یادداشتهای رعنا بوجار (18) رعنا بوجار 1404/5/23 صراط علی صفایی حائری 4.6 39 می خواهم بنویسم گم گشته ها بخوانند : در نوجوانی یک بار بدون عین صاد به بن بست رسیدن را تجربه کردم حدود چند ماه پیش با حالت اضطرار سراغ این کتاب آمدم . آن زمان محدودیت های وجودم مرا احاطه کرده بودند و بالواقع از هر طرف که می رفتم جز وحشتم نمی افزود. با شروع این کتاب سفر درونی من شروع شد . بارها کتاب را با گریه بستم و در شلوغی روزمره به جملاتش فکر کردم . هنوز کتاب را تمام نکردم و حالا تا حدودی از آن بن بست گذر کرده ام . ولی هنوز هم می شود که با بغض سراغش میروم و با لبخندی آن را میبندم و از صفحاتش عکس میگیرم و برای عزیزانم میفرستم تا آنها را مجاب به خواندن کنم . اما راستش را بخواهید باید مبتلا باشید که کتاب را درک کنید . اگر در زندگی به بن بست خوردید سراغش را بگیرید . 0 6 رعنا بوجار 1404/5/23 ابیگیل ماگدا سابو 4.2 31 این کتاب همراه من خیلی جاها آمد. از انقلاب و کتاب فروشی سوره مهر تا مترو و اتوبوس و سر کلاس های دانشگاه و سلف و ... از خواندنش پشیمان نیستم 0 0 رعنا بوجار 1403/9/30 خفاش دیوانه جین ویلیس 4.2 12 طنز زیبا . من را یاد تفکر خود محور پیاژه و آزمایش سه کوه انداخت 🙃 0 4 رعنا بوجار 1403/8/22 قدم یازدهم سوسن طاقدیس 4.1 21 ایده داستان مثل ماهی سیاه کوچولو .کتاب برای بالای هفت سال مناسب است . 0 3 رعنا بوجار 1403/8/15 یک توپ برای همه! بریگیته ونینگر 4.2 2 درونمایه دوستی و تقسیم کردن اسامی زیاد کتاب را برای کودک سخت میکند. 0 3 رعنا بوجار 1403/8/15 جوجه تیغی و درخت سیب فاطمه سرمشقی 3.0 1 از علیت روایی ضعیفی برخوردار است این کتاب را پر از ابهام میکند... 0 1 رعنا بوجار 1403/8/15 ایزی و راسو ماری لوئیز فیتس پاتریک 4.2 3 درونمایه جرئت ورزی. تقویت عنصر خیال و جانبخشی در کودک کتاب خوب برای سواد آموزی . جملات تکرار میشوند 0 1 رعنا بوجار 1403/7/29 دنیای قشنگ نو آلدوس هاکسلی 4.0 59 به شخصه کتاب هایی که محالات رو درحالی روایت میکنند که بستری که در اون این محالات رخ میده واقعا هم اونقدر غریب نیستند رو دوست دارم . کمی هم تکان دهنده 0 0 رعنا بوجار 1403/7/25 مهمان های ناخوانده رایان تی. هیگینز 3.6 3 من عاشق تصویر های آقای رایان تی.هیگینز هستم🤩 آنقدری که از سایتشون طرح های رنگ آمیزی اش رو گرفتم و رنگ کردم 😆😅 اینم سایتشون : https://books.disney.com/book-author/ryan-t-higgins/#ryan 0 1 رعنا بوجار 1403/7/18 وقتی اندوه به دیدارم می آید ایوا ایلند 4.4 35 درحال قهوه خوردن با غم. 0 2 رعنا بوجار 1403/7/17 ترومن: داستان کوشش های لاک پشت جین ریدی 4.0 7 محو نقاشی ها:)))) 0 1 رعنا بوجار 1403/7/17 قول بچه قورباغه جین ویلیس 2.8 3 دلم میخواست کتاب اینطور تمام شود که آنها به علت عشق عمیق و واقعی شان یکدیگر را بعد از تغییر ها نیز بشناسند . برای سن کودک اصلا مناسب نیست ! برای نوجوان در آستانه ازدواج با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2 رعنا بوجار 1403/7/17 رویای روزی که ... آلیسون مک گی 4.5 9 مناسب برای نوجوانان در سنی که از خانواده دور و دور تر میشوند. 0 1 رعنا بوجار 1403/7/17 سنجاب ترسو ملانی وات 5.0 1 احتمال فشار خون گرفتن پس از خواندن کتاب 0 0 رعنا بوجار 1403/7/15 مردی که بطری های اقیانوس را باز می کرد میشل کیوواس 4.1 10 فرای اسامی فرای زمین حتی فرای خیال با این کتاب و نقاشی هاش پرواز کردم 0 1 رعنا بوجار 1403/7/15 فقط همه ی ما لورنتس پاولی 4.4 6 کتاب آموزنده برای بچه ها تا با علایق شان باهم جمع شوند . اسم کتاب بسیار هوشمندانه و زیبا بود نقاشی های کتاب با جزئیات و فکر شده❤️ 0 1 رعنا بوجار 1403/5/23 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 475 هنوز وقتی به حال و هوای کتاب فکر میکنم سردم میشه . لقب بهترین رمان ایرانی برازندشه 0 1 رعنا بوجار 1403/5/23 ترجمه و شرح بدایه الحکمه جلد 1 سیدمحمدحسین طباطبائی 4.3 2 خواندن این کتاب بدون استاد ممکنه گمراه کننده باشه اما شرح خیلی جامع و کامل تا حدی کار رو راحت کرده . پیشنهادم اینه صوت های آقای غلامرضا فیاضی رو از سایت درس گفتار بشنوید خیلی خوب و با بیان فلسفی توضیح دادند 0 6