مسجد پروانه: سفر دختری آمریکایی به عشق و مسلمانی

مسجد پروانه: سفر دختری آمریکایی به عشق و مسلمانی

مسجد پروانه: سفر دختری آمریکایی به عشق و مسلمانی

جی.ویلو ویلسون و 1 نفر دیگر
3.6
19 نفر |
8 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

37

خواهم خواند

20

شابک
9786006077451
تعداد صفحات
298
تاریخ انتشار
1396/4/7

توضیحات

کتاب مسجد پروانه: سفر دختری آمریکایی به عشق و مسلمانی، مترجم محسن بدره.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به مسجد پروانه: سفر دختری آمریکایی به عشق و مسلمانی

لیست‌های مرتبط به مسجد پروانه: سفر دختری آمریکایی به عشق و مسلمانی

داستان دو شهرچشم هایشجای خالی سلوچ

سیاهه سیاحت، سیر وسلوک یا سیمای سحر و سیاست زنانه

73 کتاب

اول خواستم فقط رمان و حسب‌حال بنویسم اما دیدم کتاب‌هایی در ذهنم هست که دلم پیش‌شان است و دستم به حذف‌شان نمی‌رود. بعدتر اگر مجالی بود شاید این فهرست را تفکیک کردم! آنروز موعود قول میدهم که در فهرست‌های جداگانه مفصل‌تر بنویسم! (وعده سر خرمن) برای خواندن این سیاهه حرف‌هایی به نظر مهم می‌رسد که بدانید. البته اگر یادداشت حقیر در خصوص داستان دوشهر را خوانده باشیددستتان می‌آید تصویر زنان در آینه این پیرمرد نورس را! 1- در کتاب، زن سوژه است و ابژه! قهرمان است و مقهور! محبوب است و منفور! قاعده است و قرار! قدرت است و غیرت! نفرت است و موهبت! زمین است و زمان! آن است و آینده! حقیقت است و فسانه! دلدار است و دل‌داده! عصمت است و پتیاره! پیامبر است و ساحره! گل است و گلاب! صواب است و عقاب! شهد است و شراب! زهر و است و سراب! حزین است و شاداب! شاهد است و شهید! شهر است و شعر! شهرت است و غریبی! ساحل است و صخره!‌ کویر است و دریا! بهشت است و دنیا! 2- در شاعرانگی‌ها بالا اگر خواستید بجای «و»، «یا» بگذارید! بجای کتاب هم اگر خواستید زندگی بگذارید! قضاوتش با شما! بگذریم! 3- سیاهه شامل کتبی است داستانی و ناداستان که در آن یا زن قهرمانی است یا بستر بروز قهرمانی یا چشم سیاهی در جستجوی قهرمانی به نظر من. ۴- اول که فهرست را که نوشتم مورد لطف و نظر تعدادی از اهل ذوق قرار گرفت و کتبی را پیش نهادند تا اضافه کنم که از ۵۰ به بعد شماره شده است. ۵- بخشی از کتاب‌ها نه فارسی و نه زبان اصلیشان در ایران نمایه نشده و متاسفانه قادر به فهرست کردنشان در بهخوان نیستم. بخاطر همین اسامی مهم‌ترین آن‌ها را در همین نوشتار تقدیم می‌کنم. ۱- نوشتن علیه فرهنگ نوشته خانم لیلا ابولغود ۲- زن در الجزایر نوشته خانم آسیه جبار ۳- عشق آوای خیال نوشته خانم آسیه جبار پ.ن. کتاب‌ها بی هیچ علتی و برداشتی ۷۲ تن شدند.

15

یادداشت ها

          مسجد پروانه: سفر دختر امریکایی به عشق و مسلمانی 
شنیدن داستان انسان های غیر عادی واقعی به خودی خود جذاب هست حالا این آدم غیر عادی کلی عنصر متناقض هم داشته باشد که دیگر نور علی نور میشود. دختر باشد، امریکایی وطن پرست باشد، بی دین باشد ولی اینقدر جسور هم باشد که پا روی همه هویتش بگذارد و برای تجربه واقعیت ها به غرب ُآسیا (یا به تعبیر خودش خاور میانه) بیاید، مسلمان بشود، ازدواج بکند،  خودش را با زندگی شرقی عربی اسلامی وفق بدهد و ماندگار بشود! 
همین ها به نظرم برای خواندنی بودن کتاب کافی است. ولی بیشتر ازین ماجرا نکات ریزی است که در حین داستان گفته میشود: کلیشه های فرهنگ غربی برای مسلمانان، کلیشه های فرهنگ اسلامی برای غربیها، نگاه خاص یک تازه مسلمان غربی به اسلام که گاهی تلنگر می زند یه اعتقاداتی که خیلی ساده به آن ها عادت کرده ایم!  
و در نهایت توصیفات نویسنده از مصر چقدر برای من غیر منتظره بود چقدر مصر را نمی شناسیم چقدر غریبیم با کشور های اطرافمان! 
-ترجمه کتاب ایرادهای جدی دارد ولی قابل تحمل است! 
-نویسنده کتاب اولین سوپرهیرو مسلمان ( آن هم زن) را اخیرا وارد کمیک بوک های مارول کرده! 
-کتاب قابل توصیه ایست جدا!
        

1