لیستهای کتاب Arta لیست منتشر کرد. دیروز احتمالا تابستون👀 6 کتاب 🍄 0 0 Fatima لیست منتشر کرد. 1404/2/14 کتاب های ۱۴۰۴✨️📖 10 کتاب این لیست تمام کتاب هایی که من توی ۱۴۰۴ خوندم و قراره به این لیست کتاب هم اضافه شه🫶🏻📚 0 9 mahsa ab لیست منتشر کرد. 1402/3/11 فانتزی 39 کتاب بهترین کتاب ها در ژانر فانتزی که خوندم✨️ 0 58 خدای خورشید لیست منتشر کرد. 1403/12/25 کتاب هایی که قراره سال 1404 بخونم 75 کتاب (این لیست تغییر میکنه!) اینجا کتابایی رو میذارم که قراره سال جدید شروع به خوندن کنم🤗 و امیدوارم واقعا بتونم همشونو تموم کنم😮💨 اگه پیشنهادی دارید و یا کتابی هست که به نظرتون ارزش وقت گذاشتن نداره، یا برعکس کتابی هست که خیلی دوست داشتید، ممنون میشم نظرتون رو اینجا برام بنویسید. حتما به لیستم اضافشون میکنم و باهم، درموردشون حرف میزنیم🦋✨💗 12 25 Art لیست منتشر کرد. 1403/10/15 در آینده ای دور¹. 66 کتاب لیست خرید: هنوز از نشرهاشون مطمئن نیستم. راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب ✓ 0 17 Nazy لیست منتشر کرد. 1404/2/24 فانتزی ها قشنگ 10 کتاب این لیست دارای کتاب های فانتزی مورد علاقمه🎀 0 5 انسانی در جستجوی معنا؛ لیست منتشر کرد. 1404/2/20 چه کتابی بگیرم|بخونم؟ 96 کتاب اینا مجموعه ی عظیمی از کتابهارو شاهدید که قصد خوندن و یا خریدنشون رو کردم و ممنون میشم اگر هر نظری درمورد هر کدوم دارید بگید همچینین بنظرت چه کتابی باید تو لیست باشه؟ 9 21 آیلین لیست منتشر کرد. 1404/2/18 انمیز تو لاورز 29 کتاب انمیز تو لاورز اصطلاحی که احتمالا بیشتر کتابخونا معنیشو میدونن ولی اگه نمیدونید یعنی شخصیت هایی که اول از هم متنفر بودن ولی بعد تر از هم خوششون میاد تو این لیست کتاب هایی از این نظیر که میشناختم رو گزاشتم و سعی کردم به ترتیب باشن و اینکه کتاب سریر شیشه ای که آخر لیست هست یه مجموعه ۱۶ جلدی هست و کتاب تاج دوقلو ها یه جلد سوم هم داره که نمیدونم ترجمه شده یانه و کتاب خردم کن فقط ۴ جلدش ترجمه شده بقیش هنوز نیومده 0 3 𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪 لیست منتشر کرد. 1403/12/10 فانتزیهایی برای دور شدن از واقعیت✨ 37 کتاب کتاب هایی که به کمک آنها چند ساعتی از دنیای واقعی دور میشوید✨📚 (در آینده کتابهایی اضافه میشه🙂) 2 62 niyayesh لیست منتشر کرد. 1403/5/24 لیست کتابهای ۱۴۰۳ 35 کتاب آرشیو کتابهایی که سال ۱۴۰۳ مطالعه کردم (43). ۵+۳ تا کتاب تو لیست نیست 0 10 سوفی از دنیای افسانهای🥀 لیست منتشر کرد. 1403/10/4 کتاب های فانتزی ای که ارزش خوندن دارند!❤️🔥 21 کتاب کتاب هایی که شما رو غرق در دنیای خودشون میکنند!🥀 8 25 نسرین سان لیست منتشر کرد. 1403/7/21 از خون آشام خوشِت میاد؟ 40 کتاب سلاااام اینم از دومین لیست از سری لیست "موجودات افسانه ای" !!! توی هر کدوم از این لیست ها کتاب هایی از موجودات افسانه ای مثل جادوگر/اژدها/خون اشام /پری و... رو دور هم جمع میکنم تا اگر مثل من طرفدار هر کدوم شون هستید به راحتی کتاب های دیگه رو هم پیدا کنید! این لیست شمارو مشتاق خوندن کتاب های خون آشامی میکنه چون هر کتابی حرفی برای گفتن داره! _ ممنون میشم که اگر کتابی رو خوندید توی کامنتا نظرتونو بگید تا بقیه هم لذت ببرن! _ اگر کتابی میشناسید که توی لیست نیست توی کامنت ها بگید تا اضافه کنم♡ _ لیست قبل در مورد کتاب های جادوگری بود پس اگر خوشت میاد چکش کن! یه دنیا ممنون!♡ 12 27 Moon لیست منتشر کرد. 1403/8/5 معروف!!!!!!!🔥 34 کتاب این کتابا خیلی تو فضای مجازی سروصدا به پا کردن و خیلی هم معروفن 0 17 ♡dely لیست منتشر کرد. 1403/6/16 بهترین های خون آشامی 10 کتاب برخی افراد هستند که از خون آشام ها و دنیای خون آشامی خوششان میآید میخواهم چند تا از بهترین های خون آشامی معرفی کنم بهتون. 1 22 درسا بنی هاشمی لیست منتشر کرد. 1403/6/10 کتاب هایی برای طرفداران خون آشام ها 9 کتاب من خودم بضی هارا نخوندم ولی تعریفشان را شنیدم 0 4