لیستهای کتاب مریم لیست منتشر کرد. 1403/5/5 لیست کتاب های یالوم که عاشقشان هستم 3 کتاب کتاب های یالوم برای علاقمندان روانشناسی و خصوصا دانشجویان این رشته بسیار عالیست 0 0 maedeh لیست منتشر کرد. 1403/1/9 کتاب های روانشناختی و روانشناسی 6 کتاب این کتاب ها ،کتاب های محبوب من در زمینه ی روانشناسی و روان درمانی هستند و اگه به این ژانر از کتاب ها علاقه داشته باشید این لیست خیلی کمکتون میکنه 0 3 Mahdi لیست منتشر کرد. 1402/12/25 دوستان روحم در چهارصدودو 50 کتاب بهترین جنبه چهارصدودو مصادف با ۲۰ سالگیم فقط و فقط کتابخونیم بود. و اینجا لیستی از بهترین همراهان امسالم رو به اشتراک میذارم: 1 93 سپیده رئیسی لیست منتشر کرد. 1402/7/17 کتاب های مطالعه شده در سال 402 16 کتاب این لیست برای دسته بندی کتاب ها براساس سال مطالعه شده می باشد هدف سال 402: مطالعه 20 کتاب 0 10 shadab لیست منتشر کرد. 1402/11/10 خیلی دلم میخواد بخونم 18 کتاب تا قبل مرگ کاش بشه بخونم 3 58 مبیناحبیبی لیست منتشر کرد. 1402/4/26 بهترین های یالوم 4 کتاب من این کتاب هارو نسبت به بقیه ی کتاب هاشون بیشتر دوست داشتم.(بنظرم همجامع تر و علمی تر بودن و هم انسجام بیشتری داشتن، البته شدم آنکه هستم خاطرات زندگیشونه ). 0 31 مریم برازش لیست منتشر کرد. 1402/3/4 جالبانگیزها 31 کتاب بهترین کتابهایی که خواندهام 0 44 افشار حبیبی لیست منتشر کرد. 1402/1/14 چند رمان پر از مفهوم فلسفی 10 کتاب من به شخصه عاشق فلسفه م مطالعه کتاب های فلسفه که میان و فقط جواب سوالهای فلسفی رو جواب میدن حوصله سر بره ولی رمان فلسفی چون در لابلای داستان مفاهیم فلسفه رو مطرح میکنه جذابتره 0 11