یادداشتهای وانیا رحیمی (56) وانیا رحیمی 1404/7/5 - 21:14 هدیهی ولنتاین سارا عرفانی 3.6 9 با همه ی احترامی که برای نویسنده ی کتاب قائل هستم ، مضمون مذهبی با عاشقانه اصلا خوب و درست در کنار هم نیومده بود !!!! 0 4 وانیا رحیمی 1404/7/4 - 20:33 راه هایی برای خوب زیستن: گزیده ای از حکمت های نهج البلاغه سارا شهیدزاده 5.0 1 یکی از انواع فکر کردن ، تفکر پرسشی ست ! داشتن سوال های خوب و جواب های راه گشا برای داشتن یک زندگی خوب !!!! این کتاب حکمت های کوتاه نهج البلاغه رو برای راهنمایی و جواب به سوالات ذهنی شما مربوط به مسائل زندگی گردآوری کرده و بعد از هرحکمت از شما سوالاتی رو مربوط به حکمت و متناسب با زندگی شما در این عصر مطرح میکند که با جواب دادن به آنها و استفاده از حکمت ها بسیاری از مشکلات و سوالات ذهنی ما در زندگی حل میشود! به معنای واقعی نقشه ی راه هست ... 0 4 وانیا رحیمی 1404/7/4 - 12:27 حرف هایی که من باید می گفتم و تو باید می شنیدی افشین یداللهی 3.4 2 خیلی زیاد عاشقانه بود !!!! و اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم .... امیدوارم باب میل بقیهی خوانندگان این کتاب باشه و به دلشون بشینه ❤️ 0 6 وانیا رحیمی 1404/6/31 - 00:50 خاطره هایم را فراموش کنم آرزوهایم هست افشین یداللهی 3.1 1 اگر عاشق و شیفته ی فرد دیگری در زندگی هستید و کسی را برای دوست داشتن دارید قطعا این کتاب برای شماست ، با شعرهایش میتوانید هزاران بار خودتان را تصور کنید ...! من اما به دنبال نیمه ی دیگر کتاب یعنی بعد فلسفی و شرح حال انسانی غم زده بودم که به خوبی ارتباط گرفتم ... در هر صورت عالیست ♡ 0 3 وانیا رحیمی 1404/6/23 - 11:36 نیست فاضل نظری 4.4 34 غافلگیر میشویم هربار با کتابی پر از بیت هایی که آنها را زندگی کرده ایم و میکنیم ....! 0 4 وانیا رحیمی 1404/6/14 - 14:21 ماهی قرمز کوچولو (با CD) (تصویرگر نگین احتسابیان) کتایون ریاحی 5.0 1 کتابی فوق العاده زیبا مخصوصا وقتی که صوت کتاب را گوش میکنید و به تصویر های کتاب نگاه میکنید ناگهان وارد فضای زیبای داستان میشوید ! 0 8 وانیا رحیمی 1404/4/23 - 22:13 پیش از آنکه قهوه سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.7 104 کتابی بود که برای خوندنش خیلی ذوق داشتم ولی تعریف ها و توصیفات اضافی در بعضی قسمت ها خستگی ای رو هم به همراه داشت . اما در کل ایده ی جدیدی برای نوشتن کتاب بود و اگر از خوندن کتاب های رئال کمی خسته شدید ، این کتاب رو پیشنهاد میکنم 😉 0 12 وانیا رحیمی 1404/2/31 - 21:19 سرمه ای حامد عسکری 3.9 32 شعر های حامد عسکری = پنجره ای جدید به سوی شعر عاشقانه و توصیفات زیبا 0 12 وانیا رحیمی 1404/2/25 - 10:39 احتمالا گم شده ام سارا سالار 3.5 18 از طرز نوشتار داستان خوشم اومد . اگر که جزو کسانی هستید که میتوانید یک دفعه بعد از تمام شدن یک بند از کتاب در بند بعدی داستان را از زاویه ی دیگری دنبال کنید این کتاب را به شما پیشنهاد میکنم چون خیلی خوب اتفاقات را در کنار هم گردآوری کردند و با این مسئله که در هر بند اتفاقات مختلف را از زبان نویسنده میشنوی دچار تعلیق میشوی و باید تا آخر کتاب همراهش باشی . 0 2 وانیا رحیمی 1404/2/10 - 22:00 سه گانه ی خاورمیانه؛ جنگ عشق تنهایی گروس عبدالملکیان 4.2 29 فوق العاده بود همه ی اتفاقات تلخ و شیرین انسانی که در خاورمیانه زندگی میکنه رو به تصویر میکشه !! شعرهایی که با چندبار خواندن هم از آنها سیر نمیشوید!!! 0 6 وانیا رحیمی 1404/1/20 - 15:44 متن هایی برای هیچ ساموئل بکت 3.6 4 به نظرم اسم کتاب به درستی انتخاب شده ، نویسنده ۸۰ صفحه ای را برای خالی کردن محتویات مشوش ذهنش اختصاص داده و شاید در هر چند صفحه ای جملات نابی پیدا کنید وگرنه خط سیر مشخص و منسجم ندارد . 0 3 وانیا رحیمی 1403/11/13 - 17:49 در سرزمین طلای سیاه (ماجراهای تن تن 15) هرژه 4.4 2 مجموعه داستان های تن تن همراه کودکی من ....♡ 0 8 وانیا رحیمی 1403/10/18 - 13:41 دوباره از همان خیابان ها بیژن نجدی 4.1 11 درباره ی بیژن نجدی چیزی به جز به تصویر کشیدن زیبایی نمیتونم بگم :) 0 8 وانیا رحیمی 1403/9/25 - 23:49 مثل این موقع های آذر امید شیخ باقری 3.5 1 داستانی رئال با خط سیر زیبا و روان ... زاویه ی دید جدیدی که نویسنده در داستان استفاده کرده همه ی جذابیت کتاب را شکل میدهد و این از خلاقیت ذهن نویسنده است .... 0 8 وانیا رحیمی 1403/9/9 - 13:18 دیر کردی ما شام را خوردیم رسول یونان 2.5 3 همیشه روی نوشته های رسول یونان حساب دیگری باز کرده بودم و بابت انتخاب و تصمیم درستم از خودم ممنونم مثل همیشه فوق العاده 0 6 وانیا رحیمی 1403/8/20 - 20:06 گریه برای دختری که زنم بود علی ایلیا 4.0 1 فوق العاده بود ... نمیدونم چطور توصیفش کنم !! جزو بهترین کتاب های شعری بود که خوندم ... و نمیدونم که چرا انقدر کم ازش استقبال شده ولی شعرهای علی ایلیا همیشه بی نظیر اند . یکجوری عشق و فراق و زجر و .... را به تصویر میکشه که هر مصرع شعر را لمس میکنی و محو کتاب میشی :) 0 10 وانیا رحیمی 1403/7/3 - 22:11 سوراخ ایویند تورشتر 3.8 11 با موضوعی کوچک و پیش پا افتاده اثری خلاقانه به وجود آمده که به نظرم شگفت انگیزه 0 9 وانیا رحیمی 1403/6/21 - 20:12 آلبوم دردسر هادی خورشاهیان 3.4 5 به معنای واقعی میشه این کتاب را رمان نوجوان معرفی کرد . متن روان ، گره های داستانی خوب و همه چیز عالی ....♡ 0 7 وانیا رحیمی 1403/5/28 - 21:40 سطرها در تاریکی جا عوض می کنند گروس عبدالملکیان 4.1 5 فوق العاده زیبا مجموعه شعرهایی که از ذهن زیبا و فعال یک شاعر ماهر ساخته شده . 0 2 وانیا رحیمی 1403/5/26 - 17:20 حفره ها: مجموعه شعر گروس عبدالملکیان 3.8 8 مثل همیشه شاهکاری از آقای عبدالملکیان با کلمات به طرزی بازی میکند که برای هر یک سطر شما باید زمانی صرف فهمیدنش کنید . 0 0