لیستهای کتاب mehranehm لیست منتشر کرد. 6 روز پیش بهترین کتاب های خودشناسی 11 کتاب هرآنکس که به شناخت دیگران موفق گردد، عاقل است و هرآنکس که به شناخت خود موفق گردد، روشنفکر است. لائو تزو – ۶ قرن قبل از میلاد مسیح 0 1 حسنا پوراحمد لیست منتشر کرد. 1404/3/29 لیست کتاب هایی که میخوام بخونم 3 کتاب این کتاب ها رو میخوام بخونم 0 1 زینب قاسمی لیست منتشر کرد. 1404/3/1 جمع بندی تابستان🍉 13 کتاب کتب منتخب شهریور و مهر 🍁 0 6 sky لیست منتشر کرد. 1404/2/27 توسعه فردی🦋💚 12 کتاب امیدوارم بتونم تا آخر امسال این لیست رو به صدتا کتاب برسونم و مطمئنم بعد از اون متفاوت تر خواهم بود ...🌿 0 7 پریسا لیست منتشر کرد. 1404/2/27 تقابل با تاریکی درون 6 کتاب کتابهایی که با اعماق روان انسان، رنج، تناقضهای اخلاقی و گاه حتی زشتیهای روح روبهرو میشن. اینا کتابهایی هستن که دروننگری و سوالهای فلسفی یا وجودی رو بهصورت جدی دنبال میکنن. اینا اوناییان که باهات بحث راه میندازن نه اینکه فقط قصه بگن. 0 9 Alone🌚🕯 لیست منتشر کرد. 1404/2/4 کتاب هایی که دوباره خواهم خواند 28 کتاب این کتاب ها یا محتواشون اونقدر با ارزش بوده که برای درک بیشتر لازم به دوباره خوندن دارن یا خیلی وقته خوندمشون و فراموششون کردم یا وقتی خوندم درک مناسبی ازشون نداشتم یا احساس می کنم در آینده به کارم بیان یا وقتی که خوندم دقت و توجه لازم رو نداشتم و یا قسمت هایی ازشون رو نخوندم این کتاب ها رو در زمان مناسبی که آمادگی و زمانشو داشته باشم دوباره خوندنشونو شروع می کنم. 0 21 علی آهنگر لیست منتشر کرد. 1404/1/7 روانشناسی وتوسعه فردی 5 کتاب رمان 1 27 سیدمحمدصالح عامری لیست منتشر کرد. 1403/12/26 همراهان ۱۴۰۳ 66 کتاب متنوع، پیچیده و متفاوت 0 1 کتابدار کوچولو لیست منتشر کرد. 1403/4/11 کتاب هایی برای شروع 10 کتاب ۱۰ کتاب برای شروع به کتابخوانی با ژانر و سبک های مختلف 7 78 mehranehm لیست منتشر کرد. 1403/1/7 کتاب های حال خوب کن 12 کتاب خواندن کتابهای غیر داستانی حال خوب کن برای زمانی خوب است که به دنبال مسیر تازهای در زندگی میگردیم. مسیری که بتواند ما را به سمت داشتن زندگی بهتر هدایت کند؛ حال اگر با آموزش تندخوانی هم آشنا باشیم که بهتر! از زندگینامه تا کتابهای خودیاری، همگی میتوانند حال ما را به مرور بهتر کنند. البته این موضوع به انتخاب کتاب خوب هم بستگی دارد. کتابهایی که در ادامه معرفی میشوند چنین خاصیتی دارند. 0 4 مریم پایدار لیست منتشر کرد. 1402/6/26 روانشناسی 4 کتاب لیستی از کتاب های روانشناسی و خودشناسی مورد علاقه ام که از خواندنشان پشیمان نیستم. 0 4 هانیه لیست منتشر کرد. 1402/5/16 کتاب هایی در باب خودشناسی 🌱 21 کتاب نزدیک یکسالی هست که تازه ضرورت خودشناسی متوجه شدم و فهمیدم که خیلی از گره ها و مشکلات زندگی من از عدم شناخت خودم و احساسات و افکارم هستش. اینجا یکسری کتابهایی که در موضوع خودشناسی هستند لیست کردم. امیدوارم به دردتون بخورن. شمام اگر کتاب ها و یا چیز های دیگه میشناسید که میتونه توی این حوزه کمک کنننده باشه حتما بگید. اگر تجربه دارید توی راه کشف خودتون خوشحال میشم که باهامون به اشتراک بزارید♡ 10 67 علی لیست منتشر کرد. 1402/3/29 چگونه بهتر فکر کنیم؟ 24 کتاب کتابهایی در مورد بهتر فکر کردن و تصمیم گرفتن 1 48 Bokitanik لیست منتشر کرد. 1402/1/25 کتاب برای خودآگاهی 9 کتاب کتاب برای خود آگاهی 0 39 محمد جبلی لیست منتشر کرد. 1401/9/24 مزخرفات(حیف وقت) 10 کتاب مزخرف ترین کتابها به انتخاب من که بعضی هاش مشتی مهملات به هم بافته شده بود 32 47