لیستهای کتاب آرمیتا لیست منتشر کرد. 1404/6/2 مجموعه برج بابل نشر چشمه✨️ 23 کتاب این لیست شامل کتاب هایی میشه که از این مجموعه برج بابل نشر چشمه که تعدادیش رو خوندم و بقیه رو هم میخوام بخونمم 😍📚☕️ 0 9 Kimia لیست منتشر کرد. 1404/5/31 بهترینهایی که خوانده ا بهترینهایی که خواندهام📚 8 کتاب این لیست کتاباییه که خیلی دوسشون داشتم! 0 8 M.Amin Tavakolian لیست منتشر کرد. 1404/5/24 کتابهای سال 1404 9 کتاب رتبهبندی کتاب هایی که در سال ۱۴۰۴ خواندهام 0 3 -نازنین لیست منتشر کرد. 1404/5/10 کم حجم ولی خواندی (: 29 کتاب شاهکار های کم حجمی که یه روزه تمومشون میکنی! اگه وقت کتاب خوندن نداری ولی دوست داری کتاب بخونی میتونی این کتاب هارو بخونی چون حجم کم اونها وقت زیادی از تو نمیگیره. راستی برای شروع ژانر کلاسیک و فلسفی هم میتونی با این کتاب ها شروع کنی. 7 210 boshra لیست منتشر کرد. 1404/5/1 کتاب های تابستون 23 کتاب این کتاب ها رو تو طول تابستون ۴۰۴ خوندم 0 8 آریا زیلایی لیست منتشر کرد. 1404/4/30 بهترین رمان های کره ای و چینی و ژاپنی 39 کتاب مخصوص ۱۰ تا ۳۵ سال که عاشق رمان هستند. 0 3 سارا باهنر لیست منتشر کرد. 1404/4/24 ۱۴۰۴💫😻 22 کتاب قراره لیست و تا آخر سال ویرایش کنم و همین طور کتاب ها رو بهش اضافه کنم و شاید اون موقع متن قشنگ تری بنویسم. درکل خوشحالم که امسالم مرهمی برای دردهام پیدا کردم🧸 و بپذیرم که شخصیت هایی رنج کشیده تر هم هست. البته که تو کتاب ها... 0 4 A.S.Razavi لیست منتشر کرد. 1404/4/22 رمان 6 کتاب رمانهایی که خواندن آنها دور از لطف نیست! 0 8 زورو لیست منتشر کرد. 1404/4/11 مطالعات سال ۱۴۰۴ 20 کتاب ادامه دارد... 0 22 حنا لیست منتشر کرد. 1404/4/6 به هیچکس اعتماد نکن 33 کتاب دنیایی از توطئه، خیانت و رازهای مرگبار! در این لیست، با تاریکترین گوشههای ذهن بشر روبرو میشوید... جایی که هر لبخند پشت نقابی از دروغ پنهان شده، هر قربانی رازی دارد که با مرگش دفن میشود و هر شاهد بی گناه ممکن است تیغ تیز بعدی را در دست گرفته باشد. داستان هایی از خانههای متروکه با دیوارهایی که فریاد های خاموش را در خود نگه داشتهاند، تا خیابانهای تاریک شهری که هر چراغ روشن، سایهای مشکوک را آشکار میکند. از قاتلی که با چهرهای دوستداشتنی در جمع حاضر میشود و قربانیای که شاید به اندازه جلادش بیرحم باشد... ‼️هشدار‼️عوارض جانبی: در حین و یا بعد از خواندن این کتابها، ممکن است دچار: - واکنش های غیرقابل کنترل - فحاشی به شخصیت ها، روند داستان و یا حتی شخص شخیص نویسنده - تحسین یا شک کردن به مغز و هوش خودتان بابت حدس های درست و غلطی که در طول داستان زدید - نیاز سریع به پیدا کردن قربانی بعدی و اسپویل کردن داستان برای او - میل شدید به قرار گرفتن جلوی آینه و صبحت کردن با فرد مقابلتان(که احتمالا تصویر خودتان است) " تموم شد؟ یه لحظه صبر کن؟ اصلا اخرش چی شد؟ یعنی....؟؟؟ پس.... اره خودمم حدس زده بودم ... ولی اخه.... اصلا مگه..... نه نه نه نه" پ.ن: بروز این عوارض پس از خواندن کتاب های موجود در لیست کاملا طبیعی و قابل درک میباشد و در صورت نداشتن هیچکدام از عوارض و علائم اشاره شده نیاز است در سلیقه و سبک مورد علاقهتان تجدید نظر کنید. 13 170 علی لیست منتشر کرد. 1404/3/30 کتاب های قرن ۱۵، سال ۰۴ 40 کتاب کتاب های امسال🪴 0 8 Sahar Chambary لیست منتشر کرد. 1404/3/28 کتاب های خرداد ماه 15 کتاب کتاب هایی که در خرداد ماه خواندم 0 8 آرمیتا پرتوی لیست منتشر کرد. 1404/3/22 کتابهای پر سروصدا، یادداشتهای بی سانسور من 7 کتاب این لیست شامل کتابهایی هست که همه ما بیشتر از یکی دوبار اسماشونو شنیدم و به عبارتی ترند شدن. یادداشت هایی که برای این کتابها نوشتم صادقانه اند و از طرفی بیشترین لایک یادداشتهام مال اوناست. پس اگه این لیست رو میبینی، خوشحال میشم به یادداشتها هم سر بزنی. 0 33 فاطمه لیست منتشر کرد. 1404/3/22 کتابهای ۱۴۰۴ 12 کتاب به این مجموعه اضافه خواهد شد...🌱 0 1 Arvin Samadiafshar لیست منتشر کرد. 1404/3/20 جنایی،معمایی،رازآلود،گوتیک موردعلاقم 17 کتاب gonna be oh!!! taistin Gothic 1 6 Zaza لیست منتشر کرد. 1404/3/13 جنایت ... 33 کتاب .. 0 6 آرمیتا پرتوی لیست منتشر کرد. 1404/3/9 مطالعه ۴۰۴ 10 کتاب این لیست صرفا نام کتابهایی است که در سال ۴۰۴ مطالعه کردهام. 0 17 شقایق باقری لیست منتشر کرد. 1404/2/16 اردیبهشت ۴۰۴ 5 کتاب کتابایی که خوندم!!! 0 3 شقایق باقری لیست منتشر کرد. 1404/2/13 با ارزش ترین زمان زندگیم! 11 کتاب مرشد و مارگاریتا دل سگ خانواده تیبو مرگ خوش تیغ نازنین روزگار کبود خاطرات یک آدمکش آدم خواران موش ها و آدم ها سور بز 0 3 fifi لیست منتشر کرد. 1404/2/2 کتاب های ۱۴۰۴ 🍒🍊✨🫀 32 کتاب امسال، میخوام حسرت های نخوانده ام رو بخونم 0 9