خواهم خواند لهجهها اهلی نمیشوند خالد مطاوع 4.1 27 آنجا که باد کوبد: سفرنامه و عکس های باکو به همراه سفرنامه الکساندر دوما در محرم قفقاز معصومه صفایی راد 3.7 25 زن ها روحانی نمی شوند اعظم عظیمی 4.6 6 صد نامه عاشقانه نزار قبانی 4.1 1 عروس یمن: زندگینامه مستند داستانی خانم فاطمه مؤمنی (پورحاج احمد) زینب پاشاپور 3.9 7 اخبات علی صفایی حائری 4.6 40 رها و ناهشیار می نویسم: هنر جستارنویسی ادر لارا 4.3 17 معجزه بن سای: روایت هایی از زنان زیر سقف خانه ها طاهره مشایخ 4.3 11 خاتون و قوماندان: روایت زندگی ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون مریم قربان زاده 4.3 59 زندگی ما: زندگی فرزندان شهدا بعد از پدرانشان صبا مقدم 4.2 4 مجموعه ی نفس: اگرهای خانواده جیمز سیول 4.0 2 بازمانده روز کازوئو ایشی گورو 3.8 29 مطهری و مسئله زن علی غلامی 0.0 0 درخت زیبای من ژوزه مائوروده واسکونسلوس 4.6 56 شب های روشن فیودور داستایفسکی 3.9 230 تاج در تن: نکته هایی از سال اول کرونا میثم امیری 1.0 0 وطن دار: روایت 28 افغانستانی از مهاجرت به ایران 3.1 5 زندگی پای تخته سیاه عفت جوادی 3.2 6 چمدان های باز: روایت هایی از زندگی مهاجران در آمریکا سیدمحسن روحانی 3.7 17 رنجین کمان: 25 روایت از عشق، رنج و شکیبایی غلامرضا طریقی 4.0 20