لیستهای کتاب عینکی خوشقلب لیست منتشر کرد. 6 روز پیش کتابهای انقلاب و دفاع مقدس برای نوجوانها 39 کتاب محتوای فهرست از نامش کاملاً مشخص است. تلاش کردم کتابهایی را جمعآوری کنم که از لحاظ ساختاری قوت بیشتری داشتهاند و داستان و غیرداستان درهماند. ترتیب فهرست براساس ردهبندی سنی از کمتر به بیشتر است و احتمالاً این فهرست به روز خواهد شد. 0 23 مریم السادات هاشمی لیست منتشر کرد. 1404/3/13 آقا روحالله 8 کتاب تا چندی پیش امام خمینی برای من خلاصه شده بود در چند عکس جدی و خشنی که صفحه اول کتاب های درسی بود یا فیلم های یک دقیقه ای قبل از شروع اخبار شبکه یک اما از جایی به بعد با کتاب هایی که درباره شان خواندم و روایت هایی که از ایشان شنیدم مخصوصاً از زبان مخالفان شان، امام خمینی در ذهنم تبدیل به آقا روح اللهی شد که از اعماق وجود دوستش داشتم. آقا روحاللهی که به همسرش نامه عاشقانه مینویسد رهبری که در صراحتکلام کسی به گرد پایش نمیرسد و در شجاعت در برابر قدرت های بزرگ همتایی ندارد کسی که آرزوی انبیا و اولیای الهی که تشکیل حکومت اسلامی است را برآورده کرد کسی که نظم دو قطبی جهان را به هم زد و تمام پیشبینی های نظریه پردازان جهانی را با چالش مواجه کرد نوگرایی که در مقابل تحجر و تجدد راه نویی را پیش روی ما گذاشت امام خمینی که آن آقای بحرینی درباره اش میگفت: او بود که به ما یاد داد آزاد باشیم! 1 12 مطهره...:) لیست منتشر کرد. 1404/3/2 کتابایی ک از نمایشگاه امسال خریدم 22 کتاب کتاب های کتاب فاضل نظری تکیه گاهت منم روایت فتح ملاقات با دلفین ها روایت فتح این هارو نداشت اینارو هم خریدم 0 15 میم جیم لیست منتشر کرد. 1404/1/30 بهترین رمانهای ایرانی که خوندم 14 کتاب بخونید و لذت ببرید 0 2 luna لیست منتشر کرد. 1403/10/20 بهترین رمان ها 12 کتاب رمان های کلاسیک ، عاشقانه ، ایرانی خارجی دارای محتوای آموزنده نه صرفا اتلاف وقت 0 3 Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 لیست منتشر کرد. 1403/7/24 کتاب هایی که ازشون خوشم نیومد ولی خوندم 5 کتاب این لیست که نیاز به توضیح نداره،کتابایی که خوندم و خوشم نیومد.. 1 6 زهره توکلی سراوانی لیست منتشر کرد. 1403/7/5 کتابهای هدیه داده شده 13 کتاب رسم خوب هدیه دادن کتاب جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی 2 3 زهرا بذرافشان لیست منتشر کرد. 1403/6/23 کتاب های آقای امیرخوانی که خوانده ام 5 کتاب احساس میکنم شخصیت رضا امیرخانی کمی شبیه محس چاووشی باشد. اغلب کتابهایش را در دوران دبیرستان خوانده ام کارهای تمیز و خوبی ارائه دادن 0 7 سیده حُسنا لیست منتشر کرد. 1403/5/22 خوانده شده های صفر سه :🌱) 32 کتاب انگیزهای برای بیشتر خواندن و رقابت با خودم 🤍🌙 0 11 زهراسادات احمدزاده لیست منتشر کرد. 1403/3/17 هزار و ۴صد و ۳:) 13 کتاب رفقای همراه X سالگی:))) البته این لیست همش "خواندهشده" نیست😂 جنبهی "یادم باشه که بخونم" یا "دارم میخونم" هم داره😀 تا شماره ۹ خونده شده* 0 10 samira.ghanbary.nik لیست منتشر کرد. 1403/3/13 لیسات کتاب هایم 7 کتاب کتابهایی که میخواهم بخوانم. 0 4 عسل پورمشعل لیست منتشر کرد. 1403/2/17 1403 33 کتاب کتاب هایی که در 403 خوانده ام 0 18 Aylin𖧧 لیست منتشر کرد. 1403/1/1 خواندهشده در ۱۴۰۲ :> 31 کتاب این اولین لیست کتابه که تو بهخوان درست میکنم و مربوط میشه به کتابهایی که در طول سال ۱۴۰۲ خوندم. تعدادشون بیشتر از اونیه که در نظر گرفته بودم و خوشحالم از این بابت :) ترتیب؟ هر چی یه کتاب و شخصیتهاش (اگه داشته باشه) رو بیشتر دوست داشته باشم، بالاتر قرار میگیره. پ.ن: اختلاف خیلی کمه و بین سهتای اول اصلاً نیست -.- 4 52 محمدتقی ریاحی لیست منتشر کرد. 1402/12/8 رمان های تاریخی🇮🇷 49 کتاب تاریخ فقط وقایع را ثبت می کند، اما داستانها حقایق را. ✍️اشو (افتخار من است که زادهی ایران و ایرانیام! افتخار من است که میهنم پرورشگاه مردان غیور و زنان نجیب است...» 4 12 عاطفه شکی لیست منتشر کرد. 1402/7/7 آسمون ☁️🌿 59 کتاب .. 📗🕊 6 53 فاطمه لیست منتشر کرد. 1402/5/13 رضا امیرخانی 7 کتاب حتی آدمهایی که سلیقه مشترکی در کتابخوانی دارن در بحث کتابهای امیرخانی سلیقههاشون گاها متفاوته. 0 4 زهرا قاسم زاده لیست منتشر کرد. 1401/12/15 بهترین کتابهایی که خواندم 5 کتاب بهترین ها تا به اینجا از بین کتابهایی که خواندم 2 37