لیست‌های کتاب

جی. آر.آر تالکین خالق ارباب حلقه هاارباب حلقه ها ۲؛ دو برجارباب حلقه ها؛ بازگشت شاه

لیست کتاب های فانتزی

32 کتاب

ژانر فانتزی یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین شاخه‌های ادبیات، سینما و بازی‌های رایانه‌ای است که با خلق دنیاهایی فراتر از واقعیت، مخاطب را به سفری جادویی و خیال‌انگیز می‌برد. در این ژانر، قوانین طبیعی جهان ما اغلب کنار گذاشته می‌شوند تا جای خود را به جادو، موجودات افسانه‌ای، قهرمانان خارق‌العاده و نبردهای حماسی بدهند. 🌍 ویژگی‌های اصلی ژانر فانتزی دنیاسازی (Worldbuilding): خلق جهان‌هایی خیالی با جغرافیا، تاریخ، فرهنگ و قوانین خاص خود. عناصر جادویی: حضور جادوگران، طلسم‌ها، اشیای جادویی و نیروهای ماورایی. موجودات افسانه‌ای: اژدها، الف‌ها، دورف‌ها، شیاطین، فرشتگان و دیگر موجودات خیالی. قهرمان‌محوری: شخصیت‌هایی با سرنوشت ویژه که اغلب درگیر نبردی میان خیر و شر هستند. روایت حماسی: داستان‌هایی با مقیاس بزرگ، مأموریت‌های خطرناک و تحول شخصیت‌ها. 📚 زیرژانرهای فانتزی زیرژانرتوضیحفانتزی حماسی (Epic Fantasy)داستان‌هایی با دنیای وسیع و نبردهای بزرگ؛ مانند «ارباب حلقه‌ها»فانتزی تاریک (Dark Fantasy)ترکیب فانتزی با عناصر ترسناک و دلهره‌آور؛ مانند «بازی تاج و تخت»فانتزی شهری (Urban Fantasy)جادو در بستر شهرهای مدرن؛ مانند «هری پاتر»فانتزی تاریخیترکیب تاریخ واقعی با عناصر جادویی؛ مانند «نام باد»فانتزی طنزروایت‌های فانتزی با رویکرد طنزآمیز؛ مانند آثار «تری پرچت» 🎥 فانتزی در رسانه‌های دیگر ژانر فانتزی نه‌تنها در ادبیات، بلکه در سینما، تلویزیون، بازی‌های رایانه‌ای و حتی موسیقی نیز حضور پررنگی دارد. فیلم‌هایی مانند هری پاتر، ارباب حلقه‌ها و نارنیا، و بازی‌هایی مانند The Witcher و Skyrim نمونه‌هایی برجسته از این ژانر هستند.

هری پاتر و سنگ جادوهری پاتر و حفره اسرار آمیز هری پاتر و زندانی آزکابان

🪄 سپر مدافع 🫎

41 کتاب

کتاب‌های فانتزی مجموعه هری پاتر: جلد اول: هری پاتر و سنگ جادو جلد دوم: هری پاتر و حفره اسرار آمیز جلد سوم: هری پاتر و زندانی آزکابان جلد چهارم: هری پاتر و جام آتش جلد پنجم: هری پاتر و محفل ققنوس جلد ششم: هری پاتر و شاهزاده دو رگه جلد هفتم: هری پاتر و یادگاران مرگ جلد هشتم: هری پاتر و فرزند نفرین شده ارباب حلقه‌ها تالکین: هابیت سه‌گانه ارباب حلقه‌ها یاران حلقه (جلد ۱ از ارباب حلقه‌ها) دو برج (جلد ۲ از ارباب حلقه‌ها) بازگشت شاه (جلد ۳ از ارباب حلقه‌ها) سیلماریلیون قصه های ناتمام (نومه نور و سرزمین میانه) برن و لوتین فرزندان هورین سقوط گوندولین اطلس سرزمین میانه مجموعه نارنیا به ترتیب سیر داستان: خواهرزاده جادوگر شیر، کمد و جادوگر اسب و آدمش شاهزاده کاسپین سفر کشتی سپیده‌پیما صندلی نقره‌ای آخرین نبرد مجموعه کتاب‌های ویچر، نوشته آندژی ساپکوفسکی:  آخرین آرزو: (The Last Wish) شمشیر سرنوشت: (Sword of Destiny) خون الف‌ها: (Blood of Elves) زمان تحقیر: (Time of Contempt) غسل تعمید آتش: (Baptism of Fire) برج پرستو: (The Tower of the Swallow) بانوی دریاچه: (The Lady of the Lake) فصل طوفان‌ها: (Season of Storms) (این کتاب به صورت پیش‌درآمدی بر داستان‌های اصلی است و می‌توان آن را بعد از «آخرین آرزو» یا بعد از اتمام مجموعه اصلی خواند)

داستان دو شهرآبشار یختصویر دوریان گری

خدانگهدار، هزار و چهارصد و سه!

66 کتاب

خب... وقتشه ببینم چقدر خوندم امسال... پیتر پن و داستان دو شهر رو از انتشارات دیگری خوندم... (پیترپن قدیانی و داستان دو شهر‌ افق) و خب بهترین‌ها هم که ...🥲 نامِ باد و کوئوت عزیز😁، شاه‌دزد، سیپیو و رفقاش که دلم براشون تنگ می‌شه:)💔 آبشار یخ و سولویگ و همراهانش که تا ابد دوستشون خواهم داشت🥲، بازی تاج و تخت و دسیسه‌چینی‌ها، و استارک‌های دوست داشتنی، راب، جان ‌که در حقش ظلم شد، آریا و ادارد...😭💔 حتی دنریس... که البته باید بگم سریالش رو هم دیدم و تنها سریالی بود که کامل شد... و علیرغم اینکه خیلی‌ها با کتابش حال نکردن، جز بهترین‌ها بود برای من!🥲 ربکا و مندرلی که بخشی از قلبم میون اتاق‌های بسیار اون عمارت بزرگ مونده... سایه‌ی باد و گورستان کتاب های فراموش شده و خولین کاراکسی که سرگذشتش هنوز باعث می‌شه قلبم بگیره:) دنیل، بئاتریس، کتابفروشی سمپره و خیابان‌های بارسلون... نارنیا و دنیای جادویی‌ش و کمد ... و چهار خواهر و برادر و کایرپاراول! ... مهمان دراکولا و فضای گوتیک و زیبایی که داشت... بارتیمیوس؛ و شهر لندن و کیتی و ناتانیل که دلم همیشه براشون تنگ می‌شه و حس می‌کنم دوباره پیششون برمی‌گردم و داستان عجیبشون رو باز هم می‌خونم... قصه‌های همیشگی، دوقلوهای بیلی و قصه‌های پریانی که همیشه دوستشون خواهم داشت... و این دومین باری بود که می‌خوندمش و قطعا باز هم می‌خونمش... کانر و گلدی‌لاکس عزیزم🥲🥲 آخرین روز خانم بیکسبی و اون همه هیجان و استرس... و هابیت خوانی‌ش برای شاگردهاش... زیبا صدایم کن و زیبایی که دلش می‌خواست با پدرش خوشحال زندگی کنن... داستان دو شهر؛ و شخصیت‌های خاکستری‌ش... انتقام، سیدنی کارتن... نیکلاس نیکلبی و اون همه بدبختی‌ای که تحمل کرده و دلم براش کباب شد..🥲 و عقل و احساس، و جین آستینی که در پردازش شخصیت‌هاش کم نمی‌ذاره، الینور و ماریانی که هنوز پایان داستانشون برام عجیبه... مانولیتوی عزیزم و مامان عجیب غریب و دست به کتکش...😂 بچه‌های خانم پرگرین؛ و ماجراجویی‌هاشون، جیک، اما، میلارد، اینوک، و ... سیلماریلیون، و سرزمین میانه‌ای که تاریخچه‌ای شگفت‌آور داشت... ارباب‌حلقه‌ها، یاران حلقه و نوروز ۱۴۰۳ و زمستونش که باهاشون سفر کردم... سم و آراگورن عزیز... پیتر پن و رویاهای کودکی‌ ای که فراموش شدن... دوریان گری، مردی که زیبا بود؛ ولی نه از درون... و همه و همه‌ی این‌ها، سال ۱۴۰۳ من رو تشکیل دادن. از همه‌ی این شخصیت‌ها ممنونم که باعث شدن توی روزهای مزخرف هزار و چهارصد و سه دووم بیارم!... و آره خلاصه؛ کتاب‌های امسال عجیب و خاص بودن. و دلم برای این کتاب‌ها تنگ خواهد شد. و انشاءالله که سال ۱۴۰۴ به شدت بهتر خواهم خوند...🙂 راستی گفتم حدود پنجاه تا کتاب هم خریدم ؟😁😁

قصه های همیشگی؛ طلسم آرزوخاطرات یک گیشاهری پاتر و زندانی آزکابان

آنچه در سال کتابی من گذشت...

15 کتاب

در این قسمت(۱۴۰۳) آغاز بهار با پایان کتاب خاطرات یک گیشا،همراه بود.بعد کتاب اول مه‌زاد و هری پاتر تمام شد، اولین کتاب آوینیون که خیلی سخت و سنگین بود. فداکاری مظنون ایکس، همون اوایل سال شروع شد، بعد مه‌زاد که تا خرداد ماه طول کشید، بعد ادامه‌ی هری‌پاتر با سرعت ۱.۲۵ تا تمام شود. دو ماهی کارم شده بود شنیدن هری پاتر خسته از این همه هری، برای بار اول قصه‌های همیشگی را شنیدم، اردیبهشتی بود که اصلا بهشتی نبود، اما گذشت، من برای این که بگذرد باز چنگ انداختم به هری. چند تایی نمایشنامه خواندم، داشتم میفهمیدم که نمایشنامه در سلیقه‌ام نیست، اما هنوز داشتم میفهمیدم وطول کشید تا واقعا فهمیدم. خواندم چگونه یک نماز خوب بخوانم و نرفتم نمایشگاه، کتاب های نمایشگاه که رسیدن دستم، شروع کردم به خواندن.داستانک های ادواردو آنیلی را یک روزه تمام کردم، ۳۱ اردیبهشت، یو نسبوی عزیز با خورشید نیمه شب در حدود ۵ روز. شروع کتاب دوم مه‌زاد در خرداد و پایانش دی ماه.جنایی خواندم، جنایی، معمایی، کاراگاهی، قدیمی، جدید،با چه تنوعی خواندم. باشگاه گپ خرداد تاسیس شد، اول سیاه دل خواندیم و من برای چندمین بار خواندم و مو را باز ملاقات کردم. دوباره حکایت دو شهر و قصر ابی را خواندم(البته چندباره) تیر ماه که شد هری پاتر کسلم کرده بود و تمام نمیشد، وای از شاهزاده‌ی دورگه که شده بود دفتر خاطرات اسمش رو نبر. مرداد و بلاخره یادگاران مرگ و البته طلسم سیاه دل با باشگاه، همراه معمای اقای ریپلی که هنوز هم نمیدانم چرا دوستش داشتم‌(عملا هیچی نداشت) هری پاتر در نهایت مرداد ماه پرونده‌اش بسته شد، اما برای من آن داستان جادویی نشد، که نشد. شهریور ماه جین ایر بود، دنبال کردن سفرم به نارنیا، دیزی دارکر، شروع سفر به جهان پهناور با مهدی میر کیانی و تن‌تن. مرگ سیاه دل و بسته شدن پرونده‌ی اولین مجموعه‌ی باشگاه. سلام  به اگاتا کریستی در شهریور با ساعت ها. پرنده به پرنده‌ی آوینیون و وارد شدن به ماه مهر همراه شرلوک هولمز و مگره، گذری بر ادبیات روسی که دوستش ندارم با سعادت زناشویی، ارازل و اوباش و زامپیشی‌ها، شروع همیشه‌ یک نفر دروغ میگوید، آلیس فینی. قصه‌های همیشگی با باشگاه شروعش از شهریور ماه، ادامه‌اش تا اذر ماه،و پایان ‌های جذابش. آه کالفر خدای پایان های جذاب. باز هم کریستی، مهدی میرکیانی و تن‌تن. با کریستی و قتل شیطان وارد ابان شدم و همون فرمون مهر ماه رفتم جلو، کریستی، میرکیانی و تن‌تن و البته قصه‌های همیشگی. شروع خواندن چغر بد بدن، شیمی ترکیبات طبیعی، برای تلطیف فضا آن شرلی، یه کم زبان انگلیسی.شروع اخرین نبرد و با همین وارد آذر شدم. آذر از چای و خیال خواندم، با باشگاه ارباب حلقه‌ها رو شروع کردم. سرم شلوغ بوده، کم کتاب خواندم.البته اخرش آناتومی داستان رو تموم کردم. با تن‌تن و کریستی رفتم دی ماه، یه ملاقات با شرلوک، سری به امپراطور فرانسه و دزیره کلاری زدم. با رفقای نوجوون ایکه‌باگ خواندم و اینطوری نوجووانانه رفتم به استقبال بهمن. بهمن فصل ارباب دزد ها و چرخ وفلک جادویی بود. فصل ارباب حلقه ها و دو برج، فصل قول و عجب قولی خواندم. سر شلوغی و آمادگی کنکور و خواندن آن چغر بد بدن. قول ۲۹ بهمن تمام شد. با مهدی میر کیانی و بازگشت پادشاه اسفند رو شروع کردم، تو راه برخوردم به مومو و چه قدر از هم نشینی کنارش لذت بردم، با کاراگاه مونک و کمسیر کوگل بلیتس پرونده حل کردم، بعد از مدت ها شعر خواندم... همین حالا ۳۰ اسفند پرونده ی ارباب حلقه ها را بستم و پادشاه بازگشته است...