معرفی کتاب طعم شیرین خدا اثر محسن عباسی ولدی

طعم شیرین خدا

طعم شیرین خدا

4.7
101 نفر |
32 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

40

خوانده‌ام

215

خواهم خواند

90

ناشر
شابک
4424124042356
تعداد صفحات
239
تاریخ انتشار
_

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        طعم شیرین خدا 8، اثر محسن عباسی ولدی نشر آیین فطرت


      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به طعم شیرین خدا

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به طعم شیرین خدا

نمایش همه
آبنبات هل داربینوایانپنج زبان عشق

چالش ۳۲ حرف ۳۲ کتاب

32 کتاب

📚به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی📚 چالش ۳۲ حرف، ۳۲ كتاب تو اين چالش بايد از هرحرف الفباى فارسى، اسم يك كتابى كه خونديم رو بنويسم. يعنى بايد اسم اون كتاب، با اون حرف شروع بشه. وقتی این چالش رو دیدم هم برام جذاب و هیجان انگیز بود و هم با خودم فکر کردم کار خیلی سختیه. چون بعضی از حروف خیلی کم استفاده هستند، دیگه چه برسه اسم کتاب بخوای باهاشون پیدا کنی. ولی باز چون من کلا خیلی عاشق این مدل چالش ها هستم، گفتم بذار لیست کتابایی که خوندم رو چک کنم ببینم از چندتا حروف تا حالا کتاب خوندم. وقتی دیدم تقریبا از بیشتر دو سوم از حروف الفبا کتاب خونده بودم بیشتر مشتاق به شرکت توی چالش شدم. بعد رفتم سراغ لیست کتابایی که دوست داشتم در آینده بخونم. هم لیست "بهخوان" رو چک کردم و هم لیست "کست باکس" رو. و خیلی جالب بود که تقریبا بیشتر حروف باقیمونده رو توی این دوتا لیستم داشتم. و فقط سه تا حرف بود که براشون کتابی پیدا نکردم. و اون سه تا حرف انواع دیگه حرف "ز" بودن😐😐 یعنی "ذ" ، "ض" و "ظ". واقعا چرا ما باید این همه "ز" داشته باشیم؟🥴 خلاصه بالاخره کتابای مربوطه رو هم پیدا کردم و لیستم رو تکمیل کردم😁 👈و لیست کتاب‌های چالش من👉 آ: آبنبات هل دار ب: بینوایان پ: پنج زبان عشق ت: تئوری انتخاب ث: ثروتمندترین مرد بابل ج: جین ایر چ: چشم هایش ح: حجره پریا خ: خاطرات سفیر د: دا ذ: ذهن زیبا ر: راهنمای کامل تربیت کودک ز: زنان کوچک ژ: ژنرال در هزار تویِ خود س: سینوهه ش: شیرین ص: صبحانه در تیفانی ض: ضیافت ط: طعم شیرین خدا ظ: ظلمت آشکار ع: عقاب های تپه شصت غ: غواص ها بوی نعنا می‌دهند ف: فرزندان ایرانیم ق: قورباغه ات را قورت بده ک: کشتی پهلو گرفته گ: گردان قاطرچی ها ل: لم یزرع م: من دیگر ما ن: نجواگر و: والدین سمی ه: هنر ظریف بیخیالی ی: یاسمین

4

یادداشت‌ها

        یکی از برترین کتاب هاست❤️ خیلی خوب از خدا گفته... نگاهی جدید با قلمی شیرین... 
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

0

FaMoSa

FaMoSa

1403/10/21

          کتاب خوبی بود فقط یه جاهایی به لحن نویسنده انتقاد داشتم. مثلاً تو ص۲۹ کتاب جناب عباسی ولدی گفته: «گاهــی وقتــا که می رم مشــهد و تو حرم امــام رضا علیه‌السلام می بینم  جوونا نشستن رو به روی گنبد، ولی با گوشیاشون بازی می کنن،  دلم می گیره. با خودم می گم: آخه اینا از شــهر و دیارشــون اومدن  این جــا که با گوشیاشــون بازی کنــن؟ چرا یادشــون رفته برا چی  اومــدن حرم؟» 
بعد صفحه بعد! دو تا پاراگراف جلوتر میگه: « ما برا بازی کردن به این دنیا نیومدیم؛ ولی یه ســره  مشغول بازی شدیم. آدمای خوبم دارن نگامون می کنن و غصّه  می خورن. چه قدر برا آدم خوبا ســخته کنار کســایی زندگی کنن  که دغدغه هاشون نسبتی با علّت خلقتشون نداره!» !
البته ان‌شاءالله که اینطور نیست ولی حسی که ممکنه مخاطب دریافت کنه اینه که گوینده انگار داره میگه من آدم خوبی هستم و شما بدبختای جهنمی آدمای بدی هستید! و من سختمه کنار امثال شماها زندگی کنم چون خیلی خوبم و خیلی می‌فهمم و شماها گناه‌کارید!! این صرفا یه اطلاع رسانی بود.
بد نیست این فرمایش مولا امیرالمؤمنین رو هم در رد خودبرتربینی بخونیم تا ان‌شاءالله تلنگری باشه برای اول از همه خودم بعد دیگران.
امام علی علیه‌السلام:
«گناهى كه تو را پشيمان كند بهتر از كار نيكى است كه تو را به خودپسندى وا دارد.»
حکمت۴۶، نهج‌البلاغه.
چون به هرحال با موبایل بازی کردن تو حرم شاید کار درستی نباشه (البته اگر به قصد بی‌احترامی نباشه) ولی گناه کبیره هم نیست ولی تکبر و خودبرتر بینی گناه کبیره‌ست. از قضا دقیقا همون گناهی هم هست که شیطان رجیم بابتش با تحقیر از بهشت پرت شد بیرون!
این بدیهیه که خودبرتربینی و گندگی کردن با ولایت‌پذیری در تضاد هست.
ولی جدای از این، تو این کتاب آیات و روایاتی رو کنار هم آورده که جالب توجه هستند و در کل کتاب خوبی هست.


        

5

          نویسنده در مجموعه طعم شیرین خدا در تلاش است تا با زبانی ساده معارف اصیل توحیدی را البته بدون پایین آوردن سطح محتوا به مخاطب منتقل کند. به گونه‌ای که در این راه نثر کتابی را هم کنار گذاشته و از نثر محاوره‌ای استفاده می‌کند؛ شاید از جهتی این کار قابل انتقاد باشد اما به هر حال نویسنده را در رسیدن به هدف خود یاری رسانده است. 

زدودن باورهای غلط و متاسفانه رایج، نقد آموزه‌های اشتباهی که حتی به کتب درسی راه یافته و ترسیم یک رابطه توحیدی صحیح، اهدافی است که در این مجموعه دنبال می‌شود. مطالعه این کتاب برای هر سنی می‌تواند مفید باشد ولی اگر به دنبال یک کتاب توحیدی برای معرفی به نوجوانان می‌گردید، انتخاب مناسبی است. 


برشی از کتاب:
[...چه مقدار از عمرمون رو صرف چیزی کردیم که به خاطرش به دنیا اومدیم؟ چند نفر بین ما هستن که اگه این سوال رو از خودشون بپرسن، پیش وجدانشون خجالت زده نمی‌شن؟ ماها بیشتر عادت کردیم عیب دیگران رو ببینیم و اونا رو زیر سوال ببریم، غافل از این که اگه کسی قبل از دیگران خودش رو زیر سوال نبره، هیچ وقت رشد نمی‌کنه.

به قدری از خدا دور شدیم که سوال خیلیامون اینه : چه کار کنیم که همیشه به یاد خدا باشیم؟ این سوال، سوال آدمیه که از حقیقت خودش فرسنگ ها فاصله گرفته. مگه می‌شه آدم بود و خدا رو فراموش کرد؟ کسی که از آدمیت دور نشده، اصلا معنای فراموش کردن خدا رو نمی‌فهمه که بخواد رمز همیشه به یاد خدا بودن رو به دست بیاره...]
        

18

14

یاس

یاس

1402/5/5

          ~بسم الله الرحمن الرحیم~


می‌فرماید که هر اندازه که دنیا تو نظر آدم بزرگ باشه، خدا تو نگاه آدم کوچیک می‌شه. 


به گفته خلاصه پشت جلد کتاب: 
این مجموعه( طعم شیرین خدا) بنا داره با تکیه به آیات قشنگ قرآن و حدیثای پر از نور اهل بیت خدا رو معرفی کنه و از معرفی خدا به معرفی ابعاد مختلف دین هم برسه.

کتاب اول این مجموعه( من با خدای کوچکم قهرم!) موضوعش بزرگ دیدن خداست. 
این کتاب می‌خواد بگه اگه ما به وجود خدا اعتقاد داشته باشیم، اما به بزرگیش ایمان نیاریم؛ اون اعتقاد نمی‌تونه تاثیر زیادی تو زندگیمون بذاره. این کتاب مفصل درباره آثار «بزرگ دیدن خدا» صحبت می‌کنه. 
_______________________________________________

کتاب روایت و لحن روون و ساده‌ای داره؛ از لحاظ بصری هم جذابه و فونت قشنگی داره. 

چیزی که تو این کتاب برام خیلی جالب بود و تا قبل از اون ندیده بودم تو کتابی، بارکد هایی بودن که تو اکثر صفحات قرار داشتن و با اسکن کردن اونا به فایل صوتی‌ای می‌رسیدید که نویسنده، چند خطی از اون صفحه رو می‌خونه براتون. ( که من به شخصه بسیار از این امکان استفاده کردم و باعث می‌شد کتاب برام جذاب تر جلو بره و یکنواخت نباشه) 


کتابی بود که فکر کنم می‌تونه  با خواننده ارتباط خوبی برقرار کنه و اونو با خودش همراه کنه. 

همون طور که تو خود مقدمه کتاب اشاره کرده، مطالب کتابای این مجموعه رو پشت سر هم نخونید و برنامه ریزی کنید که هفته‌ای دو تا درس بخونید و بین هر درس دو سه روز فاصله بندازید.این درسا فقط برای خوندن و یاد گرفتن نیستن، باید باهاشون زندگی کرد. ( برای  خودم شروع خوندن این  کتاب مصادف شد با ماه رمضان سال۱۴۰۱، و پایانش هم که ۲۹ رمضان۱۴۰۱) . 

کتاب نکته های خوبی رو میگه که البته به نظرم بعضاً جای  انتقاد و بحث هم میشه داشت.( که بایستی اول کل محتوی کتاب  خونده بشه و بعد در مورد این نکات صحبت بشه، چون شاید اگر یکی از همین متن‌ها بدون خوندن بکگراندش، گفته بشه شاید باعث کج فهمی بشه!) 


و در کل امتیاز من به این کتاب ۳/۵ از ۵ ⭐




۱۴۰۱/۲/۱۰

۲۹رمضان ۱۴۴۳


یا علی
        

2