لیستهای کتاب فعلا هستیم لیست منتشر کرد. 1403/6/26 بهترین کتابها با ترجمه عالی 8 کتاب سعی کردم کتابهایی که خوندم و ترجمه بسیار خوبی داشتند رو در این لیست قرار بدم به شخصه شده چند کتاب از نویسنده تهیه کردم تا اخر تونستم کتابی رو پیدا کنم که ترجمه خوبی داره امیدوارم این لیست مفید باشه 0 2 saaren لیست منتشر کرد. 1403/7/8 پاییز ۴۰۳ 14 کتاب حسوحال کلاسیک،کاملا مناسب پاییز... 0 3 fatemeh jafari لیست منتشر کرد. 1403/6/4 ادبیات جهان 9 کتاب هر کتابی در حوزه ادبیات 0 1 مریم لیست منتشر کرد. 1403/5/5 لیست کتاب های یالوم که عاشقشان هستم 3 کتاب کتاب های یالوم برای علاقمندان روانشناسی و خصوصا دانشجویان این رشته بسیار عالیست 0 1 شب لیست منتشر کرد. 1403/3/14 رمانهایی که دوست دارم بخوانم :) 25 کتاب مدت زیادی بود این کتابها رو دلم میخواست بخونم و خب این چالش رو برای خودم شروع میکنم. 3 13 Fateme.Varshabi لیست منتشر کرد. 1403/2/16 ۳۲ حرف ۳۲ کتاب 32 کتاب چالش ۳۲ حرف ۳۲ کتاب رو خیلی وقته میخوام انجام بدم ولی تا الان موفق نشدم شروعش کنم! فقط لیستش رو آماده کردم، اینجا کتابای انتخابیم رو میارم. شاید شما هم بخواید یه روز این چالش رو امتحان کنید و این لیست کمکتون کنه🌸 25 171 Amadeus لیست منتشر کرد. 1403/1/6 ادبیات بینالملل 20 کتاب کتاب هایی که از نویسندگان خوب دنیا خوندم یا میخوام بخونم 0 25 maedeh لیست منتشر کرد. 1403/1/9 کتاب های روانشناختی و روانشناسی 6 کتاب این کتاب ها ،کتاب های محبوب من در زمینه ی روانشناسی و روان درمانی هستند و اگه به این ژانر از کتاب ها علاقه داشته باشید این لیست خیلی کمکتون میکنه 0 3 زهرا حق شناس لیست منتشر کرد. 1403/1/7 باشگاه ۱۶ هزار تایی ها 51 کتاب کتاب هایی که میخوام با باشگاه ۱۶ هزارتایی ها بخونم 1 13 shadab لیست منتشر کرد. 1402/11/10 عالی ها 13 کتاب خیلی خیلی خوب بودن انصافا 0 2 مبیناحبیبی لیست منتشر کرد. 1402/4/26 بهترین های یالوم 4 کتاب من این کتاب هارو نسبت به بقیه ی کتاب هاشون بیشتر دوست داشتم.(بنظرم همجامع تر و علمی تر بودن و هم انسجام بیشتری داشتن، البته شدم آنکه هستم خاطرات زندگیشونه ). 0 31 مریم برازش لیست منتشر کرد. 1402/3/11 بار دیگر 19 کتاب کتابهایی که باز هم میخونمشون (بازم اضافه میشه) 0 44 مریم برازش لیست منتشر کرد. 1402/3/4 جالبانگیزها 31 کتاب بهترین کتابهایی که خواندهام 0 45 fatemeh_najafian لیست منتشر کرد. 1402/2/13 ☕یک فنجان تفکر مهمون من باش🧠 20 کتاب هرچیزی درباب تفکر؛ ساختارمغز، فرایند، فلسفه ومنطق وریاضیات کلا تحلیل و شناخت بهتر ذهن وروح پیچیده امون✓ هرچیزی که بهم یه تلنگر برای فکر کردن داده رو برات اینجا دسته بندی میکنم🫠🙄 0 27 افشار حبیبی لیست منتشر کرد. 1402/1/14 چند رمان پر از مفهوم فلسفی 10 کتاب من به شخصه عاشق فلسفه م مطالعه کتاب های فلسفه که میان و فقط جواب سوالهای فلسفی رو جواب میدن حوصله سر بره ولی رمان فلسفی چون در لابلای داستان مفاهیم فلسفه رو مطرح میکنه جذابتره 0 11 حامد خواجه لیست منتشر کرد. 1401/6/18 سیاهه رمان خارجی 10 کتاب رمانهای خارجی پیشنهادی من ... ژانر خاصی مد نظرم نیست، همین که ارزش پیشنهاد دادن به شما را داشته باشد، در این سیاهه قرار میگیرد. خوشحال میشوم نظراتتان را بعد از خواندن هر رمان بخوانم. 1 8 مبینا طاهری لیست منتشر کرد. 1401/9/9 فلسفی_روانشناسی 5 کتاب در حوزه فلسفه ی داستانی با درون مایه روانشناسی 0 6