لیستهای کتاب Daydreamer لیست منتشر کرد. 1403/12/25 یه لیست برای مطالعه در آینده🙂↔️✨️ 66 کتاب یه لیست برای مرتب کردن و یه جا داشتن کتابایی که دلم میخواد بخونم حالا یا بخرمشون یا امانت بگیرم پ.ن: کتاب بازیکن شماره ۲ آماده هرچی گشتم تو بهخوان نبود،و کتاب Every last word هم ترجمه اشو پیدا نکردم تو بهخوان 1 22 Anita y لیست منتشر کرد. 1404/1/13 چه خبر از ۴۰۳🕯📚 48 کتاب کتابایی که امسال خوندم لیست قبلی پاک شد🥲 4 25 فاطمه نصراله زاده لیست منتشر کرد. 1403/2/30 کتاب های 1403 44 کتاب کتاب هایی که امسال خوانده ام. 0 15 همتا لیست منتشر کرد. 1403/9/1 کتاب های کتابی! 32 کتاب پیدا کردن کتاب ها آن هم درونِ کتابی دیگر، کشفی دلچسب است.😍 اگر شما هم مثل من عاشق خواندن کتاب هایی در مورد کتاب و کتابفروشی و کتابخوانی هستید این لیست برای شماست. 15 236 شخصی به نآم صآینآ 🫤 لیست منتشر کرد. 1403/3/26 عاشقانه هایی که قلبتو اکلیلی میکنه💫 12 کتاب خب من اینارو از یه کلیپ برداشت کردم و اینکه اکثرشون فانتزی های نوجوان عاشقانه هستن و بعدی ها دیگه برا جوانه 0 25 طناز لیست منتشر کرد. 1403/10/24 کتابهای ۱۴۰۳ 23 کتاب این لیست کتاب هایی هست که تو ۱۴۰۳ خوندم 0 16 melika.R لیست منتشر کرد. 1403/3/11 لیست کتاب های مورد علاقم 23 کتاب کتاب هایی که با داستان جذابشون شما رو به درون کتاب نفوذ میدن با توجه به علاقم رتبه بندی کردم:) 5 24 جادوگری به نام جود🪄 لیست منتشر کرد. 1403/2/26 انمیز تو لاورز 26 کتاب انمیز تو لاورز یعنی شخصیت هایی که اول از هم متنفرند اما به مرور زمان به واسطه اتفاقاتی از هم خوش شون میاد و عاشق هم میشن✨️ پ ن جلد اول هر مجموعه رو گذاشتم و براتون این پایین نوشتم چند جلده هر کدوم شهر هلالی دو جلدی پادشاه پریان سه جلدی کاراوال سه جلدی شش کلاغ دو جلدی خردم کن فعلا چهار جلد ترجمه شده غیرزمینی سه جلدی سریرشیشه ای شونزده جلدی عصیانگران دو جلدی انتخاب شیش جلدی قلمرو خار و رز نه جلدی اخگری در خاکستر چهار جلدی ملکه سرخ هفت جلدی افعی و بال های شب دوجلدی هیس هیس چهارجلدی ( فعلا دو جلد اول ترجمه شده) 27 67 Moon لیست منتشر کرد. 1403/8/5 معروف!!!!!!!🔥 34 کتاب این کتابا خیلی تو فضای مجازی سروصدا به پا کردن و خیلی هم معروفن 0 16 Moon لیست منتشر کرد. 1403/7/26 قلب اکلیلییییی 7 کتاب با خوندن این کتابا قلبتون اکلیلی میشهههه 0 6 Moon لیست منتشر کرد. 1403/7/10 ترکونده!.. 5 کتاب این کتابها تازه اومدن و خیلی ترکوندن...✨ کتاب عشق پیچیده همون twisted love هستش:)💞 برایم بسوز داستان جالبی داره ولی تک جلدی نیست🔥 کتاب ساحلی هم که تعریفشو حتما شنیدین 🙃 همه کتابا عاشقانه هستن و معرووووفففف💞🔥✨ خیلی داستانشون خفنههههه☄️🔥🔥 سندروم اسپاگتی هم خیلی قشنگه🌚 0 6 MAHSA لیست منتشر کرد. 1403/4/9 تابستون ۱۴۰۳ 15 کتاب کتابایی که تا اینجای تابستون خوندم. 1 9 لی لی بلوم لیست منتشر کرد. 1403/6/24 کتاب هایی که تابستان ۱۴۰۳ خواندم 13 کتاب کتاب های تابستان ۱۴۰۳ 0 10 گگاب لیست منتشر کرد. 1403/5/14 پیشنهادی برای ادامه تابستون🌻 16 کتاب سوپ جوجه برای تقویت روح زنان🌚 0 13 Bokitanik لیست منتشر کرد. 1402/1/25 رمان عاشقانه برای نوجوان ها 10 کتاب رمان عاشقانه برای نوجوان ها 1 17