لیستهای کتاب - روحاء لیست منتشر کرد. 3 روز پیش ادبیاتروسیه(: 10 کتاب از ادبیات روسیه چه کتابایی بخونیم؟! 0 1 meli najafi لیست منتشر کرد. 7 روز پیش کتابهای بهاری 28 کتاب کتابهایی که در بهار 1404 خواندم 0 1 Marzieh لیست منتشر کرد. 1404/5/8 ادبیات قرن 19 روسیه 72 کتاب در خوانش ادبیات روس شاید بهتر است به جای آثار مشهور از ریشه این ادبیات سترگ رو بررسی کرد. در این لیست سعی شده تمامی آثار ترجمه شده از این نویسندگان در ایران قرار داده بشه. باید توجه داشت که ممکن است داستان هایی که در مجموعه منتشر شده اند به صورت جدا توسط ناشران دیگر چاپ شده اند. در این لیست ابتدا با پوشکین، گوگول و تورگنیف سپس با دوران طلایی یعنی داستایفسکی، تولستوی و چخوف آشنا میشویم. در ترتیب آثار به زمان فعالیت نویسنده، تاریخ انتشار اثر ، زمان وقوع داستان و سهولت در خوانش لحاظ شده. 0 7 کلکسیونر عطر لیست منتشر کرد. 1404/5/7 راهنمایِ سفر به جهنمِ شخصی: اعتیادِ ادبی! 23 کتاب "ادبیات، آیینهٔ تاریکِ وسوسههاست. در این صفحهها، اعتیاد تنها 'مصرف مواد' نیست؛ فریادِ جوهری است که میخواهد فراموش کند، یا ناتوانیِ رهایی از چیزی که تو را زنده نگه میدارد و میکُشد." 1 122 یک دیوانه ی کتاب ؛) لیست منتشر کرد. 1404/5/5 شاهکار هایی از دنیای ادبیات کلاسیک 10 کتاب ادبیات کلاسیک دنیایی ناشناخته و جالبی داره . برای اینکه راهی برای رفتن به این دنیای فوق العاده پیدا کنیم ، باید با شاهکار هایی شروع کنیم که دید مارو نسبت به این جهان باز کنند . 0 5 فاطمه قادرپور لیست منتشر کرد. 1404/5/4 پیشنهاد کتاب جدید 3 کتاب کتاب هایی که میخواهم بخرم 0 0 niyayesh لیست منتشر کرد. 1404/4/29 ترتیب مطالعه کتابهای داستایوفسکی 18 کتاب منبع: طاقچه 3 99 Kiyana لیست منتشر کرد. 1404/4/28 آثار داستایفسکی 14 کتاب داستایفسکی یکی از نویسندگان مورد علاقمه که میتونم بگم با کتاب هاش زندگی کردم:) 0 3 bita لیست منتشر کرد. 1404/4/24 ادبیات روسیه 20 کتاب ۲۰ تا از بهترین های ادبیات روسیه 0 4 محمدجواد واحدی لیست منتشر کرد. 1404/4/19 کتابهای ماندگاری که من خوانده ام 32 کتاب کتاب هایی که برایم محترماند و پیشنهاد میکنم بخوانید. پ.ن: _کتب دیگری به لیست افزوده خواهند شد. _این لیست فقط شامل داستان و رمان نیست. 0 11 Little Crow لیست منتشر کرد. 1404/4/12 کتابایی که ۲۰۲۵ خوندم 54 کتاب نمیدانم عنوان مشخصه 0 13 محمد امین احمدی لیست منتشر کرد. 1404/4/5 کتاب های داستایوفسکی 7 کتاب داستان این روزهای من 0 8 آتن لیست منتشر کرد. 1404/4/4 ترتیب مطالعه آثار داستایفسکی 25 کتاب . 0 10 تیرانا لیست منتشر کرد. 1404/4/2 ادبیات روسیه 31 کتاب آثاری برجسته از ادبیات روسیه که خواندنشان تا پیش از مرگ ضروریست. 0 9 تیرانا لیست منتشر کرد. 1404/4/2 آثار داستایفسکی پس از رفتنش به سیبری. 15 کتاب آثار نسبتا سنگین و پخته داستایفسکی 0 1 mahsa لیست منتشر کرد. 1404/4/1 ۳۲حرف۳۲کتاب🌱📚 30 کتاب وقتی این لیست رو برای اولینبار توی «بهخوان» دیدم، دلم خواست منم لیست خودم رو داشته باشم و این مسیر رو شروع کنم؛ یه چالش کتابخوانی که توش برای هر حرف از الفبای فارسی، یه کتاب انتخاب شده بود و طبق ترتیب مشخص شده خونده میشدن. به نظرم اومد این فرصت خوبیست برای اینکه توی مسیر کتابخوندنم هم تنوع داشته باشم، هم نظم، و هم کتابهایی رو کشف کنم که شاید هیچوقت سراغشون نمیرفتم. برای همین تصمیم گرفتم چالش ۳۲ حرف برای ۳۲ کتاب رو شروع کنم کتابهایی با طعمهای مختلف: عمیق، احساسی، اجتماعی، گاهی کلاسیک، گاهی مدرن؛ گاهی بلند، گاهی کوتاه... شاید تو هم بخوای چالش رو شروع کنی، شاید یه کتاب از بینش نظر تو رو هم جلب کنه ✨ پ.ن: هنوز برای حروف ظ و ذ و چیزی پیدا نکردم؛ اگر پیشنهادی داشتی، خوشحال میشم برام بنویسی ✨ 2 14 عاطفه فخادی لیست منتشر کرد. 1404/3/20 داستایفسکی 8 کتاب کتابهایی که ازش دارم 0 0 Kiyana لیست منتشر کرد. 1404/3/20 ادبیات روسیه 5 کتاب پیشنهاد میکنم این کتاب هارو به عنوان شروع مطالعه ادبیات روسیه بخونید. اگه اصلا از داستایفسکی چیزی نخوندید به نظرم با شب های روشن شروع کنید 0 0 Hosein Kazemi لیست منتشر کرد. 1404/3/10 کتب اضافه شده به کتابخانه شهید احمدی روشن 98 کتاب کتب اضافه شده به کتابخانه شهید احمدی روشن 0 10 محمد ایمان لیست منتشر کرد. 1404/3/5 بهترین های داستایفسکی 10 کتاب این لیست بر اساس سلیقه شخصی بنده هست . به نظرم لیست برای داستایفسکی خوندن به تنوع و کثرت سلیقه انسان ها است و نمیشه خیلی دقیق یک پیشنهاد واحد برای دیگران ارائه داد . 0 0