بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

چنین گفت زرتشت

چنین گفت زرتشت

چنین گفت زرتشت

3.9
34 نفر |
13 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

10

خوانده‌ام

50

خواهم خواند

36

چنین گفت زرتشت یک داستان فلسفی و شاعرانه است که فریدریش نیچه فیلسوف و شاعر آلمانی آن را طی سال های 1883 تا 1885 نگاشته است. شخصیت اصلی این رمان فلسفی شخصی به نام «زرتشت» است که نامش از زرتشت پیامبر گرفته شده است. نیچه در این کتاب عقاید خود را از زبان این شخصیت بیان داشته است.این کتاب که مهم ترین اثر نیچه است، حاوی نظریاتی چون «ابرانسان»، «مرگ خدا» و «بازگشت جاودانه» به کامل ترین صورت و مثبت ترین معنی خود است. زرتشت پس از ده سال عزلت در کوه های آلپ احساس می کند که می خواهد شهد خرد خویش را به انسان ها بچشاند، پس به شهر فرود می آید؛ اما مردم به صدای برخاسته از الهام گوش نمی دهند، زیرا جز به کف زدن برای بندبازی های یک بندباز توجه ندارند و به سخنان او که آن ها را نمی فهمند می خندند...

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به چنین گفت زرتشت

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به چنین گفت زرتشت

بودا و سروده هایش "راه حق": دماپادا: متن بوداییدائو: راهی برای تفکر، برگردان و تحقیق دائو ده جینگکتاب مقدس: عهد عتیق و عهد جدید

کتاب‌های بالینیِ من

9 کتاب

لیستِ پیشِ رو شامل کتاب‌های است که به نظر بنده ارزش چندین و چند بار خواندن را دارند. یا به عبارت دیگر همواره باید آنان را مطالعه کرد. اگر چه برخی را بارها مطالعه کرده ام، برایم همواره تازگی دارند. بسیاری از این کتاب‌ها به معنای لغوی کلمه نیز برای من بالینی هستند! چه شب‌ها که در بستر با دل‌گرفتگی کتاب مقدس را خوانده ام و گریسته ام و با ایوب زاد-روزم را نفرین کرده ام و با عیسی از دامنه‌های کوه زیتون بالا رفته ام و با بودا از وسوسه‌ی حواس نالیده ام و با عین القضات از عشق خوانده ام و با پتکِ نیچه بر اندیشه‌هایم کوفته ام.... به نظرم بهتر است به جای یک بار خواندن کتاب‌های عادی و متوسط، کتاب‌های خوب را چندین و چند بار بخوانیم. پ.ن: دائو د جینگ را فقط و فقط با ترجمه‌ی آقای اسماعیل رادپور تهیه بفرمایید و پولتان را برای دیگر ترجمه‌ها هدر ندهید. کتاب‌ مقدس را می‌توانید به راحتی از طریق نرم افزار Bible بخوانید. اگر هم می‌خواهید به صورت چاپی تهیه کنید چاپ سیار یا انتشارات اساطیر خوبه. بهترین تصحیح مثنوی تصحیح استاد محمدعلی موحد است. بهترین تصحیح گلشن راز تصحیح صمد موحد است. بهگود گیتا ترجمه‌ی انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی را تهیه بفرمایید. چنین گفت زرتشت و غروب بت ها را هم فقط با ترجمه‌ی استاد آشوری بخوانید.

یادداشت‌های مرتبط به چنین گفت زرتشت

کاران

1402/04/07

            از توانایی های نیچه، آمیختن فلسفه و ادبه. این کاری نیست که از دست هر اندیشمندی بربیاد. 
تفکرات رادیکال و عصیانگر نیچه به قالب یک کتاب آسمانی در اومده و حتی قسمت بندی  شده و هر بابی در حکمت چیزیه. 
از نیچه جانب‌داری قطعی نمی‌کنم. از ذات واقعی انسان گفته و هدفی که باید داشته باشه. کاملا ضد مسیحیت نوشته شده و به وضوح در حمایت از خداناباوریه. 
کسی که می‌خواد این کتاب رو بخونه باید تعصباتش رو مدتی ببوسه و بذاره کنار. به این معنی نیست که باید همه چیزش رو قبول کرد، بلکه باید دید کدوم قسمت از تفکرات نیچه به دل می‌شینه و کدوم قسمت هاش نه. 
از نظر من ایرادی که وجود داره اینه که نیچه زیادی به خودش اطمینان داره. هیچ عقیده ی مخالفی رو قبول نمی‌کنه و به همه غیر مستقیم و مستقیم سرکوفت می‌زنه. به شخصه حتی اگر بعضی عقایدش رو بپسندم باز هم نمی‌تونم درباره ی مسئله های فرامادی  به اندازه ی نیچه خودسر و مطمئن باشم. 
همه ی این ها به کنار، ادبیات این کتاب شاهکاره. از منظر ادبی اگر بهش نگاه کنید، چیزیه بین کتاب شعر و کتاب آسمانی. ترجمه ی آقای آشوری هم زیباییش رو دوچندان کرده.
خوندن این کتاب رو به شدت توصیه می‌کنم. چه به افراد مذهبی، چه غیر مذهبی، و چه کسانی که مثل من سردرگم هستن. 
البته باید اشاره کنم که خوبه قبل از این حداقل یکی دو اثر از نیچه رو خونده باشید، چون در غیر این صورت هضم متن براتون سخت میشه.