عجیب و غریب، ویراستار مریم قنواتی. کتاب نوجوان داستان فانتزی رمان ادبیات داستانی ادبیات نوجوان ادبیات ایران لیستهای مرتبط به من و عجیب و غریب مهشید میرزاییان رمان نوجوان امروز 29 کتاب رمانهای معاصر کانون پرورش فکری برای نوجوانان 0 7 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین Ana_Book 1403/5/2 کتاب جالبی بود و با خوندنش خودمو توی طبیعت حس میکردم و بنظرم توی طبیعت و کنار صدای اب بخونیدش تا کامل غرق بشید توی داستان داستانش قشنگ بود و همونطور که درباره ی یک رویا بود ادمو به یک رویا میبرد 0 0 امیرحسین ملکی 1402/2/11 یک کتاب پر از هیجان و عشق و امید و زندگی و مبارزه و همۀ چیزهای خوب با خیال راحت به نوجوانها بدهید 0 4 سید :) 1402/8/13 ولی من دوسش داشتم این کتابو :)' دنیای ِ خیال این دختر خیلی قشنگ بود .. 0 0 نگارین مثنوی 1402/3/18 هم کتاب بامزه ایه و هم کشش خیلی خوبی داره و آدم از خوندنش خسته نمیشه 0 4 anita :) 1403/1/25 این کتاب رو فکر کنم دوبار خوندم و دوباره قصد خوندنش رو دارم . کتابی بود که با تموم وجودم غرقش شدم و حس کردم توی دنیای داستان زندگی می کنم و دنیای داستان یکم با دید دیگه ای اگر ببینیم متوجه میشیم که چقد شبیه دنیای خودمونه و اینکه از یه زاویه دید دیگه زندگی خودتو ببینی برام جذاب بود و سعی کردم به کسایی که میشناسمشون این کتابو هدیه بدم :) 0 0 ماه آفرید 1403/4/12 این کتاب جزو اولین کتاب های بود که خوندم حس قشنگی بود اولین کتابی که باهاش لذت کتاب خوندن رو پیدا کردم تخیلات خیلی بامزه ای داشت فضای کتاب خیالی و پرماجرا بود هر بار میبینمش بهم یه احساس نستالژیک میده مثل افتادن توی سوراخ خرگوش و سرزمین عجایب 0 13 حامده بهجتی 1402/11/17 موضوعش را دوست داشتم. تلاش برای نجات دنیایی خیالی که البته همین منجر به تحول در دنیای واقعی میشه. 0 2