لیست کتاب فٰانْتِزِیْ بِخوٰانِیْمْ...
1403/1/5
فٰانْتِزِیْ بِخوٰانِیْمْ...
بسم الله یک بار برای همیشه باید تکلیف خودمان را با بعضی کتابها روشن کنیم. اینکه عدهای، بعضی کتابها را میخوانند و عده دیگر آن کتابها را در شأن خودشان نمیدانند یا اینکه بعضی از کتابها را، فاقد ارزش تصور میکنند همگی برخاسته از تصور اشتباهی است که خواه ناخواه اسیرش شدهایم. یک بار برای همیشه باید این تابوی به وجود آمده را بشکنیم و با خودمان بگوییم: سراغ بعضی کتابها هم باید رفت. به نظر کتاب نخواندنی وجود ندارد و ما در حقیقت با روشنفکر نشان دادن یا متفاوت نشان دادن خودمان در اینکه بگوییم: فلان کتاب خوب نیست، تنها و تنها خودمان را از آن محروم کردهایم. شاید بتوان گفت: هر کتابی به یک بار خواندنش میارزد. اما این خودمان هستیم که مشخص میکنیم چه کتابی در برنامه زندگی مان موثر است و چه کتابی نه. پس عبارت درست این است که بگوییم: همه کتابها خواندنی است اما بعضی کتابها در برنامه زندگی من نیست. به نظرم جریان فانتزی خوانی و به شکل کلیتر، رمان خواندن هم دقیقاً همین است. پس در این دوران دوری از کتاب و انس نداشتن با آن، بهتر است که مطابق علایق مان بخوانیم و به سخن دیگران نیز توجه نکنیم. نظراتم درباره هر جلد از کتابهای این لیست در صفحه همان کتاب نوشته شده است. اگر دوست داشتید مطالعه بفرمایید. 🌹