یادداشتهای سید امید روانفر (68) سید امید روانفر 1403/1/10 دینامیت، کمانچه، خودکار جادویی قطعاتی برجا مانده از درام حیات فرهنگی ۱۳۸۰-۱۲۸۰ 1.0 1 نمیدانم، قشر روشنفکر چه زمان میخواهد دست از ثقیل صحبت کردن بردارد والله این شأن و منزلت نمیآورد نویسنده بعضی از مقالات خودش را که در مجلات مختلف از سال ۱۳۷۶ تا ۱۴۰۲ چاپ کرده جمع کرده کتاب کرده البته این کتب مجموعه مقالات هم نوبره این طوری برای خودشان رزومه جمع میکنند خلاصه هم وقت هم پول و هم نور چشمم اسراف شد نخرید و نخوانید مطمئن باشید که ضرر نمیکنید یک کلام خزعبلات بود 0 0 سید امید روانفر 1401/8/18 شکسپیر و شرکا جرمی مرسر 3.7 28 زمانی خواندمش برام جذاب بود ولی الان که بر میگردم نگاه میکنم، نه، جذابیتی نمیبینم یارو سر هیچ و پوچ و از روی ترس فلنگو میبنده و میره ... خوب البته یک مدل زندگی رو تجربه میکنه بعدشم کتاب خاطراتش رو مینویسه بعد هم معروف میشه 4 13 سید امید روانفر 1401/8/18 خاطرات خواندنی از رجال عصر پهلوی مصطفی ایزدی 2.0 1 خاطرات از این اشباه الرجال عهد بسیار است ولی خوب متن انسجام و گیرایی نداشت ولی خوب تاریخ به خصوص تاریخ معاصر بسیار مهم است 0 4 سید امید روانفر 1401/8/18 یادگار عمر: گفت وگوی پیروز سیار با استاد احمد آرام پیروز سیار 3.0 1 خوانش حالات و احوالاتش سخت کوشی و ممارستش مسئولیت پذیریش ... باید درس گرفت از این قبیل متون ملاک در زندگی ما چیست؟ صحافی بسیار ضعیف ویراستاری خوب نه عالی کاغذ کتاب سنگین 0 0 سید امید روانفر 1401/8/17 ظلمات سپید دیوید گرنت 2.8 1 یک کتابچه تا یک کتاب یک مقاله تا یک کتاب ولی تلاش و عزم بعضی انسانها جالبه ولی انصافاً این بابا چی بدست آورد؟ سرباز انگلیسی در افغانستان بوده و خوب جنایتهای اینها هم اظهر الشمس است و بنظرم برای عذاب وجدان پدر خودشو در آورده خلاص. 0 5 سید امید روانفر 1401/8/17 در کوچه های پراگ: مشاهده های اجتماعی، زنانه و ادیبانه زهرا ابوالحسنی 3.1 3 کمی پراگ رو با توصیفات ایشون شناختم داستان مواجهی یک فرد مونث آکادمیک با جامعه شرق زده اروپای غربی حل شده در جامعه غرب زده نه خوب و نه بد ... 0 2 سید امید روانفر 1401/8/17 پیاده روهای پارک لاله، سکوی دوم رویا هدایتی 2.0 1 تمرین داستان نویسی بود نه مطلبی داشت و نه حرف قابل توجهی نهایت تلاش برای نوشتن چند خط اون هم ضرب و زور چند باره بازنویسی و برگشت از اول ولی خوب داستان یکسری از زندگی ها اینطوریه... 0 0 سید امید روانفر 1401/8/17 فراری هارلن کوبن 3.0 1 فکر نمیکردم تحت تاثیرم قرار بده طوری هم نبود که نتونم کتابو زمین بگذارم ولی داستانش فکرمو مشغول کرد تصویر سازی نویسنده از مکان، محیط، جامعه و حالات درونی و روحی افراد بسیار صادقانه و دقیق است البته از حق نگذریم ترجمه اش قابل فهم و روان بود نشر خوب کتب خوبی منتشر کرده دستشان درد نکنه ضمنا داستان یک مدل زندگیه که برای جوامع غربی به دور از واقعیت نیست 0 2 سید امید روانفر 1401/8/17 خیابان ویلا علیرضا عالم نژاد 3.0 3 زیاد قدیم هم نه چند سال پیش یادتونه؟ یک مجله تبلیغاتی برای هر محله بود به اسم پیک برتر این اثر هم در همون حده پیک برتر خیابان ویلا جنس کاغذ عالی کیفیت چاپ خوب مطالب هی ... ولش کن بالاخره یک تلاشی کرده نویسندش با یاد و خاطره قدیمیهای محل نوستالژی بازی کرده و گرنه خودش سنش قد این حرفها نیست خیلی هم سعی کرده با مستندات به خواننده بفهمونه مطالبش مأخذهای محکمی دارند ولی، ولی خوب چیزهایی رو که خیلی برای خودش جذابیت داشته سعی کرده به مغز و حلق خواننده به ضرب و زور وارد کنه روزگاری رو با به به و چه چه بیان کرده که منشأ همهی مصائب امروزه ماست ... بگذریم چه هلهله و تبلیغی برای رونمایی از کتابش میکردند ... کمی گول خوردم خریدم ... ولی از انصاف عبور نکنم بعضی خاطره بازیهاش درخور توجه هستند 0 0 سید امید روانفر 1401/8/17 خانه ی دوطبقه ی خیابان سنایی روبرت صافاریان 3.6 3 یک فیلم سیاه و سفید و تکراری یک بعدازظهر گرم تابستان کولر و پنکه خرابه شب قبلشم بد و دیر وقت خوابیدی سر درد هم داری خونه ی بغل هم بنایی داره و از صدای بیل مکانیکی و کامیون کلافه هستی این حالی که با عرایض بالا داری حال خوندن این کتابه 0 0 سید امید روانفر 1401/8/17 تا طلاق نگرفتند کتاب ننوشتند: تحلیل هایی از جامعه ایران فردین علیخواه 3.2 3 خواندن این جستارها نگرانی ها و دلمشغولیهای نویسنده بیان میکند انشاءالله که در باطنش با ظاهرش یکسان باشد ... که خود این حکایت دیگری است ... 0 3 سید امید روانفر 1401/8/17 سفر دیدار: سفر به کوهستان های بدخشان و دیدار از مزار ناصرخسرو قبادیانی محمدرضا توکلی صابری 4.0 2 این کتاب سفرنامهای از جناب آقای توکلی ارزش خواندن را دارد ایشان از شیفته ناصر خسرو است در کتاب دو جلدی دیگرش سعی کرده همان مسیری را که ناصر خسرو در سغرش پیموده بپیماید و در این کتاب داستان رفتنش به مزار ناصر خسرو را بیان میکند خواندنی است 0 7 سید امید روانفر 1401/8/17 آب کردن ئی. ال. دکتروف 1.0 1 تفننی یک داستان کمی در موضوع علمی تخیلی داستان دست و پا زدن آدم برای جاودانه شدن به نظرم ترجمه متوسط به پایین ارزش وقت گذاشتن برای خواندن را ندارد 0 0 سید امید روانفر 1401/8/16 تنهایی پرهیاهو بوهومیل هرابال 3.9 63 این نویسنده طبق مستنداتی که در اینترنت یافتم خودش رنج کشیده است در جامعه خودش ممنوع القلم بوده روزمرگی های خودش را نوشته جملات جالب دارد بعضاً قابل تامل هستند بعضاً خنده دار برای آ شنایی با حال و هوای آن دوران و آن جامعه مناسب است. کلا همه در این دنیا به نوعی در مخمصه هستند و هیچ شخصی به غایت آرزوهایش نرسیده و نمیرسد دلمشغولیها و خاطرات هرابال هم خواندنی است البته نه برای همه چرا؟ چون آدم خاص خودش را میطلبد خوش خوان نیست شاید به ترجمه برگردد جوان پسند هم نیست بگذریم 0 9 سید امید روانفر 1401/8/16 کبوتران روی چمن ولفگانگ کوپن 2.3 1 سخت خوان جریان سیال و آبکی و مسهل افکار نویسنده روی کاغذ شره کرده سختی و بدبختی آلمان و آلمانی بعد از جنگ جهانی دوم و بدبختی و سرشکستگی ملتی که تا قبل از اشغال به دست متفقین به مدد خالی بندی های هیتلر برای خودشان به ظاهر آقایی میکردند ولی الان از اوج عزت ظاهری به حضیض ذلت غلطیدند هزار و یک کتاب بهتر برای خواندن هست جدا عرض میکنم وقت خود را تلف نفرمایید 0 2 سید امید روانفر 1401/8/16 گتسبی بزرگ اف. اسکات فیتزجرالد 3.5 101 رمان بزرگ قرن یاد این حرف لاتها میافتم بخواب بابا لحاف یخ کرد خواندمش نمیدانم چیاش بزرگ بود خوب البته از حق نگذریم به مانند داستانهای سریال های ترکی مثل کلید اسرار نویسنده خوب در و تخته را به هم جور کرده البته دقت کنید این اثر در دوران شروع به اوج انقلاب منحرف فمینیستی آمریکایی نوشته شده من فکر میکنم اسکات فیتز جرالد خواسته هم روابط غیر اخلاقی را که در جامعهی آمریکایی کم کم با پرده دری بی عصمتی و بی ناموسی رو به ازدیاد بوده تقیبح کند پس با زبان داستان این طوری این داستان را جفت و جور کرده داستانی کهنه، نخ نما و قدیمی و غیر جذاب برای نسل جوان امروز که در معرض فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای است اگر نخواندینش مطمئن باشید ضرر نکردهاید 0 0 سید امید روانفر 1401/8/16 چمدان های باز: روایت هایی از زندگی مهاجران در آمریکا سیدمحسن روحانی 3.7 20 خواندن سفرنامه و دیدن دنیاهایی که نتوانسته ایم ببینیم با عینک و دیدگاه دیگران، همیشه برایم جالب و گیرا بوده خوب ایشان هم قسمتی از خاطرات خودش را در مواجهه با جامعه آمریکایی بیان کرده ولی خوب نخبهای با امکانات هر چند اندک این مملکت درس خوانده و تلاش کرده الان خدمتگزار و شاغل در بدنه سیستم جامعه آمریکایی است خوب دلش خواسته من را چه مربوط، فضولی موقوف! ولی خوب ایشان این شازده پسر این آقا پسر همانطور که از متن بر میآید متعهد هم که هست چرا نباید به مملکت خودش خدمت کند؟ خوب الان یکی میگوید ایشان نماینده موفقی از ملت و فرهنگ ایران و اسلام است ولی این دلایل برای بنده قابل قبول نیست یک جایی نویسنده میگوید در مستراحی در نیویورک کاریکاتور و توهینی به ترامپ نقاشی و یا نوشته شده بود و او آنرا با موبایلش عکس میگیرد و در حساب توییترش منتشر میکند و به ناگهان یک دختر خانم آمریکایی متعهد به نظام و اقتدار آمربکایی سریع با او تماس میگیرد و این طور حالی نویسنده میکند تو در این کشور هستید و نان و نمک ما را میخوری و حق نداری این مطالب را منتشر کنی و نویسنده خیلی سوسکی و تمیز پستش را پاک میکند و مثل پسر خوب و مرتب و مامانی، بله قربان میگوید و به زبان بی زبانی غلط کردم میگوید و ... من نمیپسندم شما را نمیدانم... 0 6 سید امید روانفر 1401/8/16 تو را در بازی کشتند الن اسکین 5.0 2 نویسندهی خارجی را نمیدانم چه بگویم چرا که از اتمسفر ذهنی و اجتماعی او خبری ندارم ولی، ولی !!! خوب من واقعا نمیدانم هدف مترجم از ترجمه اسفبار این کاغذ پاره چه بوده هم ترجمه خراب هم ویراستاری بی معنی کننده متون هم سخت خوان بودن بعضی قسمتها هم داستان چرند آدم فکر میکند مترجم یا ناشر یا شخص دیگر که باعث و بانی انتخاب این کتاب برای ترجمه و انتشار بوده راه افتاده رفته توی این سایتهای بررسی کتب همین طور کیلویی دیده رده ی این کتاب بالا است و خوب پس برداریم ترجمه اش کنیم و به خورد ملت بدهیم من واقعا نمیدونم انتشارات خزه که کتب وزینی را در کارنامه انتشاراتی خودش دارد چرا راضی به نشر این متن و داستان بی سروته شده کل داستان را خواندم حالم مدتی از هر چه کتاب و مطالعه و نویسنده و مترجم ناشر بود بهم خورد این کتاب یک اثر مهوع است نخوانیدش آقا، نخوانید نه مفید است نه آموزنده آخرش مطمئن باشید که حال کسی را دارید که خسر الدنیا و الاخرة شده خسران کامل خسران تمام و کمال والسلام 0 0 سید امید روانفر 1401/8/16 سال های عطا: روایت داستانی از سرگذشت عطاءالله قادری، یک نجات یافته از بهائیت فیاض قادری مهرآباد 4.3 4 زندگی نامه یک بهایی تواب و گسسته از جامعه بهائیان خدا را باید شاکر باشد که این دام این فرقهی جعلی و منحرف گریخته چرا که همین جدایی از این تبار انحراف فقط به خواست خدا است خواندنش برای جوانان، که در فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای در معرض نمایشات پر آب و رنگ این سلیطگان شیطان صفت هستند بسیار لازم است فقط این که در این کتاب به روشها و شیوههای قدیمی این ملعونان برای جذب و نگهداری اعضا اشاره شده ای کاش کتابی توسط محققی متعهد و دانشمند نگاشته شود و روشهای جدید این غرفه نجاست را در جذب و حفظ اعضا به جوانان نشان دهد نجاسات و فضولات و مدفوعات انسان در برای عمق ماهیت وجودی منحط و منحوس بهائیان به نظر بنده میتواند پاک در نظر گرفته شود خداوند ما و جوانان ما را از شر این اشرار حفظ نماید 0 0 سید امید روانفر 1401/8/16 کافه ای کنار آب جعفر مدرس صادقی 3.0 1 کافهای کنار آب چند خطی به آب بسته شده و بسیار رقیق تراوشات ذهنی و لحظهای نویسنده حیف کاغذی که برای چاپ این مکتوبات صرف میشود حیف وقتی که صرف خواندنش کردم حیف پولی که بابت خریدش پرداختم حیف نور چشمی که برای خواندنش حرام کردم حیف وقتی که میتوانستم هزار یک کار مفید دیگر انجام دهم ولی صرف این شد حیف ... آقا نمیدانم چطور بعضی به خودشان جرئت میدهند هر چیزی را برای چاپ بدهند آقا نمیدانم چطور هر ناشری به خودش اجازه میدهد هر اثر بیفایده ای را چاپ کند کلا هدف نویسنده از نوشتن این اثر چه بوده ؟ کلا ... بیخیال نخوانیدش، فقط همین هیچ ستارهای حقش نیست فقط برای نمایش عمق فاجعه یک ستاره میدم 0 0