جی. کی. رولینگ و 1 نفر دیگر
4.1

1395/9/7

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

«این کتاب به صورت رایگان توسط وبسایت دمنتور و فیدیبو منتشر شده و نسخه‌ی فیزیکی و شابک صادر شده از کتابخانه‌ی ملی ایران ندارد!»

داستان‌هایی کوتاه از هاگوارتز درباره قدرت، سیاست و اشباح مزاحم قدرت یک ساحر یا ساحره با چوبدستی‌ای در دست، بیش از آن چیزی است که می‌توان تصور کرد. به کمک ورد یا معجونی مناسب آن‌ها می‌توانند عشق جعلی بسازند، در زمان سفر کنند، حالت فیزیکی خود و سایر اشیا را تغییر دهند و حتی به زندگی کسی پایان دهند. قدرت و جادو اگر در دستان فردی نادرست قرار بگیرند، می‌توانند مهلک، تاریک و کشنده باشند؛ این چیزی است که لرد ولدمورت به ما نشان داد. او شرورانه به دنبال قدرت بود تا جایی که تار و پود روح خود را تکه تکه و هر آنچه را که از او یک انسان می‌ساخت، نابود کرد. او تبهکارترین تبهکاران بود که آرزوی هولناکش برای قدرت و نابودی، او را به پیش می‌برد. واضح است که افراد بسیار اندکی از نظر قصد و نیات شیطانی می‌توانند با ولدمورت برابری کنند (هرچند که بلاتریکس لسترنج و دلورس آمبریج برای رسیدن به این مقام از هیچ تلاشی فروگذار نکردند)، اما شخصیت‌های دیگری نیز وجود دارند که جذب قدرت شده‌اند. در این کتاب مجموعه دست‌نوشته‌های جی.کی.رولینگ را در مورد قدرت، سیاست و برای تلطیف فضا در مورد اشباح مزاحم، مطالعه می‌کنید.

لیست‌های مرتبط به داستان های کوتاهی از قدرت، سیاست و اشباح مزاحم در هاگوارتز

سه گانه پاترمورکوییدیچ در گذر زمانقصه های بیدل نقال

سفر با جارو های پرنده !

17 کتاب

اینجا مجموعه کتاب های هری پاتر و کتاب های مربوط به اون رو مشاهده می‌کنید! -هری پاتر و سنگ جادو -هری پاتر و حفره اسرا آمیز(هری پاتر و تالار اسرار) -هری پاتر و زندانی آزکابان -هری پاتر‌و جام آتش(دو جلد از نشر تندیس) -هری پاتر و محفل ققنوس(سه جلد از نشر تندیس) -هری پاتر و شاهزاده دورگه(دو جلد از نشر تندیس) -هری پاتر و یادگاران مرگ(پارت یک و دو از نشر تندیش) -جانوران شگفت انگیز نوشته نیوت اسکمندر -جانوران شگفت انگیز و زیستگاه آنها(فیلمنامه) -جانوران شگفت انگیز جنایات گریندل والد(فیلمنامه) -جانوران شگفت انگیز اسرار دامبلدور(فیلمنامه -جادوگری در پس چهره هری پاتر -راهنمای ناکامل و نامعتبر هاگوارتز -داستان هایی کوتاه از هاگوارتز درباره دلاوری ها سختی ها و سرگرمی های خطرناک -داستان هایی کوتاه از هاگوارتز درباره قدرت، سیاست و اشباح مزاحم -پاترمور -قصه های بیدل نقال -کوییدیچ در گذر زمان *اگر کتاب دیگه ای یادم اومد حتما اضافه میکنم و ممنون میشم شما هم اگه کتابی رو از قلم انداختم بگید که اضافه کنمش.

پست‌های مرتبط به داستان های کوتاهی از قدرت، سیاست و اشباح مزاحم در هاگوارتز