لیستهای کتاب ʚ𝓝𝓸𝓻𝓪ɞ لیست منتشر کرد. دیروز کتابهایی را که خواهم خواند نه فورا اما حتما. 28 کتاب 0 0 nazanin لیست منتشر کرد. 4 روز پیش فانتزی فوق عاشقانه 8 کتاب عاشقانه دوستا خوراک شماست 0 4 Anita y لیست منتشر کرد. 1403/10/19 چه خبر از ۱۴۰۳📚📜 45 کتاب کتاب های خوانده شده در ۱۴۰۳🕯📚 تا الان 5 31 شخصی به نآم صآینآ 🫤 لیست منتشر کرد. 1403/11/23 کتابای لبه رنگی✨️ 33 کتاب اومدم با معرفی کتابای لبه رنگی اگه کتاب دیگه ای هم از قلم انداختم بگو. پ.ن: کتاب سایه های میان ما از داهی هم هست و مجموعه رنگین کمان کلاسیک همینطور کتابهای پرتقال چندتاییشون و همینطور هم کتابای هری پاتر که از چندتا ناشر مختلف لبه رنگی هستن. ماتیلدا هم هست از همون مجموعه 0 14 🇵🇸زهرا سادات گوهری🇵🇸 لیست منتشر کرد. 1403/11/23 میخواهم بخرم/بخوانم 29 کتاب کتابهایی که میخوام یا بخرمشون یا قرض بگیرم تا بخونم. شاید بعضی هارو از نمایشگاه بگیرم یا ... برخیها رو خوندم ولی ندارم که دوست دارم بخرمشون. و احتمالا هیچ وقت هم نگیرمشون :// چون برخیهاشون ارزش خرید نداشتن. کلا یه لیست قاطی پاتیه. هر چیزی که تصمیمی به خریدش داشتم رو گذاشتم. 2 30 آرتی مهربخش لیست منتشر کرد. 1403/11/21 ♡ 19 کتاب کتاب های فانتزی و معمایی 😍🫶🏻 0 5 ronak لیست منتشر کرد. 1403/5/10 سال۱۴۰۳ 12 کتاب دلم میخواد کتابایی رو که امسال میخونم رو داشته باشم پس لیستشو اینجا درست کردم ولی خب روند خوندن کتابام کند پیش میره با اینکه وسط سالیم ولی اصلا نتونستم درست و حسابی کتاب بخونم 0 14 𝐵𝒶𝒷𝓎 𝑔𝒾𝓇𝓁 لیست منتشر کرد. 1403/11/7 loveeeeeee🎀🪐 8 کتاب اونایی که باعت میشن تو خواب رویا های گشنگ ببینی🎀🫀 0 8 مَحیْآ؛ لیست منتشر کرد. 1403/11/2 جدید ترین کتابایی که ترکونده(۲)✨🧨 6 کتاب اینا کتابایی هستن که به تازگی چاپ شدن و در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفتن کتاب ناتوان چاپ شده و هنوز وارد بازار نشده (اولین نفری بودم که وارد لیستم کردم) سه تا کتاب اخر هم جلد های دوم و سوم هستن 0 16