معرفی کتاب اجاره نشین اثر فریدا مک فادن مترجم نشاط رحمانی نژاد

خواندهام
برترین رمان معمایی و مهیج 2025 آمازون تاکنون مورد انتظارترین کتاب معمایی و مهیج تابستان 2025 گودریدز هیچجایی خانهی خود آدم نمیشود... بلیک پورتر در اوج است، تا اینکه ناگهان کلهپا میشود. ناگهان از شغلش بهعنوان معاون بازاریابی اخراج شده و قادر به پرداخت اقساط وام مسکن خانهی با سنگنمای جذاب و مدرنش نیست. او با نامزدش در آن خانه زندگی میکند و حالا بهشدت دنبال راهی برای گذران زندگی است. اینجاست که ویتنی وارد میشود. زیبا، جذاب، فروتن و بهدنبال اتاقی برای اجاره است. او دقیقا همان کسی است که بلیک بهدنبالش است. یعنی واقعا اینطور است؟ یک چیزی در این میان با عقل جور درنمیآید. همسایهها کمکم رفتار متفاوتی با بلیک پیدا میکنند و هرقدر خانهاش را میسابد، باز هم بوی فساد به خانهاش نفوذ میکند. نیمهشب صداهای عجیبوغریب او را از خواب میپراند و خیلی زود بلیک میترسد که نکند کسی تاریکترین و وحشتناکترین رازش را بداند... خطر درست در خانهاش زندگی میکند و وقتی بلیک متوجهی این حقیقت میشود، دیگر خیلی دیر شده است. دام همین حالا هم ترتیب داده شده است. «یک داستان واقعا جذاب با پیچ و خمهای فوقالعاده که انتظارش را نداشتم. اجارهنشین از ابتدا تا انتها گیراست. آنقدر اعتیادآور است که باید در موردش هشدار داده شود.» آلیس فینی «ترکیبی بیرحمانه از رازها، دروغها و شوکهای شگفتانگیز. ملکهی پیچشهای داستانی دوباره کار خودش را کرد!» رایلی سیجر «اجارهنشین من را در تنگنا گذاشته بود. بهشدت بدیع، تاریک و جذاب. شخصیت اصلی خارقالعادهای هم داشت که به یک اندازه دوستش داشتم و همزمان از او متنفر بودم..» لیزا جِوئل
لیستهای مرتبط به اجاره نشین
دیروز