لیستهای کتاب زهرا لیست منتشر کرد. 1404/6/1 عاشقانه های بامزه 4 کتاب تو این لیست میخواستم براتون چندتا کتاب عاشقانه ی سبک ، که پیشنهادی خودمن بزارم ، تا هرموقع به یه کتاب بامزه نیاز داشتید برید سراغشون. این لیست هروقت که کتاب خوبی ببینم به روز میشه❤️ 0 1 pri~🌱 لیست منتشر کرد. 1404/5/20 ۱۴۰۳💚 10 کتاب کتابهای سال ۱۴۰۳🌱 0 1 مریم شفیق لیست منتشر کرد. 1404/4/12 صرفاً جهت سرگرمی 6 کتاب گاهی اوقات؛ وسط فشار های شدید زندگی، انسان نیاز به کتابی کاملاً مفرح پیدا میکنه... کتابی با اتفاقات سبک و خنده دار که نه معنای عمیقی داشته باشه و نه حتی چیز خاصی برای یاد دادن. فقط محیط شاد و رنگارنگی رو ارائه بده که بشه بدون درگیر شدن، ازش گذشت و خوش بود. توجه : اگه ؛ حتی در اوج خستگی، تحمل کتاب بدون پیام ندارید و از غیر جدی مطرح شدن مسائل جدی لذتی نمی برید، این لیست مناسب شما نیست! 4 56 Sarina🧚♀️✨️ لیست منتشر کرد. 1404/4/8 کتابایی که تابستون خوندم 26 کتاب 🌱✨️ 0 28 قاسمی جلالی لیست منتشر کرد. 1404/3/1 کتاب های خرداد🌱 11 کتاب ان شاءالله تو این ماه به لطف و عنایت خداوند متعال قصد دارم : ۱) آگاهانه و هوشمندانه تر با دخترام ارتباط و برخورد داشته باشم و چالش های موجود را بتوانم بهتر مدیریتشان کنم. ۲) یه سفر به کانادا داشته باشم و حال وهوایی عوض کنم و البته با یه مادر پردغدغه و فعال اجتماعی همراه بشم. ۳) چند تا کتاب ناتمام را به سرانجام برسانم ۴) یادگیری احکام که از اوجب واجبات هست دوباره از سر بگیرم ۵) و در آخر با عمل به برنامه ریزی تنظیم شده ترم ۶ دانشگاه با سربلندی ازش بیرون بیام. ان شاءالله 😊 0 5 روژان لیست منتشر کرد. 1404/2/3 کتابهای کتابخونهام ۲ 99 کتاب این پارت دوم هست. چونکه توی هر لیست حداکثر ۱۰۰ کتاب میشه وارد کرد:( 1 17 ماریا لیست منتشر کرد. 1404/1/27 کتابهای ۴۰۴ 34 کتاب چالش ۴۰تایی 0 10 فاطمه رجائی لیست منتشر کرد. 1404/1/13 و ۱۴۰۴ ..🌱✧ 44 کتاب سومین سال بهخوانی (。•̀ᴗ-)✧ 8 60 Hani لیست منتشر کرد. 1403/12/29 1403 66 کتاب ♡ 0 12 راحیل شیـن لیست منتشر کرد. 1403/12/15 بهترین کتابایی که امسال خوندم: 🧡🌿 25 کتاب من هر سال بهترین کتابایی رو که خوندم و بهترین نویسنده هارو انتخاب میکنم، توی این ۱۵روزی که به عید مونده دلم میخواد برعکس همیشه که تو دفتر مینویسم تو بهخوان ابن کارو بکنم🎈 _بهترین نویسنده ایرانی سال: راحیل ذبیحی _بهترین نویسنده خارجی سال: فریدا مک فادن _بهترین رمان ایرانی سال: آبنبات نارگیلی _بهترین رمان خارجی سال: بهار _بهترین نشر ایرانی سال: انتشارات سوره مهر _بهترین نشر خارجی سال: انتشارات نون 0 33 همتا لیست منتشر کرد. 1403/10/1 قهرمانان زن👸🏻 44 کتاب تصمیم گرفتم کتاب هایی که شخصیت های اصلی اونها زنان و دختران هستند و خودم هم دوستشون دارم اینجا لیست کنم. 🕯توجه: لیست شامل کتاب های فمینیستی نمیباشد بلکه صرفا کارکتر اصلی آنها زن هستند. ( این لیست آپدیت میشود ... ) 14 174 Sarina🧚♀️✨️ لیست منتشر کرد. 1403/8/10 لیست بهترین عاشقانه ها 13 کتاب این کتاب ها جزو بهترین عاشقانه هایی بود که خوندم و پر از حس خوب و قشنگه حتما بخونید پر از حس خوب، هیجان و عشق🧚♀️✨️ 1 21 گگاب لیست منتشر کرد. 1403/5/14 پیشنهادی برای ادامه تابستون🌻 16 کتاب سوپ جوجه برای تقویت روح زنان🌚 0 13 ☆ ثنــــا ☆ لیست منتشر کرد. 1403/5/8 کتاب های 1403 49 کتاب کتاب های که امسال خوندم 2 20 هآرو لیست منتشر کرد. 1403/4/30 کتاب هایی که ارزش خوندن دارن و باید بخونید 22 کتاب کتابایی که به نظرم ارزش خوندن رو دارن و هرکسی باید یه بار بخونتشون(این لیست ممکنه ادامه داشته باشه) 2 41 maryam torabi لیست منتشر کرد. 1402/12/28 لیست کتاب های ۱۴۰۲ 88 کتاب خوانده شده ها 0 23 سعیده رفیعی لیست منتشر کرد. 1402/7/1 درباره زنان متاهل یا مامان ها. 14 کتاب کتابایی که توشون یا خانم های متاهل بدون فرزند از دغدغه هاشون گفتن یا مامان ها اکثرا روایت ن بعضا داستان بلند از دغدغه های کوچولو تا دغدغه های فلسفی داستان هایی که اگر یه زن باشید خیییلی باهاشون همزاد پنداری میکنید 2 31 ریحانه لیست منتشر کرد. 1402/6/14 عاشقانه 6 کتاب کتاب هایی عاشقانه که رابطه دو فرد را نشان می دهند 0 1 امیرحسین جهان دیده لیست منتشر کرد. 1402/3/24 کتابهای طنزی که خوندم 21 کتاب این لیست لیست بهترینا نیست...لیست کتابهای طنزی که تا حالا خوندم...این لیست آپدیت میشه 0 54 Bokitanik لیست منتشر کرد. 1402/1/25 کتاب های سوفی کینسلا 6 کتاب کتاب های سوفی کینسلا 1 7