جزئیات فعالیت سید امیرحسین هاشمی تا صفحۀ 25 خواند. 3 روز پیش همه، پسران من آرتور میلر 4.2 3 آقا این تلهتئاترهای قدیمی صداوسیما هم واقعا چیزهای خوبی بودن. واقعا لازمه آدم موقع خوندن یک نمایشنامه یه جستوجویی توی اینترنت بزنه و ببینه تلهتئاتری از نمایشنامهای که داره میخونه هست یا نیست. 288 6 31 (0/1000) نظرات فهیمه حدیدی 3 روز پیش همونا که شبکه ۴ میذاشت؟1 1 سید امیرحسین هاشمی 3 روز پیش بله بله. 0 علی دائمی 2 روز پیش تبلیغ کانالمون رو هم میکردی 😂 اونجا تلهتئاترها رو میذاریم 1 2 سید امیرحسین هاشمی 2 روز پیش 😂😂 1 امیرحسین کیوانی راد 2 روز پیش سلام،من هم دیده ام.رقت انگیز بود1 0 سید امیرحسین هاشمی 2 روز پیش 🤷🤷🤷 0