سنت شکن

سنت شکن

سنت شکن

ورونیکا راث و 1 نفر دیگر
4.0
20 نفر |
6 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

44

خواهم خواند

19

کتاب حاضر، جلد نخست از مجموعه ای سه جلدی است که عنوان پرفروش ترین کتاب سال 2011 را در ادبیات آمریکا به خود اختصاص داده است. «بئاتریس پرایر»، قهرمان این داستان است که متعلّق به آینده ای دور از جامعة شهر شیکاگو است؛ شهری از هم پاشیده که به بخش های مختلفی تقسیم شده است. نام هرکدام از این بخش ها نماد خصیصة اخلاقی افراد آن بخش است: رک گویی، فداکاری، دلیری، رفاقت و هوشیاری. هر سال در یک روز مشخّص تمام شانزده ساله ها باید در آزمون استعدادسنجی شرکت کنند تا بدون توجّه به بخشی که در آن به دنیا آمده اند، بخش جدیدشان را انتخاب کنند. بئاتریس در بخش فداکاری به دنیا آمده، امّا خصلت ازخودگذشتگی در وجودش نیست. او در آزمون شرکت می کند، امّا نتیجة آزمون شگفت انگیز است؛ او یک سنّت شکن است.

لیست‌های مرتبط به سنت شکن

یادداشت‌های مرتبط به سنت شکن

فرجانه

1400/11/01

            《هو الحق》
ناهمتا ، یک فانتزی پساآخرالزمانی!🤩
توی این سبک از فانتزی ما با دنیاهایی طرفیم که انگار بعد از یک انقلاب بزرگ در آینده به وجود اومده.برای همین علم بالا و نظام حکومتی خاصی‌دارن.
شهری که ماجراهای ما توش اتفاق‌میوفته به چند بخش(فرقه) تقسیم شده: شجاعت ،فداکاری ،صداقت ،صلح طلبی و دانش.
هر سال دانش‌آموزان شانزده ساله‌ی این شهر در یک آزمون استعدادسنجی شرکت میکنن تا بدون توجه به خانواده‌ای که درش متولد شدن فرقه‌ی جدیدشون رو انتخاب کنن.
کتاب چطوره بود؟ کتاب به شدت جذاب و پر کشش بود و من رو تا صبح با وجود خواب‌آلودگی بیدار نگه‌داشت ،ایده‌ی اولیه‌ی خوبی داشت ،به خوبی هم اجرا شده بود ، ترجمه‌ی آذرباد هم خوب بود (غیر از یک سری از فعل‌ها مثل می‌نمایم!😄 یا کت‌ورزشی (احتمالا منظورشون اسپرت بوده😄). من خیلی دوستش داشتم🥰
شبیه هانگرگیمزه؟
هر دو این مجموعه‌ها ایده‌های اولیه‌ی خیلی خاص و متفاوتی دارند ، خوب اجراشدن و محبوبن ،اما چون یک سری اِلمان‌های مشترک مثل نبرد ، شجاعت و... دارند هر دو هم جزو یک زیرژانر فانتزی میشن به نظر من بله در عین تمایز شباهت‌هایی دارن ، اما این شباهت دلیل ضعیف بودن هیچ‌کدوم نیست.
پیشنهاد میکنیم؟ اگر عاشق فانتزی و هیجانید ، وقتتون هم چند روزی آزاده حتماااا😄
۱بهمن ۱۴۰۰🫂 با آرزوی لبخند به پهنای صورت، فرجانه😊💛
          
            (این یادداشت رو بعد از خوندن هر سه جلد می‌نویسم.)

در این مجموعه هر انسانی در یکی از این پنج مسیر قرار می‌گیره: 
۱- فداکاری ۲- دانش ۳- صلح‌طلبی ۴- شجاعت ۵- صداقت
 هراز گاهی یه سری استثنا هم وجود داره که اتفاقا داستان‌ ما درباره همین یه سری‌هاست. بقیه‌اش رو هم باید خودتون بخونید چون نمی‌خوام تیک افشای داستان رو بزنم :)

تا آخر درگیرکننده می‌مونه. شاید یکم  کم و زیاد بشه اما حوصله‌سربر نمی‌شه.

 جواب‌هایی برای یه سری از سوالات داره. مثلا شجاعت چیه؟ فداکاری چیه؟ با هم یکی‌ان؟ یکی نیستن؟ اینکه بتونیم کلماتی که به دلیل استفاده مکرر بی‌معنی شدن رو دوباره تعریف کنیم خیلی خوبه.
 یه چیزی که خیلی دوست داشتم این بود که در طی داستان کاملا واضح می‌بینید چطور می‌شه از  فضیلت به رذلیت رسید.
در کل، می‌تونه مفید هم باشه.

پایان هم همونه که نویسنده می‌گه. می‌پذیریم :)

پیشنهادش می‌کنم و بهم چسبید. در ضمن جلد چهارم فرعیه و نیازی به خوندن‌اش نیست.
همین.