مدرسه ی رویایی: توتو چان دختر کوچکی پشت پنجره
مدرسه ی رویایی: توتو چان دختر کوچکی پشت پنجره
تتسوکو کورویاناگی و 1 نفر دیگر
4.1
37 یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
این کتاب جذاب از خاطرات کودکی در باره ی یک مدرسه ی ایده آل در توکیو، در دوران جنگ جهانی سخن می گوید که آموزش را با تفریح، آزادی و محبت درآمیخته بود. در این مدرسه ی غیر معمول، به عنوان کلاس درس، به جای اتاق، از واگن های کهنه ی قطار استفاده شده بود. مردی فوق العاده ـ مؤسس و مدیر مدرسه، سوساکو کوبایاشی ـ که باور جدی به آزادی بیان و عمل داشت، مدرسه را اداره می کرد. او به آموزگارانش توصیه می کرد « مانع بلندپروازی های کودکان نشوید» یا « رؤیاهای کودکان از رؤیاهای شما بزرگ تر است.» توتوـ چانِ کتاب، در بزرگ سالی، به یکی از معروف ترین شخصیت های تلویزیونی ژاپن تبدیل شد، تتسوکو کورویاناگی. او که در شش سالگی با برچسب یک کودک مشکل دار از اولین مدرسه اش اخراج شده بود، موفقیتش را در زندگی، مدیون این مدرسه ی خارق العاده و مدیرش است. مدیری که همواره به او می گفت; « می دانی، تو واقعاً دختر خوبی هستی.» او متقاعد شده بود که هر کودکی (مهم نبود که چه قدر مشکل داشته باشد) با طبیعت درونی (فطرت) خوبی به دنیا می آید که فقط به پرورش نیاز دارد. آزادی شخصی که به دانش آموزان این مدرسه داده شده بود، نه تنها در ژاپن که در سراسر دنیا، با آموزش جاری آن زمان، بسیار متفاوت بود. اهمیت و موفقیت آشکار این روش، خواننده را ترغیب می کند که آموزش دوره ی ابتدایی خود را دوباره مرور و ارزیابی کند. نکات فوق و تأثیر عمیق این روایت، میلیون ها نفر را از سنین مختلف به خود علاقه مند کرده است و آن را به یک کتاب پرفروش، با فروش بیش از هفت میلیون نسخه، در ژاپن تبدیل کرد.
لیستهای مرتبط به مدرسه ی رویایی: توتو چان دختر کوچکی پشت پنجره
1402/10/22
1403/7/9
1403/8/9
1402/6/25
کتاب محتوای جالبی داشت، ذهن آقای کوبایاشی مدیر مدرسه و ابتکاراتش آنقدر خلاقانه هستند که اگر تتسوکو در مقدمه ی کتاب ذکر نمی کرد که هیچ کدام از این نوشته ها زائده ی تخیلش نیست خواننده حتما دچار شک و تردید می شد، از نظر من مدرسه ی تومئو جزو یکی از مدارسی بوده و هست حتما با وجود اینکه حتی اکنون دیگر وجود ندارد اما خاطراتش همچنان زنده است، راستش از دو چیز خیلی خوشم آمد یکی وقت آزاد کلاسها و یکی دیگر اینکه جای نشستن بچه ها به دلخواه خودشان بود، زنگ آزاد برایم جالب بود چون بعضی درسها را بعضی شاگردها از خیلی وقت پیش می دانند و کلاس برایشان جذابیتی ندارد اینطوری می توانند روی چیزهایی که نسبت به آن کنجکاو هستند متمرکز شوند، بطور کلی خیلی از خواندش لذت بردم اما دو ستاره را بخاطر پایان ناگهانی و نامعلوم داستان توتو چان کم کردم وقتی به ص آخرش رسیدم سه صفحه ی بعدی را که نگاه کردم و فقط برگه ی سفید را دیدم واقعا ناراحت شدم.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.