معرفی کتاب خفاش دیوانه اثر جین ویلیس مترجم معصومه انصاریان خفاش دیوانه جین ویلیس و 2 نفر دیگر 4.1 18 نفر | 9 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 30 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789643913687 تعداد صفحات 28 تاریخ انتشار 1397/12/11 توضیحات کتاب خفاش دیوانه، مترجم معصومه انصاریان. ادبیات انگلیس ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان داستان حیوانات گروه سنی مثبت 7 کتاب مصور کتاب کودک لیستهای مرتبط به خفاش دیوانه مریم علویان 1403/8/16 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۶)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 1 عبدالله گیوه چی 1402/6/2 فلسفه برای کودکان 31 کتاب داستانهایی که از نظر ساختاری و محتوا مناسب استفاده در کلاسهای فلسفه برای کودکان (فبک) هستند. یعنی داستان این قابلیت را دارد که در ذهن کودکان ایجاد سوالات باز داستانی و سوالات باز زندگی بکند. در کلاس چالش برانگیز است و ایجاد بحث و تبادل نظر میکند. خودشناسی: پترا معرفتشناسی: اژدها بازی، کوه، یک چیز سیاه، شاید سیب باشد، گربه را دیدند، خفاش دیوانه، موریس موسه، هفت موش کور، قورباغه چاه نشین. فلسفه اخلاق: چه کسی قایق را غرق کرد؟ فلسفه زندگی: کارل و معنای زندگی، هربرت و هری فلسفه حقوق: صبح بخیر همسایه فلسفه هنر: هنر امیلی فلسفه ذهن: فصل پنجم از جادوگر سرزمین اُز (نجات هیزم شکن حلبی) مهارتها تفکر نقاد: دلیل آوری: من دلیل دارم، ... کامل میشود. به امید خدا. 0 70 زهرا توکلی 1402/2/21 کودکان با نیازهای ویژه و پذیرش تفاوتها 5 تا7 سال 18 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های با موضوع پذیرش تفاوتها و کودکان با نیازهای ویژه که مناسب گروه سنی 5 تا 7 سال است که با همفکری خواهرم معصومه توکلی masoomehtavakoli@ تهیه کرده ام. 0 13 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم علویان 1403/8/16 این کتاب را حتما بارها با پناه خواهم خواند و دربارهاش با او گفتوگو میکنم. داستان خوب و حرف سرراست. اینکه بتوانیم از جوانب مختلف و از دید افراد گوناگون به مسائل نگاه کنیم ما را بسیار روادار تربیت خواهد کرد. 0 1 رضا ایمانی 1402/3/20 گاهی باید دنیا را از زاویه نگاه دیگران هم دید این کتاب داستان حیوانات جنگل است که وقتی با خفاش روبه رو میشوند به خفاشی که همه چیز را برعکس میبیند میگویند دیوانه... 0 8 عبدالله گیوه چی 1402/7/2 ۱. چه چیزی باعث میشد خفاش جور دیگری ببیند؟ ۲. آیا خفاش اشتباه میدید، یا درست میدید ولی اشتباه فکر میکرد؟ یا نه اشتباه میدید و نه اشتباه فکر میکرد؟ ۳. چرا نه اشتباه میدید و نه اشتباه فکر میکرد؟ ۴. آیا مفاهیم بالا یا پایین از جمله مفاهیم نسبی هستند؟ ۵. میتوانید چند مثال دیگر از اینجور مفاهیم بزنید. 0 3 محدثه سعیدی 1403/2/6 موضوع:دیدن دنیا از نگاه دیگران 0 0 زینب سادات رضازاده 1402/6/13 خیلی وقت ها فکر میکنیم کسی که شبیه ما فکر نمیکنه حتما مشکلی دارد و این موضوع ریشه در کودکی دارد. پس این کتاب را بخوانیم تا درک کنیم افرادی متفاوت از ما نگاه میکنند و سعی کنیم از دریچه نگاه آنها دنیا را ببینیم. چقدر حرف میشود زد با کودک در مورد کتاب. 0 3 ملیکا محمدی 1403/9/28 به نظر من ای کتاب یکی از بهترین کتاب های کودک هست. این کتاب به کودک چیزی را یاد میده که خیلی از آدم بزرگ ها هم بلدش نیستن یا نمیخوان بلد باشن! این کتاب با بیان هنری و روایتی جذاب کودک را با داستان همراه می کند تا بهش یاد بده که در تعاملش با آدم ها از منظر آنها به جهان نگاه کنه و سعی کنه خودش را جای آنها بگذاره و درک کنه! "این کتاب به همه آدمیزاد هایی که دوست دارند یک قدم به انسان شدن نزدیک بشن پیشنهاد می کنم" 0 0 رعنا بوجار 1403/9/30 طنز زیبا . من را یاد تفکر خود محور پیاژه و آزمایش سه کوه انداخت 🙃 0 2 فاطمه شاهواری 1403/8/23 خیلی بد با خفاش حرف میزدن و خوشم نیومد:/ 0 4 زهرا عشقی مُعز 1402/8/29 کتاب به این موارد خیلی خوب پرداخته بود: دیدن دنیا از نگاه مختلف دیگران مسخره نکردن دیگران به خاطر حرف ها و دیدگاه شون ، بلکه از نگاه آنها با جهان نگریستن همه ما مثل هم نیستیم خود را جای دیگری گذاشتن تصویرگری ، خلاقیت و جزئیاتش هم خوب بود. 0 0