لیستهای کتاب فاطمه اصغرزاده لیست منتشر کرد. 1404/1/12 کتاب هایی که 403 خوندم 37 کتاب لیست کتابایی که 403 خوندم.. 0 5 مرضیهبانو لیست منتشر کرد. 1403/12/16 کتابهایی که دوستانم معرفی کردند برای سال جدید 15 کتاب من معمولا آخر سال از دوستانم میخوام کتابهای خوبی که خوندن بهم معرفی کنن. قبلا در دفترم مینوشتم حالا میخوام اینجا لیست کنم شاید بخونمشون شاید نه فهرست در معرض بروز رسانی است 1 6 mahsa لیست منتشر کرد. 1403/6/3 کتاب های معرفی شده توسط مجتبی شکوری 42 کتاب بیشتر شما عزیزان با دکتر مجتبی شکوری اشنا هستید. یا اسمش را شنیده اید . تصمیم گرفتم کتاب هایی که در برنامه کتاب باز توسط ایشون معرفی شده برا خودم و شما لیست کنم . 2 52 بی تا 🌱📚 لیست منتشر کرد. 1402/7/15 بَد مزه ها🥴📘 5 کتاب کتاب هایی که با توجه به معروف و مطرح بودنشون برای من اصلا جذابیت نداشتن🥴 0 4 سیده هدی پورمانی لیست منتشر کرد. 1403/3/16 ۳۲ حرف 32 کتاب دوست کتابخونمون یک لیست کتاب منتشر کردند به نام «32 حرف، 32 کتاب» ما هم خوشمون اومد و تصمیم گرفتیم همراهی کنیم ایشون رو با «32 حرف، 32 کتاب» 🙂 البته بعضی کتابا رو قبلن خونده بودم که دوست داشتم دوباره بخونم و بعضیاش هم از لیست دوستمون برداشتم(ث،ذ،ظ) 🙃 و اون 32 کتاب تقدیم نگاه پرمهرتون 🙂🙃 12 30 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/19 ناداستان | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 19 کتاب پیشنهادهایی برای نمایشگاه 5 19 نوشیندخت لیست منتشر کرد. 1402/6/11 مجموعهٔ کتابخانهٔ تاریخ طبیعی 6 کتاب اگه دلتون میخواد کتاب علمیای بخونید که جذاب، شگفتانگیز، لطیف، بامزه و هرچه خوبان همه دارند رو یکجا داشته باشه. پیشنهاد من به شما این مجموعه کتاب نشر نو به ترجمهٔ کاوه فیضالهیه. 1 62 کیارش وفایی لیست منتشر کرد. 1401/10/4 شش جیم ✏️🎧🗞️ 6 کتاب ر ا و ی 👣 0 33