مجید بربری: زندگی داستانی حر مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی
مجید بربری: زندگی داستانی حر مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی
4.0
18 یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
این کتاب در برگیرنده خاطرات شهید مدافع حرم مجید قربانخانی است توسط کبری خدابخش دهقی نوشته شده است. شخصیت چند وجهی شهید مجید قربانخانی باعث استقبال خوانندگان از این کتاب شده است.این شهید را باید «حُر» مدافعان حرم نامید چرا که وی تا یک سال قبل از شهادت مسیر زندگیش روند دیگری را طی می کرده ولی مسائل و ارتباطاتی باعث تغییر مسیر زندگی وی می شود و نهایتا در خانطومان آسمانی شده است.
بریدۀ کتابهای مرتبط به مجید بربری: زندگی داستانی حر مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی
لیستهای مرتبط به مجید بربری: زندگی داستانی حر مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی
نمایش همهیادداشتها
1403/4/29
1403/3/27
1403/9/15
1403/7/9
1403/8/30
بسم رب زینب شهید مجید قربانخانی معروف به مجید بربری قطعا جزء شهدای خاص و ویژه محسوب میشود؛ خاص از این جهت که شخصیت او به انجام هر کاری میخورد به جز اینکه مدافع حرم بشود. دعوا و درگیری هایی که قبل شهادت سردستهشان بود، آن بساط قهوه خانه و روزی ده پانزده بار قلیان کشیدنش، آن رفیق بازی ها و خالکوبی دست و ... همگی جلوههای خاص شخصیت این شهید بودند. چه شد؟! چه اتفاقی افتاد که چنین آدمی یک آن از این رو به آن رو بشود و فیلش یاد هندوستان که نه، یاد سوریه و خان طومان و دفاع از حرم حضرت زینب سلام الله علیها کند؟! سرّش را باید در پیاده روی اربعینی او به سمت کربلا و همچنین در غیرت و مرامش که در درون او به حد اعلا وجود داشت جستجو کرد. مجید همینکه با خبر شد داعش ادعای حرم حضرت زینب سلام الله علیها را کرده به غیرتش برخورد و سریع برای اعزام به سوریه اقدام کرد. البته رفیق هم تاثیر کمی نداشت؛ در بین رفقای او بودند افرادی هم که سرشان به تنشان بیرزد؛ شهید مرتضی کریمی جزء همان رفقا بود که تاثیر زیادی بر شهید قربانخانی گذاشت. مجید قربانخانی پس از شهادت به حر مدافعان حرم معروف شد. خداوند عاقبت ما را هم همچون او ختم به خیر بفرماید🤲 (کتاب رو امشب شروع و با اشک تمومش کردم)
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/3/13
1403/6/23
راست و حسینی بگم؛ فقط بخاطر اشنایی مختصری که با نویسنده داشتم تا آخر خوندمش! نویسنده عزیز، حالا چی میشد همه ی داستان رو همون اول لو نمیدادی؟😒 طرح جلد و اسم رو هم طوری انتخاب میکردن که از اول مشخص نباشه با کتاب شهید مدافع حرم طرفیم چون با توجه به ۲۴ سال ابتدایی زندگی ایشون، هیچ ننه قمری به ذهنش نمیرسه مجید بربری شهید بشه!!... همونطور که دایی هاش باور نمیکردن مجید اصلا سوریهبرو باشه:))) متاسفانه باز هم با درونمایه خوبی طرفیم که گیر قلم ضعیف و خط زمانی نامنظم و پرش زاویه دید افتاده🤝💔 ولی این کتاب رو به خیلیا توصیه میکنم، بخاطر خود مجید بربری بخاطر اینکه بازهم بهمون ثابت بشه ارباب دل پشیمون رو میخره :))) پ.ن: وقتی داشتم تیکِ "یادداشت من داستان را فاش میکند" رو میزدم، ندای درونی بهم گفت چرا زحمت میکشی؟ داستان از روی جلد فاش هست🗿 هیچی دیگه همین:/
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.