یادداشتهای ماه منیر (17) ماه منیر 4 روز پیش کفش های وصله دار مژگان شیخی 5.0 2 کفش های وصله دار قصه جنگ جمل به روایت مژگان شیخی و بانگاهی به نهج البلاغه نوشته شده است. داستان کوتاهی که با اشاره به دو نکته مهم درباره این جنگ است. این کتاب مناسب بچه های دوره دبستان می.باشد 0 0 ماه منیر 5 روز پیش بابابرفی در شب یلدا مژگان کلهر 5.0 1 اگه دانش اموز کلاس اولی دارید ، مجموعه کلاس اولی کتاب اولی یک مجموعه عالی ،جذاب و شیرین از داستانهایی کوتاه در جهت آشنایی با حروف الفبا و بهتر شدن روخوانی و روان خوانی فرزندان شما است. ✨️با بچه ها کتاب بخونیم✨️ 0 0 ماه منیر 5 روز پیش من امام رضا (ع) را دوست دارم غلامرضا حیدری ابهری 5.0 1 کتابی مختصر اما جامع و کامل در مورد امام رضاعلیه السلام ، به قلم غلامرضا حیدری ابهری برای گروه سنی ۸تا۱۲ سال. در این کتاب شرح کوتاهی از زندگی امام مهربان از تولد تا شهادت با بیانی شیوا نوشته شده است. 0 2 ماه منیر 1403/9/14 هویج بستنی فرهاد حسن زاده 3.9 29 کتاب ساده و معمولی با داستان های با چاشنی طنز مناسب رده سنی دبستان بزرگترها میتونند زمان انتظارهاشون را با این کتاب سپری کنند. 0 0 ماه منیر 1403/9/4 ریحانه بهشتی : فرزند صالح جمعی از خواهران حوزه علمیه 4.1 10 کتاب جامع، کامل و خوبی هست به کسانی قصد بارداری دارند توصیه میکنم یک بار کامل بخوانند. اما نکته ای که توجه من را جلب کرد توضیحات درمورد این کتاب هست که در بهخوان منتشر شده. وسط این همه مبحث چرا چیزی توضیح داده شده که لازم نبوداینطور شفاف بیان بشه. مخاطب های بهخوان از همه رده های سنی هستند که این اطلاعات نه تنها براشون فعلا لازم نیست بلکه مفیدهم نیست.کاش در باره توضیحات کتاب تجدید نظر کنند. 4 5 ماه منیر 1403/8/16 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 107 من زندهام... دو کلمه و یک دنیا حرف، یک دنیا دلواپسی... برای این حد از شجاعت و ایستادگی کاش کلمه جدیدی پیدا میشد نجابت و حیا آمیخته با صبر و استقامت... من زندهام قصه پرغصه اما جذاب و شنیدنی دوران اسارت خانم معصومه آباد است. قلم زیبا و روان ایشان دوران قبل و بعد از انقلاب و شروع جنگ را به خوبی به تصویر کشیده است. روایت روزهای جنگ و ایستادگی دفاع از خاک و خانه و خانواده، روایت اسارت، دلتنگی، شکنجه... آنچنان با جزئیات توصیف شده که خواننده را با خود همراه میکند. در کنار تمامی دلاور مردان این سرزمین شیرزنانی ایستادند که نامشان برای همیشه جاویدان خواهد ماند. 0 13 ماه منیر 1403/5/25 داستان راستان جلد 1 مرتضی مطهری 4.5 41 داستان راستان جز اولین کتاب داستانهای کودکی من بود. دقیقا یادم نیست چندین بار این دو جلد را مرور کرده و خواندم. داستان های کوتاه ولی جذاب ، ساده و روان بودن متن از نکات مثبت این کتاب است که لذت خواندن را چند برابر میکند. 0 12 ماه منیر 1403/4/29 مومو میشائیل انده 4.3 30 داستان مومو یک رمان با موضوع مهم توجه به زمان است. البته نکته مهم این است که زمان را چطور باید مدیریت و مصرف کرد. 0 1 ماه منیر 1403/4/22 فریاد زد عموجان! امام حسین (ع) و قاسم فریبا کلهر 5.0 1 کتابی مناسب کودکان با زبان ساده قصه شهادت حضرت قاسم علیه السلام را روایت میکند. 0 1 ماه منیر 1403/4/14 شرح الف خمیده لیلا مهدوی 3.9 21 از او هر چه بگویند، هرچه بنویسیم، هرچه بخوانیم و بدانیم، کم است. او را نمیشناسیم که اگر میشناختیم قدرش را میدانستیم. #شرح_الف_خمیده کتاب داستان گونه و پژوهش محور از زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها، براساس قرآن کریم و منابع متقدم و متاخر شیعه و سنی است. حال وهوای آن روزها، از زبان حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها، از کلام خود حضرت و روایت اسما بنت عمیس به رشته تحریر در آمده است. مطالعه این کتاب را در ایام فاطمیه(س) پیشنهاد میکنم که علاوه بر آشنایی با آن برههی تاریخی، میتوانید در یک مجلس روضهی بی ریا برای مادر عزیزمان اشک بریزید. 0 4 ماه منیر 1403/3/29 کلاغ کامپیوتر: رمان کارآگاهی - تخیلی برای نوجوانها فرهاد حسن زاده 4.2 13 کتاب جالبی برای دور دوم دبستان بود. یه رمان کارآگاهی با چاشنی تخیل ،توجه به تعدادی مشکلات جامعه از جمله محیط زیست .. در کل بدنبود و میتوانست بهتر باشد. 0 2 ماه منیر 1403/3/24 کیک امانتی کلر ژوبرت 4.2 6 این کتاب برای بچه های دوره اول ابتدایی مناسب و موضوع امانت را به قشنگی بیان کرده است. 0 2 ماه منیر 1403/3/24 عارفانه گروه نویسندگان 4.6 42 کتاب عارفانه زیبا بود البته میتوانست با پرداختن به جزئیات(اگر در دسترس نویسنده بوده) بهترباشد. وجود این افراد در هر زمانی برای قشر نوجوان و جوان واجب است.خدا فرزندان ما را با این افراد آشنا و همنشین کند ان شالله 0 3 ماه منیر 1403/3/19 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 این کتاب را میشناختم ولی اولین بار در رواق کتاب حرم امام رضاجان دیدمش جاذبه زیادی داشت با فرصت کمی که داشتم ۱۵۰صفحه خواندم ان شالله بزودی تهیه میکنم و میخوانم. پیشنها میکنم حتما جز کتابهای خواندی قرار بدید 0 3 ماه منیر 1402/6/6 ببین چقدر دوستت دارم در تابستان سام مک برنتی 4.5 3 این کتاب برای بچه های کوچک مناسبه،متن کم و کوتاهی داره که خسته کننده نیست اما اگر بچه حوصله گفت و گو داره میشه باهاش در مورد مطالب و سوالات کتاب صحبت کرد. 0 2 ماه منیر 1402/3/27 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 400 این کتاب را زمانی پیدا کردم که ذهنم چند وقتی بود درگیر این فکر شده بود که اگه فلان رشته را انتخاب کرده بودم خیلی بهتربود و پیشرفت زیادی داشتم.در مورد این کتاب تحقیق کردم و فکر کردم جالبه بخونمش،داستانش خوب بود و دوست داشتی ادامه بدی ببینی چی میشه،دلم میخواست نورا توی اون زندگی که دخترداشت و همسرش پزشک بود بمونه ولی بلاتکلیف بود، اخرشم به نظرم خوب تموم نشد یعنی انگار انتظار داشتی وقتی به هوش آمد بلاخره یه زندگی انتخاب کنه و مانتیجش را ببینیم. 0 2 ماه منیر 1402/3/14 آزادی معنوی مرتضی مطهری 4.7 40 هر موجود زندهای که میخواهد راه رشد و تکامل را طی کند، یکی ازاحتیاجاتش آزادی است. پس آزادی یعنی چه؟ یعنی نبودن مانع. انسانهای آزاد انسانهایی هستند که با موانعی که در جلوی رشد و تکاملشان هست مبارزه میکنند و تن به وجود مانع نمیدهند. این هم تعریف مختصری از آزادی.دو نوع آزادی وجود دارد،آزادی معنوی و آزادی اجتماعی، آزادی اجتماعی یعنی دیگران مانعی در راه رشد و تکامل او نباشند،اما نوع دیگر آزادی، آزادی معنوی است. تفاوتی که میان مکتب انبیاء و مکتبهای بشری هست در این است که پیغمبران آمدهاند تا علاوه بر آزادی اجتماعی به بشر آزادی معنوی بدهند، و آزادی معنوی است که بیشتر از هر چیز دیگر ارزش دارد. تنها آزادی اجتماعی مقدس نیست، بلکه آزادی معنوی هم مقدس است و آزادی اجتماعی بدون آزادی معنوی میسر و عملی نیست. و این است درد امروز جامعه بشری که بشر امروز میخواهد آزادی اجتماعی را تأمین کند ولی به دنبال آزادی معنوی نمیرود؛ یعنی نمیتواند، قدرتش را ندارد، چون آزادی معنوی را جز از طریق نبوت، انبیاء، دین، ایمان و کتابهای آسمانی نمیتوان تأمین کرد. این چند جمله میتواند استارت خوبی برای رسیدن به معنا و مفهوم آزادی باشد.خواندن این کتاب را به شدت توصیه میکنم 1 9