بریده کتابهای کرم کتاب کرم کتاب 1403/9/6 بابل آر. اف. کوانگ 4.2 6 صفحۀ 497 لحظه ای طول کشید تا رابین متوجه شد چه چیزی آزارش می داد و وقتی فهمید، به طور متناوب آزارش داد، آن موقع و بعد از آن؛ به نظر می آمد تناقضی فاحش بود، این حقیقت که بعد از گفتن تمام آن حرف ها به لتی و با وجود تمام دردی که با هم کشیده بودند، [این لتی] بود که به تسکین نیاز داشت. 0 1 کرم کتاب 1403/9/6 بابل آر. اف. کوانگ 4.2 6 صفحۀ 490 0 1 کرم کتاب 1403/9/6 بابل آر. اف. کوانگ 4.2 6 صفحۀ 684 " بعدش به من گفتن به کار بردن نقره باعث شده واگن ها از مسیرشون خارج بشن، اون هم موقعی که آدم ها سر راهشون بودن. اتفاقی رخ داد. یه پسر کوچیک هر دو تا پاش رو از دست داد. وقتی نتونستن راه حلی براش پیدا کنن دیگه از شمش ها استفاده نکردن، اما من اصلا توی کاری که قبلا عجولانه انجام داده بودم، هیچ تجدید نظری نکردم. تا اون زمان بورسیه ی تحصیلی ام رو دریافت کرده بودم. چشم اندازم این بود که استاد بشم و پروژه های بزرگ تر دیگه ای رو ادامه دادم. سال ها و سال ها و سال ها فقط بهش فکر نکردم." 0 1 کرم کتاب 1403/9/6 بابل آر. اف. کوانگ 4.2 6 صفحۀ 691 خیلی ها فکر می کن ahimsa یعنی صلح طلبی مطلق، بنابراین هندی ها مردمان ترسو و مطیعی شدن که در برابر هر چیزی زانو می زنن. اما توی باگاود گیتا یه استثنایی برای عبارت dharma yuddha وجود داره. جنگ عادلانه. جنگی که در اون خشونت به عنوان آخرین راه حل استفاده می شه، جنگی که نه برای منافع خودخواهانه یا انگیزه ی شخصی است، بلکه برای تعهد به هدفی بزرگ تر انجام میشه. 2 16 کرم کتاب 1403/8/25 عاقلانه خرج کردن جف کریسلر 4.8 2 صفحۀ 313 آنچه می دانیم این است که آینده باعث می شود تصمیم های پولی ما حتی چالش برانگیز تر شوند. از بیت کوین گرفته تا سیستم پرداخت اپل، اسکنر های شبکیه ی چشم، شخصی سازی های آمازون و تحویل کالاها با پهپاد ها، روز به روز سیستم های جدیدتری طراحی می شوند تا ما را وادار کنند که بیشتر، آسان تر و زود به زودتر خرج کنیم. ما در محیطی زندگی می کنیم که بیشتر از همیشه یا با گرفتن تصمیم هایی عمیق، مستدل و منطقی سر ناسازگاری دارد و به دلیل وجود این ابزار های جدید، هرچه جلوتر می رویم، اتخاذ تصمیم هایی که به نفعمان باشد دشوار تر می شود. 0 1 کرم کتاب 1403/6/31 عاقلانه خرج کردن جف کریسلر 4.8 2 صفحۀ 54 اگر آلبرت آینشتاین، به جای فیزیکدان، اقتصاددان بود، احتمالا نظریه ی نسبیت اش را از E=MC^2 تغییر می داد به اینکه صد دلار بزرگ تر است از دویست دلار با پنجاه درصد تخفیف. 0 10 کرم کتاب 1403/6/31 عاقلانه خرج کردن جف کریسلر 4.8 2 صفحۀ 141 بعضی ها از جمله گرگ رپ، مشاور رستوران ها، می گویند نقشی که گران ترین غذای منو در درآمد رستوران دارد در واقع ترغیب مردم به سفارش دومین غذای گران قیمت منو است. این نمونه ای از طعمه گذاری قیمتی با استفاده از لنگرانداختن و نسبیت است. 0 1 کرم کتاب 1403/6/31 عاقلانه خرج کردن جف کریسلر 4.8 2 صفحۀ 255 اکثر ما برای غلبه بر وسوسه ها سعی می کنیم بر نیروی اراده ی خودمان تکیه کنیم. اما کمتر کسی آن قدر از این دومی دارد که بتواند از پس منبع بی پایان آن اولی برآید. 0 1 کرم کتاب 1403/6/22 دو دستی (نوشته ها و عکس های سفر به ژاپن) منصور ضابطیان 4.1 25 صفحۀ 73 ولی یه چیزی که خیلی برای ما مهمه، تمرکز ه. یعنی قرار نیست یه ژاپنی همه کاربلد باشه و همه چیز بدونه. اون ممکنه توی زندگیش به کار بلد باشه، اما توی همون به کار بهترینه. 0 2 کرم کتاب 1403/6/22 دو دستی (نوشته ها و عکس های سفر به ژاپن) منصور ضابطیان 4.1 25 صفحۀ 73 این همان باوری است که ژاپنی ها به آن "شوشین" می گویند و به نظرم یکی از رمزهای ژاپن شدن ژاپن است. شوشین می گوید روز هزارم کارت فرقی با روز اولش ندارد و باید هر فعالیتی را با همان کنجکاوی و علاقه ای انجام بدهی که انگار اولین روز است شروعش کرده ای. 0 13 کرم کتاب 1403/6/22 دو دستی (نوشته ها و عکس های سفر به ژاپن) منصور ضابطیان 4.1 25 صفحۀ 72 به تاکو می گویم روزگاری فکر می کردم باید دنیا را تغییر بدهم، می خواستم جهان و آدم هایش را تغییر بدهم. اما بعد که تجربه ام توی زندگی بیشتر شد، فهمیدم که این نه وظیفه ام است و نه توانش را دارم. پس سعی کردم به اندازه ی خودم اثرگذار باشم. هر چند کوچک، به اندازه ای که بعضی ها حالشان خوب شود و خودشان به فکر تغییر اطرافشان بیفتند. 0 1 کرم کتاب 1403/6/22 دو دستی (نوشته ها و عکس های سفر به ژاپن) منصور ضابطیان 4.1 25 صفحۀ 72 اشتباه نکن. ایکیگای ربطی به رویا نداره. به واقعیت مربوطه. به نظرم آدم باید هدف های واقعی داشته باشه. یه چیزی که هم توانایی انجامش رو داشته باشه و هم غیر ممکن نباشه. تاکو بعد از کایزن می گوید. کاری که من خودم تجربه ی انجام دادنش را دارم و همیشه هم به اطرافیانم توصیه کرده ام آن را انجام بدهند. ولی راستش نمی دانستنم در فرهنگ ژاپنی یک اسم مخصوص دارد. کایزن یعنی روی هدف های کوچک تمرکز کنی و سعی نکنی کارهای خیلی بزرگی که از توانت خارج است انجام بدهی. 0 1 کرم کتاب 1403/5/19 سلول های بهاری: تاریخ شفاهی سلول های بنیادی به روایت: پدر علم سلول های بنیادی ایران؛ دکتر حسین بهاروند بهنام باقری 4.5 28 صفحۀ 389 تمام حرفم در این کتاب یک کلمه است: "حرکت" 1 3 کرم کتاب 1403/5/19 سلول های بهاری: تاریخ شفاهی سلول های بنیادی به روایت: پدر علم سلول های بنیادی ایران؛ دکتر حسین بهاروند بهنام باقری 4.5 28 صفحۀ 351 به هر حال همه ی ما روزی نطفه بودیم. نطفه جنین شد و جنین در جای تاریک و نرمی به نام رحم لانه گزینی کرد و در آنجا شروع به رشد کرد. با خون مادر ارتباط برقرار کرد، با سلول های مادر دوست شد. [...] مدتی گذشت و روزی دهانه ی رحم باز شد و افتادیم به دنیای نور. رفیق هایمان که آن طرف بودند گفتند :"اِ، فلانی مرد." این طرفی ها هم گفتند:"اِ، فلانی به دنیا اومد." ورود ما به دنیای دیگر هم همین است.؛ این طرف که ماه هستیم می گوییم :"یکی رفت." آن طرف می گویند :"یکی اومد." 0 1 کرم کتاب 1403/5/11 سلول های بهاری: تاریخ شفاهی سلول های بنیادی به روایت: پدر علم سلول های بنیادی ایران؛ دکتر حسین بهاروند بهنام باقری 4.5 28 صفحۀ 117 آقای دکتر رضا زاده وقتی از مشهد رفتن من مطلع شدند، همیشه می گفتند بهاروند دو تا استاد راهنما دارد، یکی من و یکی امام رضا (ع). 0 1 کرم کتاب 1403/5/11 سلول های بهاری: تاریخ شفاهی سلول های بنیادی به روایت: پدر علم سلول های بنیادی ایران؛ دکتر حسین بهاروند بهنام باقری 4.5 28 صفحۀ 100 می خواستم با قدرت وارد جنین شناسی شوم و برایش بسیار تلاش می کردم. چون آدم ها جایی می ایستند که به آن فکر می کنند. بعضی معتقد به آینده پژوهی هستند اما من معتقد به آینده نگاری هستم. یعنی به نظر من آینده نگاشته و ساخته می شود. 0 3 کرم کتاب 1403/3/9 سلول های بهاری: تاریخ شفاهی سلول های بنیادی به روایت: پدر علم سلول های بنیادی ایران؛ دکتر حسین بهاروند بهنام باقری 4.5 28 صفحۀ 25 از قلب یاد بگیریم. حیات در دل بالا و پایین شدن هاست و این ذات زندگی است. خط سیر و برآیند حرکت ما در زندگی مهم است. 0 3 کرم کتاب 1403/3/9 سلول های بهاری: تاریخ شفاهی سلول های بنیادی به روایت: پدر علم سلول های بنیادی ایران؛ دکتر حسین بهاروند بهنام باقری 4.5 28 صفحۀ 25 آموخته ام که تکامل حاصل چالش است. اگر نتوانیم آن را مدیریت کنیم، فرق نمی کند چه قدر بزرگ هستیم، در هر صورت محکوم به فنا خواهیم شد. نظیر گونه های جانوری بزرگی مثل دایناسور ها که نتوانستند راهی برای مقابله با چالش سرما پیدا کنند و نابود شدند، ولی گونه های کوچکی مثل پستانداران با کسب قابلیت های شناختی توانستند در کل دنیا گسترش پیدا کنند. پس هنگام حرکت بایر در مقابل چالش ها یا راهی پیدا کنیم یا راهی بسازیم. 0 3 کرم کتاب 1403/2/31 چگونه برای ادامه ی زندگی مشترکمان تصمیم بگیریم؟: ماندن یا رفتن آلن دوباتن 3.3 3 صفحۀ 106 باید به تصمیماتی اعتماد کنیم که زمانی که حداکثر اطلاعات را در اختیار داشتیم گرفتیم، نه وقتی برای تغییر عقیده ی مان انگیزه های احساسی داریم. 0 1