hadieh day تاریخ عضویت:خرداد 1404 hadieh day دنبال کردن @Reysam 3 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(17 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت2امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 17 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 25 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها hadieh day کتاب های فانتزی 17 کتاب سلام 👋. هدف این لیست خوب بودن یا نبودن کتاب ها نیست ( چون سلیقه تعیین کنندست ) و فقط مربوط به ژانر میشود. 0 2 بریدههای کتاب hadieh day 5 روز پیش ناتوان لورن رابرتس 4.3 77 صفحۀ 32 《 کاری کن تو رو دست کم بگیرن. کاری کن تو رو نادیده بگیرن تا زمانی که خودت بخوای دیده بشی 》 0 0 hadieh day 5 روز پیش ناتوان لورن رابرتس 4.3 77 صفحۀ 19 من مدت زیادی از عمرم را صرف این باور کردم که هیچ چیز هیچوقت واقعیت ندارد. تمام دوستی ها دروغین و تمام محبت ها حساب شده هستند. 0 1 hadieh day 1404/3/30 شش درنای سرخ فام الیزابت لیم 4.3 3 صفحۀ 52 مادرم میگفت:《نوری رو پیدا کن که روشنایی فانوست باشه. اون رو دو دستی بچسب؛ حتی زمانی که تاریکی احاطهت کرده. حتی شدید ترین باد ها هم نمیتونن شعلهش رو خاموش کنن》 0 0 hadieh day 1404/3/27 قمارباز فیودور داستایفسکی 3.9 176 صفحۀ 25 کسی که به راستی آقامنش باشد حتی اگر تمام هستی خود را ببازد نباید پریشانی در خود ظاهر سازد. قدر پول باید به اندازهاینزد یک جنتلمن ناچیز باشد که نبودش نتواند آرامش او را برهم بزند. البته شرط نجابتِ حقیقی این است که اصلاً متوجه این لجنی که دور میز میجوشد و اوباشی که در آن لجن پول میجویند نشوی! 0 1 hadieh day 1404/3/26 زندگی نامرئی ادی لارو ویکتوریا شوآب 3.8 24 صفحۀ 237 اگر زندگیتان به اندازه ی کافی طولانی باشد، خواندن صورت مردم را هم یاد خواهید گرفت. آنها برایتان شبیه کتابی باز میشوند که زیر برخی خطاهایشان خط کشیده شده است و چیزهایی را هم بین خطوطشان پنهان کردهاند. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.