لیست کتاب چگونه بهتر فکر کنیم؟ علی 1402/3/29 چگونه بهتر فکر کنیم؟ کتابهایی در مورد بهتر فکر کردن و تصمیم گرفتن 47 1 44 1 هنر شفاف اندیشیدن رولف دوبلی 3.9 36 2 دوباره فکر کن! قدرت شناختن آنچه نمی دانید آدام ام. گرانت 4.1 6 3 مغالطات علی اصغر خندان 4.5 9 4 تفکر، سریع و کند دانیل کانمن 4.3 6 5 تفکر نامطمئن، چطور در شرایط عدم قطعیت تصمیمات هوشمندانهتری بگیریم آنی دوک 3.6 3 6 دوراندیشی: چگونه درباره مهمترین مسائل زندگی تصمیم بگیریم؟ استیون جانسون 0.0 7 مدل های ذهنی بی نظیر شین پریش 0.0 8 مغالطه های پرکاربرد: 44 ترفند کثیف برای برنده شدن در بحث ها لیندا الدر 3.4 12 9 نابخردی های پیش بینی پذیر: نیروهای پنهانی که به تصمیم ما شکل می دهند دن آریلی 3.8 7 10 شش کلاه تفکر ادوارد دوبونو 4.4 5 11 تفکر انتقادی: تدابیری برای آگاهانه زیستن و خوب آموختن لیندا الدر 3.2 1 12 راهنمای تفکر نقادانه: پرسیدن سوال های به جا استوارت ام . کیلی 4.2 4 13 پرسیدن سوال های مناسب: راهنمایی برای تفکر انتقادی استوارت ام . کیلی 0.0 14 ذهن فریبکار من: 140 سوگیری شناختی که ناخودآگاه دچار آنها می شویم حسین حسینی پناه 0.0 15 چگونه احمق نباشیم و درست فکر کنیم: معرفی 40 خطا و سوگیری شناختی که موجب می شوند درست فکر و استدلال نکنیم به همراه روش های کنترل آنها بهنام مرادیان 0.0 16 25 سوگیری شناختی: کشف اصول تفکر منطقی چارلز هولم 0.0 17 چگونه تصمیمات بهتری بگیریم؟ 14 ترفند هوشمندانه برای جلوگیری از سوگیری های خود، مدیریت احساسات خود و ایجاد تصمیمات بی محابا در هر سطحی از زندگی شما! دیمن زاهاریادس 0.0 18 چگونه درباره ی چیزهای عجیب بیندیشیم: اندیشیدن انتقادی برای دوران جدید تئودور شیک 0.0 19 واضح اندیشیدن، راهنمای تفکر نقادانه جیل لبلنک 4.0 0 20 راهنمای تفکر نقاد برای کودکان لیندا الدر 0.0