معرفی کتاب اشتیاق اثر جنت وینترسن مترجم عرفان مجیب کتابعمومیداستان اشتیاق جنت وینترسن و 2 نفر دیگر 4.1 8 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 10 خواهم خواند 8 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر برج شابک 9786227280388 تعداد صفحات 216 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب اشتیاق، نویسنده جنت وینترسن. بریدۀ کتابهای مرتبط به اشتیاق امید یکتاخواه 1403/11/28 اشتیاق جنت وینترسن 4.1 3 صفحۀ 1 0 0 لیستهای مرتبط به اشتیاق مریم 1403/12/18 از زنان چی بخونیم؟ (لیست آپدیت خواهد شد) 41 کتاب این یک لیست جامع یا تخصصی نیست، فقط لیستیه از کتابهایی با دغدغهی زنانه یا نویسندههای زن که شخصا هر کدوم برام چیز جدیدی برای ارائه داشته. 3 176 بهخوان 1402/2/25 ادبیات انگلستان | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 20 کتاب این فهرست که اولین بار در اردیبهشت ۱۴۰۲ منتشر شد، توسط معصومه توکلی (masoomehtavakoli@) و زهرا توکلی (zahratavakoli@) تدوین شده است. امسال -اردیبهشت ۱۴۰۳- بهروزرسانی شده و عناوین جدیدی به آن افزوده شده است. 0 23 یادداشتها محبوبترین جدیدترین بهشاد فرجی 1403/11/12 یک عاشقانهٔ بهیادماندنی! 1 2 اسب 1401/12/13 خواندنش شبیه حرف زدن با عاشقی دنیادیده بود. عاشقی که روبهرویش مینشینی و محو صحبتش میشوی و لابهلای دود سیگارش کمی هم خمار. 1 2 zeinab aghaei 1403/9/5 وقتی یه کتابی رو درست در لحظهای میخونیش که باید، نقدهات بهش کمرنگ تر میشن و اون کتاب ماندگار میشه در ذهنت. انگار اصلا از روی تو نوشتنش... دست گذاشت روی نقطه حساس کنونی من ... کلمه کلیدی اش همین اشتیاق بود، و با شیوهای خیلی خاص خیلی خیلی خاص از جنبهها وزاویههای مختلف، این اشتیاق، این چیزی بین ترس و همآغوشی رو نشون داده بود. این دلهرهای که هجوم میاره به قلبمون، وقتی قلبمون رو جایی جا میذاریم. 1 1