لیستهای کتاب زهرا قربانی قِلِجلو لیست منتشر کرد. 1404/1/28 خوانده های ۱۴۰۴🌾 9 کتاب سعی میکنم امسال کتاب های مفید بیشتری را مطالعه کنم و بیشتر از کتاب ها بهره ببرم...🌿 پ.ن:برخی کتاب ها هنوز کامل خوانده نشده 0 1 زهراخزاعی لیست منتشر کرد. 1404/3/10 کتابهای زندگینامه شهدا 11 کتاب کتابهایی که بیشترین تاثیر را در من داشتند، زندگی هایی که جایی در گذشته نمانده بل در روح زندگی و زمانه ما جاری هستند و سعی میکنند ما را در بزنگاه ها به خود آوردند اگر فقط کمی به سویشان سربرگردانیم. 1 7 فاطمه ادیبی لیست منتشر کرد. 1403/10/9 دوست داشتنی های من 27 کتاب و گاهی زندگی با یک کتاب دوباره به جریان میافتد... 0 13 محمد مبینی لیست منتشر کرد. 1402/8/18 کتابهایی که آیتالله خامنهای دربارهش نظر دادند 92 کتاب کتابهایی که آیت الله خامنه ای درباره آنها صحبت کردهاند یا یادداشت نوشته اند 9 133 زهرا قربانی قِلِجلو لیست منتشر کرد. 1404/2/21 نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴📚 35 کتاب من از اون دسته آدم هایی هستم که اگه نمایشگاه نرم بی تعارف تابستونم نمی گذره🤗 متاسفانه ۴ تا از کتاب هام تو بهخوان نبود هارداسان از سوره مهر طهورا از معارف دختری که به دالان تاریخ افتاد از کتابستان معرفت و اینجا بدون تو نوشته همسر شهید بلباسی از نشر شهید کاظمی نشرهایی که رفتم و خرید کردم: ۱.انقلاب اسلامی (۱ تا ۴) ۲.مکتب حاج قاسم ۳.نشر شهید کاظمی (۵ تا ۱۳) ۴.سوره مهر (۱۴ و ۱۵) ۵.کتابستان معرفت (۱۶ تا ۲۰) ۶.معارف (۲۱) ۷.عهدمانا (۲۲ تا ۳۱) ۸.سایان ۹.حماسه یاران(۳۲ تا ۳۴) ۱۰. به نشر(۳۵) پ.ن:صبح ها خلوت تره. ما ۱۰ رفتیم و حدودا تا ۲ اونجا بودیم با اینکه ۴ ساعت نمایشگاه بودم احساس می کنم درست نگشتم از بس که بزرگه! خیلی دوست دارم یه بار برم بخش بین الملل رو فقط سر بزنم.🗺 خود شبستان رو هم کامل نرسیدیم. بعضی از غرفه ها مثل مهرستان و حماسه یاران و روایت فتح...(ولی از حماسه یاران به صورت مجازی خرید کردم) یکسری کتاب هم از بخش مجازی گرفتم و یا گفتم برام بگیرن 0 6 مطهره...:) لیست منتشر کرد. 1404/3/2 کتابایی ک از نمایشگاه امسال خریدم 22 کتاب کتاب های کتاب فاضل نظری تکیه گاهت منم روایت فتح ملاقات با دلفین ها روایت فتح این هارو نداشت اینارو هم خریدم 0 10 FATEMEH- لیست منتشر کرد. 1403/10/13 کتاب عاشقانه و غمگین ایرانی؟ خاطرات همسر شهید.. 6 کتاب تاحالا کتاب عاشقانه ایرانی خوندید؟ اگه یه کتاب غمگین و عاشقانه متفاوت میخواید حتما خاطرات همسر شهیدان رو بخونین. شما تک تک لحظات تو این کتابا زندگی میکنید و تمام اتفاقاتشون رو حس میکنید 😢🌱 این لیست بروز میشه... 0 9 عسل پورمشعل لیست منتشر کرد. 1404/2/21 کتاب های 1404 6 کتاب کتاب هایی که در ۴۰۴ خواندم 0 3 محمدامین لیست منتشر کرد. 1404/2/24 خریداری شده در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ 40 کتاب کتاب هایی که امسال خریداری شده از نمایشگاه کتاب تهران بصورت مجازی 0 7 بهروز دلاور لیست منتشر کرد. 1403/1/14 کتابهایی که در سال ۰۳ خوانده ام 62 کتاب امسال با خودم قرار گذاشتم به دوران اوج کتابخوانی برگردم و برنامه ریزی کنم تا بتونم ۱۱۱ جلد کتاب را در سال ۰۳ بخوانم،امیدوارم که در پایان سال به این عدد برسم 6 32 حسن موحدی لیست منتشر کرد. 1403/10/30 خاطرات طلایی 27 کتاب مجموعه ای از ناب ترین کتابهای خاطرات زندگی شهدا وایثارگران بزرگ کشور عزیزمان ایران 0 29 آبی لیست منتشر کرد. 1403/12/27 ₁₄₀₃ 12 کتاب 🌥️ 0 2