هــیــچ

هــیــچ

@x_A_H_M_x

28 دنبال شده

21 دنبال کننده

روحِ خدا : ما هیچیم؛هرچه هست،اوست.

eitaa.com/midnight_library110
X_Majnoon313

یسری کتاب بیوگرافی تو بازار موجوده که وقتی آدم میخوندشون حوصلش سرمیره و کتاب رو شوت میکنه یه گوشهٔ اتاق و ازین ناراحته که چرا اصلا این کتاب رو تهیه کردم! متأسفانه یسری کتاب‌های شهدایی و.. هم همینطوره که نویسنده نه میدونسته چجور بیاد توصیف کنه ماجراها رو و نه میدونسته چه ترتیبی رو توی نوشتار بکار بگیره.
اما یسری کتب بیوگرافی هستن مثل «نخل و نارنج»،«کهکشان نیستی» که نویسنده با استناد به منابع و مستنداتی که از اون شخص موجود بوده حالت داستان و رمان به نوشته میده که این بنظرم خیلی خوندنی‌تر و قشنگ‌تره!!
منی که کتاب شهدایی و بیوگرافی فلان شخصیت بهم میدن میترسم،حقیقتا ازین کتاب لذت بردم و عشق کردم و درسهای جالبی هم از زندگینامهٔ شیخ مرتضی انصاری گرفتم.
کتاب خیلی‌ خوبیه و شما رو ترغیب میکنه ک داستان رو تا آخر بخونید‌..قلم شیوا و قرای نویسنده واقعاً تأثیر خودشو توی متون گذاشته و همین هست که باعث میشه خوندنی بشه.
پیشنهاد می‌کنم اگر علاقه به زندگینامهٔ بزرگان اسلامی همچون شیخ مرتضی انصاری دارید این کتاب رو بخونید و لذتش رو ببرید.

بسم الله الرحمن الرحیم

کتاب ارتداد نوشتهٔ وحید یامین‌پور یکی از کتابای جالبیه که یه زیرمتن و پیامی رو با زبان بی‌زبانی بهت میرسونه..داستان از حادثهٔ ۲۲ بهمن سال ۵۷ شروع میشه. داستان اینطور هست که یه روایت تاریخی رو دقیقاً برعکس میکنه و میگه اگر این اتفاق نمی‌افتاد چه اتفاقاتی میتونست رخ بده.. یجور نگاهِ نویی به تاریخ که با قلم نویسنده حالت داستان گرفته و خوندنیه!

هرچقدر بخوام اسپویل کنم لذت خوندنش کم میشه..ولی در‌این‌حد میتونم بگم که یه رمان عاشقانه و در عین حال با مبارزات سیاسیه که اتفاقات جالبی در کتاب رخ میده.

شما وقتی کتاب رو میخونین یه پیامی رو چه بخواین چه نخواین از کتاب دریافت میکنین و این‌ویژگیش کتاب رو منحصربفرد می‌کنه.و این پیامی که دریافت می‌کنید یه تفکر خاصی رو بهتون میده که واقعاً ارزشمنده.
.....
راجب طرح گرافیکی و اسمش:
ارتداد به معنای خارج شدن از مسیر دین و یک‌نوع کفره..مُرتَد هم به کسی میگن که از دین خارج شده..حالا کتاب مسیر صراط مستقیم رو به تصویر کشیده که وسطش انسان دوربرگردون میزنه و از مسیر خارج میشه.

بنظرم اگر دوست دارین که یه نگاه نو و جدیدی به انقلاب اسلامی پیدا بکنین و تصور کنین ک اگر انقلاب اسلامی نبود،چی میشد،کتاب رو حتماً بخونین و لذت قلم نویسنده رو بچشید و با متونِ کتاب به فکر فرو برید.

این کتاب رو یه دوستِ عزیزی برام آورد و بهم قرض داد در عوضشم منم عاشقانهٔ آرام نادر ابراهیمی رو دادم و این تجربهٔ باحالی بود برای منی که تاریخ ایران باستان رو علاقهٔ چندانی بهش نشون نمیدادم😅😃
کتاب باحال و جالبی بود.. حقیقتش قبل این یادداشت به این فکر می‌کردم که چقدر من بی‌انصافی کردم تو نظر قبلیم..
وقتی فکرشو می‌کنم می‌بینم تجربهٔ سختی باید باشه که تاریخ رو روایتگری کرد و از اون داستانِ عاشقانه و ماجراجویانه‌ای درآورد..داستانِ ماجراجویانه و جالبی داشت که وادارت میکرد کتابو دستت بگیری و ببینی آخرش چی میشه.. پایان عاشقانه‌ش هم حس خوب و مثبتی به مخاطب میداد.
اما بنظرم جا داشت بین متون مفاهیم فلسفی و زیبایی رو داشته باشیم..بودا ولی کم بود..
مثلاً شما عاشقانهٔ آرامی رو که نادر ابراهیمی داره مقایسه کنید با یه کتاب دیگه..توی عاشقانهٔ آرامِ نادر ابراهیمی خط به خط که میری جلو یه مفهوم و یه اخلاق پسندیده و یه جملهٔ مفهومی دیده می‌شد.

ولی خب من میذارمش به حساب اینکه نویسنده کارِ سختی داشت توی روایتگری تاریخی و بخاطر همین فقط نیم نمره کم میکنم از نمره‌ای که به کتاب میدم.

مشتاقانه میخوام برم سراغ جلد دومش و تهیش کنم..

ممنون از خانم آروشا دهقان بابت کتابای باحالی که زحمت نویسندگیش رو کشیدن:)

ویدئو در بهخوان
        روضه، رسانه آزادگی🕊
#معرفی_کتاب روضه مکتوب «نور خدا»

فناء فی‌الله و محو در معشوق؛
در قضیه عاشورا و کربلا، از لحظه اول تا لحظه آخر، دعا و ذکر و توسل و تضرع و وعده‌ی لقای الهی است.
یعنی خود ماجرای عاشورا هم یک ماجرای عرفانی است. وقتی شما به بافت اصلی این حادثه حماسی نگاه می کنید، می بینید که عرفان هست، معنویت هست، تضرع و روح دعای عرفه است.
شاید بشود قاطعانه گفت که همین معنویت و عرفان و توسل و فناء و محو در معضوق و ندیدن خود در مقابل اراده ذات مقدس ربوبی است که ماجرای عاشورا را هم این‌طور با عظمت و پرشکوه و ماندگار کرده است...
به عبارت دیگر این جانب اول - یعنی جانب جهاد و شهادت - آفریده و مخلوق آن جانب دوم است؛ یعنی همان روح عرفانی و معنوی خیلی ها مومنند و می روند مجاهدت می کنند، به شهادت هم می‌رسند اما یک شهادت هم هست که بیش از روح‌ایمان؛ از یک دل سوزان، از یک روح مشتعل و بی‌تاب در راه خدا و در محبت پروردگار و غرقه در ذات و صفات الهی سرچشمه می‌گیرد.
این‌گونه مجاهدتی، طعم دیگری پیدا می‌کند. این حال دیگری می‌بخشد. این، اثر دیگری در تکوین می‌گذارد.
بیانات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی ۱۳۷۶/۰۹/۱۳

دورۀ فعال

فعالیت‌ها

یک عاشقانه ی آرام

شاهزاده و گدا: متن کوتاه شده
        کتاب جذاب و جالبیه که برخلاف بسیاری از رمان ها آدم‌ رو مجاب می کنه که کتاب رو سریع تر بخونیم و به دنبال پایانش باشیم

شخصیت های داستان به خوبی در جای خود قرار دارند
و کتاب یکم حالت طنز داره و  مطالب کتاب مرتبط به هم اند و شاخه به شاخه نمی پره

خلاصه کوتاه : تام که یک گدازاده که با  ادوارد که یک شاهزاده هست در یک روز به دنیا آمده
تام به همراه خانوادش به گدایی و دزدی نمیرفت
در نتیجه از خانوادش کتک میخورد و خانواده اش به اون نان و غذا نمی دادند

یک روز به صورت اتفاقی پاش به قصر باز میشه و پس از تعریف زندگیش برای ادوارد(شاهزاده) تصمیم گرفتند که جای خود را عوض کنند
و لباس هاشون رو با هم عوض کردند
که از اونجا به بعد ماجرا برای هر دو شروع میشه

از آقای محسن سلیمانی برای ترجمه جذاب و روان و صریح ایشون متشکرم که باعث میشه تمرکز خواننده پراکنده نشه و تمام ماجرا رو در ذهنش تصویر سازی کنه.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.