مریم مریم دنبال کردن @Maryam.__.behboudi 11 دنبال شده 9 دنبال کننده کتابدوست(7 کتاب)7امتیاز دنبال کردن3یادداشت8امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 7 کتاب در حال خواندن 14 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها مریم 1403/5/14 روانکاوی برای همه زیگموند فروید 2.7 2 برای آشنایی با نظریات فروید،افکار و عقایدش و تاحدودی زندگینامه اش کتاب بسیار خوبیست. 0 11 مریم 1403/5/6 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 از بخش دور باطل این کتاب که در مورد تبعیض نژادی،طبقاتی و حتی جنسیتی بود خیلی خوشم اومد 0 6 مریم 1403/5/4 درمان شوپنهاور اروین دی. یالوم 4.1 51 "هرنفسی که فرومیبریم،مرگی راکه مدام به ما دست اندازی میکند،پس می زند...درنهایت این مرگ است که بایدپیروزشودزیراازهنگام تولد،بخشی از سرنوشت ماشده وفقط مدت کوتاهی پیش ازبلعیدن طعمه اش،باآن بازی میکند.بااین همه،ماتاآنجاکه ممکن است،باعلاقه ی فراوان و دلواپسی زیادبه زندگی ادامه می دهیم،همان جورکه تاآنجاکه ممکن است طولانی تر در یک حباب صابون می دمیم تابزرگتر شود،گرچه باقطعیتی تمام می دانیم که خواهد ترکید" بخشی از کتاب که دوستش داشتم. 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها مریم لیست کتاب های یالوم که عاشقشان هستم 3 کتاب کتاب های یالوم برای علاقمندان روانشناسی و خصوصا دانشجویان این رشته بسیار عالیست 0 1 بریدههای کتاب مریم 1403/9/4 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 صفحۀ 264 0 1 مریم 1403/9/4 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 صفحۀ 263 مسیحیان و مسلمانان،علی رغم اختلاف در اعتقادات دینی شان،توانستند اعتقاد پولی مشترکی داشته باشند،زیرا درحالی که دین از ما میخواهد به چیزی ایمان داشته باشیم،پول از ما میخواهد باور کنیم که دیگران به چیزی باور دارند. 0 2 مریم 1403/5/8 درمان شوپنهاور اروین دی. یالوم 4.1 51 صفحۀ 123 0 0 مریم 1403/5/5 درمان شوپنهاور اروین دی. یالوم 4.1 51 صفحۀ 69 0 1 مریم 1403/5/4 درمان شوپنهاور اروین دی. یالوم 4.1 51 صفحۀ 1 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.